Reteaua Corect

Predicția lui Bill Gates: Ce va înlocui telefonul mobil

Scris de newsreporter in 14 martie 2022 la 11:51, in ScIT. 782 vizualizari Intra in discutie Taguribill gates, tatuaj inteligent, telefon mobil shortlinkhttp://crct.ro/nzif

De mai bine de un deceniu, viața noastră este dominată de interacțiunea cu telefoane inteligente, aceste gadgeturi de care nu ne mai putem despărți niciodată. Când vine vorba de ce urmează după smartphone-uri, Bill Gates are o viziune destul de interesantă, scrie Playtech.ro.

Bill Gates este unul dintre cei mai influenți oameni din domeniul tehnologiei. Nu mai este de mult timp cel mai bogat om din lume, această distincție îi vine lui Elon Musk, dar previziunile co-fondatorului Microsoft sunt fascinate, mai ales din prisma faptului că, în trecut, rareori s-a înșelat. Vizavi de ceea ce ne rezervă viitorul, cele mai recente declarații ale filantropului au vizat înlocuitorul smartphone-ului.

Un tatuaj inteligent va ține loc de smartphone

Cele mai noi previziuni ale lui Bill Gates vizează telefoanele inteligente. În opinia sa, tatuajele electronice sau inteligente vor îndeplini cu aplomb majoritatea funcțiilor pe care le pune la dispoziția utilizatorului un smartphone.

 

Este important de reținut că, deși nu sunt încă pe atât de avansate pe cât și-ar dori miliardarul american, referința lui Bill Gates nu este una ipotetică, ci cât se poate de precisă. El vorbește despre tatuajele electronice dezvoltate de compania Chaotic Moon, o firmă de biotehnologie ale cărei creații își propun să analizeze și colecteze informații din corpul uman.

Ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba ”în propoziție”, Chaotic Moon a creat un scurt clip în urmă cu ceva timp pentru a explica tatuajele tehnice sau ”tech tats”. Poți vedea materialul mai jos. Soluția lor este departe de a înlocui smartphone-ul, dar primii pași s-au făcut deja și ar putea facilita diagnostice medicale, dar și interacțiunea cu instituții bancare. Mai este și aspectul temporar/permanent al tatuajului, iar la fel cum îți schimbi telefonul la câțiva ani, îți vei putea înlocui și tatuajul inteligent. În contextul în care această idee a fost deja prezentă în mai multe filme SF de la Hollywood, va fi interesant de văzut câți ani vor mai fi necesari pentru a devenit realitate.

Video pe Playtech.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.