Reteaua Corect

Utilizatorii de Facebook ar putea bloca în curând reclamele care-i deranjează

Scris de newsreporter in 19 decembrie 2016 la 14:13, in New Media. 917 vizualizari Intra in discutie Taguriblocarea reclamelor, facebook, utilizatorii shortlinkhttp://crct.ro/npFM

Rețeaua Facebook testează posibilitatea ca utilizatorii să poată selecta blocarea acelor reclame care-i deranjează, scrie portalul digitaltrends.com, potrivit Agerpres.

Sursa imagine: capital.ro

Pentru moment, funcția este testată în privința reclamelor de pe Facebook la mărcile de băuturi spirtoase sau asupra comercianților acestei nișe, precum și în cazul creșterii și educării copiilor, conform portalului Ad Age. Această măsură ar urma să fie prima dintr-o serie prin care platforma de socializare va permite utilizatorilor săi blocarea selectivă a anumitor reclame. Cei de la Facebook susțin că vor lua în considerare adăugarea și altor opțiuni pentru această funcție în urma opiniilor exprimate de utilizatori.

Acestea sunt două dintre cele mai des întâlnite chestiuni, a spus Mark Rabkin, vicepreședinte pentru reclame în cadrul Facebook, conform Ad Age. Pentru familiile care se confruntă cu decesul unui copil, să vadă în continuare reclame pe Facebook despre creșterea copiilor sau lucruri noi pentru bebeluși, acest lucru poate fi cu adevărat deranjant, conform lui Mark Rabkin.

În general, utilizatorii de Facebook pot selecta preferințele lor în materie de reclame în funcție de interesele lor mai largi pe rețeaua de socializare.

Concomitent cu experimentul blocării de către utilizatori a reclamelor, Facebook va actualiza modul de afișare al selectorului de preferințe al reclamelor pentru a face mai ușoară navigarea în cadrul acestuia. Fiind deocamdată doar un experiment în faza de testare, funcția va fi disponibilă inițial unui număr limitat de utilizatori, urmând ca după îmbunătățirea sa să fie disponibilă tuturor celor care folosesc rețeaua de socializare, conform digitaltrends.com.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.