Reteaua Corect

ACUZATIE GRAVA IN PARLAMENT: SERCAN, ”LUCRATA” DE SERVICIUL SECRET AL ARMATEI LA ORDINUL LUI CIUCA

Ziarista Emilia Șercan, cea care a scos la iveală prezumtivul plagiat al premierului, este ”lucrată” de serviciile secrete în sensul compromiterii ei, dar nu de către SRI ori ”Doi și un sfert”, ci de către serviciul secret al armatei, controlat direct de Ciucă. Acuzația explozivă vine din partea deputatei fostă PNL Violeta Alexandru, într-o declarație în Parlamentul României. Acuzația explozivă vine din partea deputatei fostă PNL Violeta Alexandru, într-o declarație în Parlamentul României, în care mai spune că serviciile Armatei și al MAI primesc ordine să compromită adversarii politici ai actualei puteri, scrie Inpolitics.

Încă mai grav, fostul ministru profețește că serviciile secrete de la noi vor avea misiunea, în perspectiva viitoarelor alegeri, să compromită orice candidat care ar putea amenința pozițiile celor care coordonează respectivele servicii. Și, mai dă de înțeles deputata, ministrul de Interne Lucian Bode ar fi folosit serviciul secret al MAI în campania de alegere a noii conduceri a PNL, de anul trecut. O acuzație care ar putea explica de ce PNL a ajuns să fie condus, după ultimul congres, de doi lideri care păstoresc serviciile secrete ale Armatei și Internelor.

”DGIA face totul pentru Nicolae Ciucă”

”Democraţia este astăzi pusă între paranteze, în curând degeaba mai mergem la vot. Se execută ordine cu sânge rece. Nu se poate ca CSAT să nu ştie de aceste lucruri, e grav că le tolerează din frică faţă de unii politicieni – până la cel mai înalt nivel – care folosesc CSAT, pur şi simplu, pentru mize politice. Aceasta este ţara în care doriţi să trăim?” afirmă fostul ministru.

”Să spunem lucrurilor pe nume tocmai pentru că nu trebuie să trăim cu frică în Români. Jurnalista de investigaţie, Emilia Şercan, este „lucrată” de serviciile secrete, dar nu de SRI sau de „Doi şi-un sfert”, ci, în opinia mea, de DGIA – Serviciul Secret al Armatei, acolo unde nu intră nimeni să verifice nimic, structura cu cea mai performantă aparatură de supravegheat transmiterea datelor. Totul pentru Nicolae Ciucă, generalul executant care a intrat peste zona civilă, direct în fruntea unui partid, altădată onorabil, PNL. Este vorba despre investigaţia ei, despre ceea ce ea consideră că este o lucrare de doctorat plagiată, una care nu se verifică la fel ca în orice altă situaţie; pentru Ciucă s-au blocat lucrurile.

Dincolo de prietenia cunoscută dintre gen. Ciucă şi gen. Hăpău (șeful DGIA n.n.), conducerea DGIA este numită de către premier, nu de ministrul de resort, ca în toate structurile de acest gen. În Poliţia Română, pe care o bănuieşte Emilia Şercan în descrierea ei, unii de acolo sunt doar nişte unelte mici. E problema lor dacă se lasă folosiţi. Ar fi bine să nu se lase, din respect pentru instituţia Poliţiei Române. Lucian Bode, actualul ministru de Interne, este doar un politician care se crede important, iar ca să rămână aşa, face şi el servicii. A prins şi el gustul puterii şi nu face faţă. Mi s-a spus cu ce se ocupă, am şi amintiri de anul trecut din campania internă pentru alegerea conducerii PNL.” mai spune Violeta Alexandru.

”Bode și Ciucă cer serviciilor să se ocupe de ceea ce nu ar trebui să se ocupe”

Care face profeții sumbre:

”Vom asista, mai devreme sau puţin mai târziu, aproape de 2024, la campanii de denigrare, de manipulare, de şantaj pentru anumite obiective politice sau ale unor grupuri de interese.

Cine se va ridica cât de cât în ochii alegătorilor şi va constitui un pericol pentru vreun candidat important al coaliţiei PSD-PNL sau va incomoda în vreun fel în alegerile din 2024, va fi „lucrat ca la carte”. Se vor ocupa Lucian Bode, Nicolae Ciucă şi cei care umilesc oamenii profesionişti din structurile statului român,cerându-le să se ocupe de ceea ce nu ar trebui să facă.

Eu nu vreau să trăiesc şi să fac politică într-un astfel de mediu. Se poate şi democratic, corect, cu atenţie pentru problemele oamenilor, nu pentru scaunele unor oameni slabi, şantajabili.

Într-o astfel de ţară doriţi să trăim? Nu facem nimic? Întoarcem capul ca să ne apărăm scaunul comod? Eu m-am decis să nu tac. Am un copil care vreau să trăiască într-o ţară în care democraţia funcţionează şi în care nu se lucrează cu unelte ascunse ochilor cetăţenilor atunci când nu e de apărat niciun secret naţional, ci doar poziţia politică a cuiva disperat după putere” mai spune Alexandru, membră a formațiunii lui Ludovic Orban, Forța Dreptei.

Și un apel de final către serviciile secrete:

”Ocupaţi-vă de binele României, nu de politicienii plini de bube, ale căror probleme nu le veţi putea ascunde la nesfârşit! Veţi fi respectaţi când nu mai intraţi în jocuri politice!”. (B.T.I.)

Inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.