Reteaua Corect

LISTA lui HELLVIG – „’TELECTUALII” SRI, scoși la lumină

Directorul SRI, Eduard Hellvig, va trebui să prezinte parlamentului lista completă a absolvenților din ultimii 10 ani a Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul”, în urma unei solicitări oficiale a deputatului PMP Robert Turcescu, scrie Inpolitics.ro.

”Constatăm că instituţia de învăţământ a SRI are, în acest moment, mari probleme de credibilitate, care trebuie rezolvate de urgenţă. Este incredibil că o astfel de instituţie este folosită strict ca pepinieră pentru pile şi relaţii, iar diplomele ei sunt acordate pe nimic.
I-am solicitat, printr-o interpelare, directorului SRI, Eduard Raul Hellvig, să îmi transmită numele şi numărul tuturor absolvenţilor Academiei Naţionale de Informaţii “Mihai Viteazul” care au obţinut, în ultimii 10 ani, diploma de licenţă, master, doctorat sau cursuri postuniversitare (colegiu), organizate de instituţia menţionată. Buboiul s-a spart, e timpul să punem lucrurile la punct şi aceste instituţii de învăţământ să îşi recâştige credibilitatea, renumele şi profesionalismul” a anunțat deputatul, într-o declarație politică. 

1.

Eugen Teodorovici, curentat de SRI

Publicat in 19 octombrie 2017 la 10:51

Așa cum reiese din propriile sale declarații, Eugen Teodorovici, de două ori ministru în Guvernul Ponta, a primit cadou de la Serviciul Român de Informații, prin intermediul instituției sale de învățământ, Academia de Informații, o diplomă de absolvire a unui curs de trei luni, de la care însă a lipsit cu desăvârșire. O diplomă pe gratis. Care nu a fost acordată în schimbul muncii. Ci în schimbul a altceva. Conform Deutsche Welle, acest ”altceva” ar putea însemna sprijinul necondiționat pe care Teodorovici l-ar acorda, la rândul lui, Serviciului Român de Informații. Așa să fie? E doar atât?

2.

Deutsche Welle, ÎNTREBARE CHEIE în scandalul Teodorovici: Ce pretinde SRI în schimbul diplomelor?

Publicat in 19 octombrie 2017 la 09:58

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, a stânit multe reacții după ce a recunoscut că a primit o diplomă de la Academia SRI fără să-i fi frecventat cursurile. „Dar cazul său nu e un accident, ci, după toate aparențele, o metodă de lucru”, este opinia jurnalistului Deutsche Welle, Horațiu Pepine, care tratează scandalul în care a fost implicat Eugen Teodorovici într-un amplu editorial, transmite Știripesurse.ro.

3.

Preşedintele comisiei SRI, reacţie în scandalul iscat de Teodorovici

Publicat in 18 octombrie 2017 la 17:32

Preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri că nu are ce să comenteze cu privire la diploma pe care senatorul Eugen Teodorovici ar fi obţinut-o de la Academia Naţională de Informaţii, menţionând că nu este o chestiune care ţine de comisia pe care o conduce, transmite Știrpesurse.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.