Reteaua Corect

Lansarea Huawei Mate X, amânată din nou

Scris de newsreporter in 15 august 2019 la 12:14, in ScIT. 130 vizualizari Intra in discutie Taguriamanat, Huawei Mate X, lansare shortlinkhttp://crct.ro/nuRe

Chiar dacă nu au ieşit la iveală probleme atât de serioase ca la rivalul Galaxy Fold, telefonul pliabil al celor de la Huawei a fost amânat odată cu acesta, zvonurile indicând pregătirea unei lansări în luna septembrie. Însă termenul pare că nu va fi respectat, Huawei pregătind o nouă revizie Mate X, cu modificări la partea de design, scrie Go4it.ro

Aparent, nici cei de la Huawei nu au fost prea încrezători în şansele de succes ale primului telefon pliabil din portofoliul companiei, vestea că rivalul Samsung amână lansarea Galaxy Fold servind ocazia perfectă pe remedia designul unui produs grăbit pentru ajunge cât mai repede pe piaţă.

Efortul depus de inginerii Huawei nu este deloc mic, surse apropiate companiei dezvăluind că noua versiune Mate X ar putea să nu fie pregătită pentru debutul oficial mai devreme de luna noiembrie. Însă o amânare atât de lungă ar putea face ca Huawei să rateze startul în faţa rivalului Samsung, care ar putea relansa Galaxy Fold aproximativ simultan cu noua oferă Apple iPhone.

Chiar dacă mai târziu, Mate X ar putea veni cu un design superior, sursele indicând includerea a cel puţin un ecran în plus, servind drept companion pentru ecranul principal. Putem doar specula asupra modului în care Huawei va obţine acest rezultat. Astfel, este posibil ca spatele metalic observat la primul model să fie înlocuit cu sticlă, sub care să fie prevăzut încă un ecran cu interfaţă touch. Totuşi, modelul actual prevede deja un ecran pliabil care se pliază pe exteriorul carcasei, acoperind inclusiv partea din spate. O altă variantă este ca banda neagră pe care este amplasată camera foto să primească un ecran OLED miniatural, servind la afişarea mesajelor de notificare.

Spre deosebire de Samsung Galaxy Fold, Mate X vine cu ecranul pliabil pe exteriorul carcasei, designul mai puţin agresiv ales de Huawei evitând astfel problemele fiabilitate depistate la modelul Samsung în zona de pliere a ecranului.

În prima interpretare, Huawei Mate X venea echipat cu un ecran de 8 inch (6.6 inch în modul pliat), având o rezoluţie totală de 2480 x 2000 pixeli. La interior găsim un acumulator de 4500 mAh, asistat cu o tehnologie de încărcare rapidă care permite încărcarea până la 85% capacitate în doar 30 de minute.

Sursa: Go4it.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.