Reteaua Corect

Un asteroid a explodat deasupra Pământului după ce a călătorit de dincolo de Marte

Scris de newsreporter in 24 ianuarie 2020 la 09:54, in ScIT. 484 vizualizari Intra in discutie Taguriamerica de nord, asteroid, explodat, marilelacuri, marte shortlinkhttp://crct.ro/nvzO

Resturile spulberate ale unui asteroid se află acum pe podeaua unuia dintre Marile Lacuri din America de Nord, după ce au călătorit de dincolo de Marte, pentru a ploua pe Pământ, într-o incendiu, scrie Amos News.

Numeroși martori oculari au raportat că au văzut marți seară șirul de bile de foc peste cer, iar experții calculează că a parcurs aproape jumătate de miliard de kilometri înainte de a se odihni în mormântul său apos de pe fundul Lacului Huron.

Savantul meteorologic Peter Brown a raportat că traiectoria zborului rocii spațiale dezvăluie că a călătorit de pe centura asteroidului dincolo de Marte, înainte de a lovi planeta noastră.

Astronomul de la Universitatea din Vestul Ontario a împărtășit imagini de observator pe Twitter, care a surprins vizitatorul spațial luminând cerul nopții.

Chiar și fragmente minuscule de meteori ard puternic când intră în atmosfera Pământului. Brown estimează că mingea de foc de marți a fost creată de o bucată de spațiu spațial mult mai mare, pe care el a estimat-o ca mărimea unui softball.

Societatea Americană de Meteorologie a înregistrat cel puțin 20 de observații ale asteroidului din diverse locații de pe litoralul estic al Americii de Nord.

Nu au fost raportate nicio persoană sau proprietate care suferă nicio pagubă ca urmare a grevei asteroidului. Cu toate acestea, rocile spațiale pot face ravagii atunci când se prăbușesc pe planeta noastră. Meteorul Chelyabinsk, care a aterizat și într-un lac, a lăsat peste 100 de persoane spitalizate și avariate peste 7.000 de clădiri când a explodat deasupra  Rusiei în 2013.

Organizația Națiunilor Unite se teme că posibilitatea unui asteroid de a lovi o zonă dens densă a Pământului nu este luată suficient de serios, așa că a desemnat 30 iunie drept Ziua Internațională a Asteroidului pentru a sensibiliza cu privire la apariția potențial catastrofală. (TravelWireNews)

Amos News

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.