Reteaua Corect

Prima conferinta de comunicare a stiintei, in Bucuresti

Scris de newsreporter in 29 noiembrie 2010 la 15:10, in Stiinta. 54 vizualizari Intra in discutie Taguricomunicare, conferinta, eveniment, FCRP, snspa shortlinkhttp://crct.ro/n7R4

In capitala sa va desfasura, in perioada 6-7 decembrie, in incinta Bibliotecii Academiei Romane, o prima conferinta de comunicare a stiintei, care-si propune sa identifice moduri concrete de colaborare intre universitati, institutii de cercetare si mass media pentru promovarea stiintei.

Sursa imagine: .MasteratPolitic.ro

Facultatea de Comunicare si Relatii Publice (FCRP) a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) in parteneriat cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii, sub egida Academiei Romane si a Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, va invita sa luati parte la primul atelier de lucru (workshop) dedicat comunicarii stiintei cu titlul 'Stiinta comunicarii pentru comunicarea stiintei' (SC4CS). Atelierul de lucru este organizat la Bucuresti, in perioada 6-7 decembrie 2010 si este gazduit de Biblioteca Academiei Romane, Calea Victoriei 125.

Evenimentul reprezinta un spatiu al dialogului si al schimbului de idei intre jurnalisti, specialisti in relatii publice, cercetatori si profesori universitari din Romania si de peste hotare. In cadrul evenimentului vor fi identificate cele mai bune modalitati pentru diseminarea, promovarea si prezentarea rezultatelor cercetarilor stiintifice publicului larg, ca obiectiv fundamental al comunicarii de stiinta. Vor fi identificate moduri concrete de colaborare intre universitati – institutiile de cercetare si mass media pentru promovarea stiintei, precum si cele mai eficiente instrumente si parghii pentru promovarea comunicarii de stiinta.

Participarea la acest eveniment este gratuita; costurile de participare, precum si cheltuielile de transport si cazare vor fi asigurate din bugetul proiectului, numarul de locuri disponibile pentru participantii din provincie fiind astfel limitat.

Mai multe detalii, pe site-ul dedicat acestui eveniment, www.conference.comunicare.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.