Reteaua Corect

Schimbarea importantă de la Instagram pentru 2022

Scris de newsreporter in 30 decembrie 2021 la 11:45, in ScIT. 674 vizualizari Intra in discutie Taguri2022, adam mosseri, instagram, schimbare, videoclipuri shortlinkhttp://crct.ro/nyVY

Într-un scurt mesaj video de sfârșit de an, șeful Instagram Adam Mosseri a oferit câteva informații despre ceea ce urmează pentru platformă, scrie Playtech.ro.

„Va trebui să regândim ce este Instagram, pentru că lumea se schimbă rapid și va trebui să ne schimbăm odată cu ea”, a spus el.

Mosseri a stabilit prioritățile Instagram pentru 2022, care includ dublarea videoclipurilor.

 

Mosseri a spus că Instagram va „consolida toate produsele video în jurul Reels și va continua să crească acel produs”. Instagram a făcut câteva modificări în modul în care gestionează videoclipurile în ultimele luni. Spre exemplu, în octombrie, a distrus marca IGTV pentru a aduce videoclipuri de format mai lung în fluxul principal. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să acceseze Reels pentru a viziona videoclipul complet.

În ceea ce privește creatorii, Mosseri a spus că Instagram va introduce mai multe instrumente de monetizare pentru a-i ajuta să-și câștige existența din asta. În plus, Mosseri a spus că Instagram se va concentra pe mesagerie (din moment ce este probabil principalul mod în care oamenii comunică online) și pe transparență, în 2022.

 

 

El a menționat că platforma își va dubla activitatea și asupra controalelor – la începutul acestei luni, compania deținută de Facebook a anunțat că va adăuga controale parentale, în  luna martie. O versiune a fluxului cronologic va reveni și anul viitor.

Instagram vrea mai multă transparență de la anul

Mosseri a atins câteva actualizări pe care Instagram le-a făcut anul acesta, centrate pe oferirea utilizatorilor de mai mult control asupra experienței lor. El a evidențiat funcții precum controalele sensibile ale conținutului, capacitatea de a ascunde numerele similare și cuvintele ascunse în mesajele directe.

Totuși, în 2021, pentru platforma de socializare nu a fost tocmai bine. În primul rând, munca la aplicația Instagram Kids a fost suspendată din cauza problemelor de siguranță.

De asemena, rapoartele bazate pe documentele împărtășite de denunțătoarea Frances Haugen au arătat că Meta/Facebook era conștient de modul în care platforma poate afecta sănătatea mintală a adolescenților.

 

Mosseri a mărturisit Senatului la începutul acestei luni că Instagram va oferi „acces semnificativ la date, astfel încât cercetătorii terți să își poată proiecta propriile studii și să tragă propriile concluzii despre efectele bunăstării asupra tinerilor” – ceea ce se aliniază cu angajamentul său pentru o mai mare măsură în ceea ce privește transparenţa.

Video pe Playtech

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.