Reteaua Corect

Instagram apelează la noi metode de securitate

Scris de newsreporter in 05 decembrie 2019 la 11:04, in ScIT. 166 vizualizari Intra in discutie Tagurialcool, date de naștere, instagram, limita de varsta, securitate shortlinkhttp://crct.ro/nvmN

Instagram, divizie a Facebook, solicită începând de miercuri datele de naştere ale utilizatorilor noi, pentru a oferi noi măsuri de siguranţă tinerilor, în timp ce îşi extinde audienţa pentru alcool şi alte produse pentru care există limită de vârstă, transmite Reuters, citată de NEWS.ro, relatează Știripesurse.ro.

Până acum, Instagram solicita celor 1 miliard de utilizatori să spună doar dacă au cel puţin 13 ani, cu unele excepţii limitate.

Instagram a arătat că advertiserii nu sunt motivul principal al noii cerinţe. Jocurile de noroc şi controlul naşterilor se numără printre alte tipuri de reclame restricţionate la audienţe mature de către politicile Instagram şi legi.

Schimbarea politicii ar putea ajuta la prevenirea adoptării unor reglementări costisitoare privind siguranţa şi confidenţialitatea datelor, în condiţiile în care parlamentarii şi organizaţiile pentru siguranţa familiilor din Statele Unite, Marea Britanie şi alte ţări critică aplicaţia pentru că expune copiii la conţinut nepotrivit.

Cerinţa referitoare la vârstă este cea mai recentă măsură luată de Instagram pentru a se îndepărta de principii vechi, cum ar fi anonimatul, care au diferenţiat-o de aplicaţia Facebook.

În plus, Instagram va introduce în următoarele săptămâni opţiuni prin care utilizatorii pot bloca mesajele din partea persoanelor pe care nu le urmăresc, în timp ce conturile de business şi utilizatorii populari, cunoscuţi drept ”creatori”, vor putea să restricţioneze cu mai multă uşurinţă vizionarea postărilor lor de către minori, a spus Shah.

Atenţia autorităţilor asupra Instagram a crescut odată ce popularitatea aplicaţiei a devenit mai mare în rândul adolescenţilor şi a adulţilor tineri, comparativ cu Facebook, devenind un contributor important la veniturile Facebook.

Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.