Reteaua Corect

Google, Facebook si Youtube si-au pacalit utilizatorii de 1 aprilie

Google, Facebook, YouTube, dar si ale mari companii au profitat de ziua de 1 Aprilie pentru a-i pacali pe utilizatori despre introducerea unur noi servicii, precum Google Motion, care le permite internautilor sa controleze Gmail doar prin cateva miscari ale corpului.

Sursa imagine: renne.ro

Potrivit TechCrunch, si Spotify un serviciu online muzical, foarte popular in Europa, le-a facut o gluma utilizatorilor sai, anuntandu-i ca isi va inchide operatiunile europene pentru a se concentra pe piata americana, informeaza Mediafax.

Tot Tech Crunch anunta ca Google intra in industria de armament nuclear dupa ce a cumparat o fabrica de profil. 
In buna traditie a farselor de 1 Aprilie, YouTube anunta ca isi va transforma toate videoclipurile astfel incat sa arate ca la 1911, cu imagini in sepia care vor rula in ritmul unui pian.
Google a tinut sa marcheze Ziua Pacalelilor prin mai multe farse. In dimineata zilei de 1 Aprilie, compania americana de internet anunta ca angajeaza un "autocompletator". "In fiecare zi, oamenii introduc peste un miliard de cuvinte pe motorul Google si se asteapta ca Google sa estimeze ce vor ei sa caute. Pentru a face acest lucru, la aceste proportii, avem nevoie de ajutorul vostru... In calitate de autocompletator al Google trebuie sa ghiciti corect intentiile internautilor cu privire la ce anume vor sa scrie. Intr-o fractiune de secunda trebuie sa scrieti sugestiile voastre pentru fiecare utilizator. Nu va faceti griji. Dupa cateva milioane de sugestii, veti capata deja reflexele necesare", a anuntat Google.
De asemenea, site-urile americane de specialitate anuntau un parteneriat intre Google si Virgin care urma sa se numeasca Project Virgle. Serghei Brin, Larry Page si Richard Branson au anuntat ca intentioneaza sa conduca un grup de oameni pe Marte pentru a coloniza planeta.
Pe de alta parte, compania Groupon anunta ca este proprietara zilei de 1 Aprilie. Date fiind incertitudinile privind drepturile de autor, Groupon a decis sa achizitioneze drepturile pentru Ziua Pacalelilor.
Tot in traditia Zilei Pacalelilor, Facebook si Zynga au anuntat ca se aliaza pentru a lansa un site de matrimoniale bazat pe jocuri online pentru a-i ajuta pe internauti sa isi gaseasca mai repede si mai usor un partener.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.