Reteaua Corect

Google introduce o serie de funcții noi

Scris de newsreporter in 30 iulie 2020 la 12:39, in ScIT. 560 vizualizari Intra in discutie Tagurichat, functii noi, gmail, google, Meet shortlinkhttp://crct.ro/nwrN

Cu atât de mulți oameni care lucrează în momentul de față de la distanță, este mai important ca niciodată ca instrumentele pe care le folosim pentru a rămâne în contact și pentru a fi productivi să fie sigure. Acesta este motivul pentru care Google a anunţat o serie de funcţii noi pentru suita sa de aplicaţii G Suite, care are drept scop consolidarea securităţii utilizatorilor Gmail, Meet şi Chat, scrie Playtech.ro.

Prima schimbare e vizuală. Vei vedea logo-ul organizației în locul celei de Gmail. Astfel ar trebui să le ofere oamenilor mai multă încredere. Văd mult mai uşor că mail-ul este de la un expeditor legitim, încercându-se astfel stoparea atacurile de tip phishing care exploatează în atacuri specifice numele binecunoscut al unor companii.

 

Totodată, compania a anunțat versiunea de test pentru un alt standard la care a lucrat: Brand Indicators for Message Identification (BIMI).

BIMI va permite organizațiilor să valideze proprietatea logo-urilor lor corporative și să le transmită în siguranță către Google. Odată ce aceste mailuri autentificate trec toate celelalte verificări, Gmail va începe să afișeze emblema în sloturile avatar existente din interfața Gmail.

Google Meet și Google Chat au îmbunătățiri semnificative

Platforma de videoconferinţe Google Meet a primit, de asemenea, o îmbunătăţire a capacităţilor de securitate sub forma unor noi metode de control, care permit gazdei să gestioneze cine se poate alătura conferinţelor şi sub ce formă.

Oaspeţii neinvitaţi care au fost eliminaţi dintr-o întâlnire nu vor putea să se alăture decât dacă gazda îi reinvită. De asemenea, participanţilor cărora li s-au refuzat solicitările de întâlnire de mai multe ori li se vor interzice automat trimiterea de noi cereri suplimentare, completează aceeași sursă.

De asemenea, funcția Chat ajută echipele să rămână eficiente, productive și să colaboreze eficient, indiferent dacă lucrează de acasă, la birou sau oriunde altundeva. Astfel, sunt noi funcții de securitate pentru a face conversațiile de chat și mai sigure.

 

Acestea includ: verificarea linkurilor trimise în chat, comparându-le cu datele în timp real din Safe Browsing şi avertizarea utilizatorilor dacă este identificat ceva suspect. Mai mult, o altă caracteristică este blocarea şi raportarea camerelor de chat dacă ceva suspect este identificat. Aceste actualizări sunt lansate în contextul actual al pandemiei, când mulți oameni sunt nevoiți să lucreze de acasă.

Mai mult pe Playtech.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.