Reteaua Corect

Twitter modifică ”regula de aur”

Scris de newsreporter in 27 septembrie 2017 la 09:51, in ScIT. 443 vizualizari Intra in discutie Taguri140 de caractere, 280 de caractere, limita, Twitter shortlinkhttp://crct.ro/nrzS

Utilizatorii Twitter vor putea include în curând 280 de caractere într-o singură postare, în loc de 140, cum era cazul până acum, transmite Digi24.ro.

Deocamdată, doar un număr limitat de utilizatori beneficiază de noul format, însă, ulterior, noua limită va fi extinsă la nivelul întregii reţele.

Limita de 140 de caractere, care face parte din ADN-ul reţelei al cărei principal atu rămâne caracterul real time al fluxului, neafectat de algoritmi de rankare cum e cazul la Facebook, este ridicată pentru prima oară de la înfiinţarea companiei în 2006.

Conform datelor strânse de Twitter, 9% din postările din cadrul reţelei au exact 140 de caractere. De asemenea, expunerea ideilor care necesită explicaţii detaliate se face prin aşa-numitele tweetstorm-uri – o serie de mai multe postări care continuă aceeaşi idee. Utilizatorii fac acest lucru tocmai din cauză că nu pot include mai mult de 140 de caractere într-o postare.

Reprezentanţii Twitter vor urmări în cadrul acestui teste implicaţiile pe care creşterea limitei la 280 de caractere le poate avea. Aceştia speră ca prin această modificare utilizatorii vor deveni mai expresivi şi mai implicaţi în cadrul reţelei.

Limita de 140 de caractere a rămas de la începuturile Twitter, când mesajele erau livrate prin SMS. Într-un SMS nu erau acceptate mai mult de 160 de caractere, iar Twitter a alocat 140 de caractere pentru postare şi a rezervat restul de 20 de caractere pentru numele de utilizator.

Twitter a mai încercat şi în trecut să ajute la includerea mai multor caractere într-o postare, dar fără a modifica limita de caractere. În 2016, Twitter a încetat să mai contorizeze în limita de 140 de caractere ataşamentele care reduceau şi mai mult numărul de caractere ce puteau fi incluse într-o postare.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.