Reteaua Corect

Revolutie in medicina

Scris de newsreporter in 21 august 2023 la 10:45, in ScIT. 1068 vizualizari Intra in discutie Taguriconferinta, experientele vindecarii, medicina, Opera Romana shortlinkhttp://crct.ro/nBNd

O abordare integrativă a preocupărilor pentru sănătate și vindecare presupune un nou mod de percepție, de gândire și de configurare a mecanismelor genezei și manifestării maladiilor epocii moderne, de la cauze la simptomatologie și de la acut la cronic. Iar această evoluție trebuie pusă în contextul corect fiindcă, așa precum bine se știe, nu există boli, ci mai degrabă doar bolnavi...

De aceea în 8 septembrie 2023, începând de la ora 10:00 te invităm la Opera Română din București, unde îți propunem o conferință de conștientizare a soluțiilor din interiorul tău, pentru a le accesa și a servi scopului suprem: viața în sănătate! Link pentru bilete aici: https://www.iabilet.ro/bilete-experientele-vindecarii-87976/(Atenție: în limita locurilor disponibile, biletele beneficiază de un "early bird" discount de 20% până în data de 20 august inclusiv)
Va fi o conferință deschisă publicului larg, cu o prestigioasă participare națională și internațională, ce abordează o tematică actuală, de interes major, cu implicații ce depășesc granițele medicinei tradiționale, deschizând noi orizonturi către o medicină integrativă, capabilă de soluții avansate și rezultate încurajatoare.
Informațiile ce vor fi oferite publicului, unele în premieră absolută, au la bază cercetările și descoperirile conferențiarilor din ultimii 30 ani în domenii de vârf ale medicinei: imunologie, biofizică și biochimie cuantică, medicina subconștientului și oncologie integrativă, care vor fi explicate publicului într-un limbaj accesibil pentru a fi ușor asimilabile tuturor. 
Programul conferinței:09:30 - 10:00 primirea invitaților;10:00 - 12:15 prima parte a conferinței;12:15 - 12:30 sesiune de întrebări-răspunsuri;12:30 - 13:30 pauză de prânz;13:30 - 16:00 a doua parte a conferinței;16:00 - 16:30 sesiune de întrebări-răspunsuri;17:00 - 19:00 meet & greet și lansare de carte - *doar pentru VIP!*Pachetul VIP include:1) - loc preferențial in sală, în primele rânduri, în limita biletelor disponibile;2) - accesul la lansarea oficială în România a cărții “Speranță pentru cancer - 7 principii pentru a elimina frica și a dobândi putere în călătoria vindecării” a Dr. Antonio Jimenez, urmată de o sesiune personalizată de autografe, 3) - accesul la cocktail-ul, discuțiile private cu conferențiarii și sesiunea de fotografii Meet & Greet care vor urma lansării de carte în foaierul Operei Naționale, în zona special rezervată.
Principalele subiecte abordate:- "Experiența vindecării din perspectivă personală, calea spirituală a vindecării și cum o poate accesa oricine" - Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan;- "Terapiile de susținere a sistemului imunitar pentru activarea mecanismelor de auto-vindecare" - Prof. Dr. Toshio Inui, Japonia, imunolog de talie mondială;- "Apa ca mediu de transmitere cuantică a informației, atât în sănătate, cât și în boală" - Lector universitar, șef de lucrări la Disciplina de Fiziopatologie și Imunologie UMF "Carol Davila", specialist în imagistică medicală;- "Aplicațiile fizicii cuantice în identificarea factorilor ce conduc la accelerarea îmbătrânirii" - Dr. Liana Barnoș, medic de medicină generală, fondatorul Lilium Life Institute;- "Rolul alimentației sănătoase, a apei și al emoțiilor în asigurarea sănătății și longevității creierului" - Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea;- "Cele 7 principii de bază pentru o viață trăită in sănătate." - Dr. Antonio Jimenez, fondator al clinicilor Hope4Cancer din Mexic.
Tot în cadrul conferinței se va lansa oficial în România cartea "Speranță pentru cancer - 7 principii pentru a elimina frica și a dobândi putere în călătoria vindecării" a reputatului specialist în oncologie integrativă, Dr. Antonio Jimenez.
Organizator: Lilium Life Institute cu sprijinul editurii Didactica Publishing House.
Vă invităm, deci, să descoperim împreună adevărate izvoare de inteligență și talent puse în slujba vieții și sănătății, precum și informații de ultimă oră din domeniul prevenției și terapiilor avansate împotriva maladiilor degenerative și a cancerului.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.