Reteaua Corect

Google Duplex va schimba industria call center

Scris de newsreporter in 06 iulie 2018 la 11:45, in ScIT. 782 vizualizari Intra in discutie Taguriapel telefonic, call center, ESCROCHERII, google duplex shortlinkhttp://crct.ro/nsXo

Google a prezentat în cadrul conferinţei anuale I/O o tehnologie impresionantă numită Duplex. Este vorba despre un altgoritm AI care poate să vorbească natural, fiind aproape imposibil de a deosebi vocea, intonaţia şi expresiile sale de cele ale unui om. În timp ce tehnologia va putea fi folosită pentru a realiza rezervări fără a mai pierde timpul la telefon, aceasta este deja luată în considerare pentru utilizarea în industria de suport tehnic sau de relaţii cu clienţii, cât şi de cei care se ocupă cu escrocherii prin apeluri telefonice, scrie go4it.ro.

Tehnologia Duplex este deja luată în considerare pentru integrare de o „companie mare din industria asigurărilor” conform The Information, cât şi de diverse companii din lume care oferă servicii de call center. Practic, Duplex va putea fi folosit în locul angajaţilor umani pentru a prelua apeluri şi ajuta clienţii să rezolve problemele minore. Întrucât Duplex nu are un program prestabilit şi nu ia pauze, aceasta ar putea fi o soluţie eficientă pentru suport 24/24.

 Astfel, angajaţii umani ar rămâne drept „back-up” pentru problemele mai complexe la care Duplex nu poate răspunde. Acest lucru ar putea însemna însă şi pierderea multor slujbe din această industrie, ceva ce ar putea afecta milioane de oameni la nivel global.

În acelaşi timp, există pericolul ca tehnologia să ajungă în mâinile unor escroci, care folosesc apeluri telefonice pentru a convinge oamenii să le dea banii în schimbul unor servicii sau produse fictive. Conform Market Watch, 1 din 10 americani pierd bani în urma acestor apeluri, cu o medie de 430 de dolari pierdută per apel „de succes”. Anual, aceste escrocherii sunt estimate la 9,5 miliarde de dolari. Având un sistem automat care încearcă să păcălească oamenii non-stop, aceşti infractori ar putea să îşi crească rata de succes.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.