Reteaua Corect

Funcție nouă de la Instagram

Scris de newsreporter in 21 aprilie 2022 la 09:52, in ScIT. 613 vizualizari Intra in discutie Taguriarticole, functie noua, instangram, produs shortlinkhttp://crct.ro/nztA

De acum, îți vei putea promova articolele preferate pe Instagram. Funcția este deocamdată valabilă în SUA, scrie Playtech.ro.

Începând de acum, toți utilizatorii Instagram din SUA cu conturi publice pot eticheta produse în postările lor. Opțiunea fusese până acum limitată la branduri și unii creatori.

Influencerii în devenire, de exemplu, își pot ajuta publicul să cumpere lucruri pe care le arată în postările lor. Așadar, cei care merg, spre exemplu, la festivalul Coachella își pot posta fotografiile pe platformă și ar putea să-și îndemne folowerii să-și cumpere look-urile de festival.

 

Instagram a spus anterior că ideea din spatele funcției este de a ajuta oamenii să „susțină afacerile mici preferate”. Cel puțin deocamdată, nu vei obține o reducere din vânzări dacă etichetezi produse, deși Instagram a testat magazine afiliate și Meta vrea să facă mai mult în acest sens, pentru a ajuta influencerii mai mici să-și câștige existența prin aplicațiile sale.

Așadar, dacă ești dornic să le oferi brandurilor care îți plac o promovare gratuită, etichetarea produselor nu pare prea complicată. Funcționează într-un mod similar cu etichetarea altor utilizatori. În primul rând, va trebui să etichetezi un brand eligibil, apoi poți căuta produse folosind descriptori. Este posibil, de asemenea, să poți specifica un stil sau o culoare, înainte de a adăuga eticheta. Oricine atinge o etichetă de produs va putea cumpăra acel articol direct pe Instagram sau accesând pagina cu detaliile produsului.

 

Etichetarea produselor nu se va opri la postările din feed. Instagram spune că lucrează la implementarea unei funcții similare pentru Stories. Rămâne de văzut când va fi valabilă această funcție și în restul țărilor.

Instagram te va lăsa să răspunzi la story-uri cu mesaje vocale: de ce nu e o idee bună

Instagram a introdus recent o altă funcție interesantă: aprecierile private ca o modalitate suplimentară de a te lăsa să interacționezi cu alți utilizatori, în rubrica de story.

Se pare că, mai nou, companiei i-au venit idei noi. Mai exact, ar putea adăuga, în curând, un alt mod de răspuns la clipurile și imaginile publicate de prietenii tăi, la rubrica story. Potrivit dezvoltatorului Alessandro Paluzzi, care este cunoscut pentru aplicațiile de inginerie inversă, Instagram se chinuie să implementeze un nou sistem pentru a le permite oamenilor să trimită mesaje vocale ca răspuns la story-urile prietenilor de pe Instagram.

Playtech.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.