Reteaua Corect

Răscoală la Interne: execuții prin ”arma psihologică”, invocate de agenții de poliție

Scris de newsreporter in 09 ianuarie 2020 la 01:02, in Administratie. 1243 vizualizari Intra in discutie Taguriabuzuri, MAI, psihologi shortlinkhttp://crct.ro/nvvp

Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP) a transmis miercuri că polițiștii cad victime unor abuzuri ale psihologilor din MAI și a propus un proiect privind reformarea sistemului.

În ultima zi a anului trecut, o femeie a murit după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său, psiholog în cadrul MAI, la ITPF-Serviciul Teritorial Vaslui. Nedorindu-ne să aruncăm o anatemă asupra psihologilor din cadrul MAI, după alte demersuri, Sindicatul Național al Agenților de Poliție trage un nou semnal de alarmă! Pornind de la cazul cutremurător de mai sus, întrebăm: pe psihologii care-i testează pe polițiști, cine îi psihanalizează!? La câte drame ale polițiștilor am asistat, de sinucideri sau de "stres post-traumatic", unde psihologii nu și-au confirmat profesionalismul!?”, transmite sindicatul polițiștilor potrivit stiripesurse.ro.

”SNAP a mai denunțat abuzuri pe care psihologi ai MAI le-au comis, la ordinul șefilor ori din răzbunări personale și a oferit toate argumentele în sprijinul principiului că Psihologul nu e un Dumnezeu, iar Polițistul ispășitor de pedepse după pofta unora. Dacă șefu' se supără, oricând îl trimite pe polițist la psiholog, "arma" infailibilă cu care îi paralizează personalitatea, demnitatea și activitatea lucrătorului. Polițistul trebuie să aibă posibilitatea, prin reevaluări la psihologi acreditați de MAI, să conteste rezultatul prin care un psiholog îl declară "inapt" de ceva.

Din ciclul "Abuzuri de neimaginat", completăm "lista neagră" cu " execuția prin arma "psihologică", a unui polițist, membru SNAP, sportiv de excepție, campion național și internațional, lucrător al SAS din cadrul IPJ Gorj.

 

Doar pentru că are frustrări, ori s-a trezit indispus de dimineață, niciun psiholog NU poate declara un polițist INAPT, să-i ia dreptul de a purta arma, de a conduce autospeciale ori să fie evaluat subiectiv! Și dacă Psihologul a devenit o armă utilă în lupte și răzbunări absurde, S.N.A.P. cere o analiză de urgență în interiorul Centrului de Psihosociologie din subordinea M.A.I., privind abuzurile pe care unii psihologi le săvârșesc.

 

În atare situație, după mai multe abuzuri semnalate de către membrii noștri din IPJ-uri, am elaborat un PROIECT pe care îl și anexăm, proiect care ține seamă de realitatea din teren și care oferă echitate, încât abuzurile să nu mai aibă loc!

 

P.S. ULTIMA ORĂ! Polițistul este cercetat disciplinar pentru faptul că a făcut public ceea ce i se întâmplă. Sperăm că S.N.A.P. nu va fi si el cercetat!”, a transmis sindicatul.

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.