Reteaua Corect

Cum te ajută WhatsApp să scapi de persoanele săcâitoare

Scris de newsreporter in 22 iunie 2022 la 10:56, in ScIT. 478 vizualizari Intra in discutie Taguriconfidentialitate, last seen, persoane, WhatsApp shortlinkhttp://crct.ro/nzLL

După ce a testat îndelung funcția în versiune beta, în aprilie anul trecut, WhatsApp lansează acum controale suplimentare de confidențialitate care, cu siguranță, îți vor face viața mult mai ușoară, de acum, scrie Playtech.ro.

Mai exact, noile schimbări vor viza setările pentru fotografia de profil, rubrica „despre”, „stare” și „last seen”, a anunțat compania pe Twitter. Până acum, puteai bloca aceste setări simultan, pentru toate contactele tale, pentru toată lumea sau, după caz, la liber, pentru nimeni, însă noua actualizare introduce o opțiune mult mai eficientă și mai logică: „Cu excepția contactelor mele”. Evident, noile opțiuni te vor ajuta să-ți personalizezi mai ușor contul de WhatsApp, astfel încât să poți partaja ce vrei, cu cine vrei.

WhatsApp vine în sprijinul confidențialității tale

Nu puțini sunt cei care au considerat că generalizarea „last seen” este un pericol, în special pentru confidențialitate, deoarece indică atunci când cineva a verificat ultima dată aplicația. Aceasta oferă o modalitate de a afla dacă un contact a citit sau nu mesajul tău, chiar dacă a dezactivat notificările de citire.

Noua caracteristică îți va permite să dezactivezi această funcție pentru anumite persoane, blocând în același timp modul în care alții îți văd fotografia de profil, rubrica „despre” și „stare”. Cu alte cuvinte, fiecare utilizator ar putea avea propriile setări, în funcție de relația pe care o ai cu acesta.

Dacă restricționezi „last seen” la anumite persoane, vei observa că nici tu nu poți vedea când acestea au fost online ultima dată.

Noile setări sunt disponibile prin meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi navigând la Cont > Confidențialitate. 

WhatsApp a adăugat o serie de funcții noi în ultimul timp, atât în ceea ce privește confidențialitatea, cât și confortul. Anul trecut, compania a spus că va limita conturile pentru utilizatorii care nu acceptă noua sa politică de confidențialitate, dar ulterior a dat înapoi.

La începutul acestei săptămâni, aplicația de chat a dezvăluit o nouă funcție care facilitează trecerea de la Android la iOS.

Playtech.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.