Reteaua Corect

Cum rulezi aplicații de Android pe Windows 11, pas cu pas

Scris de newsreporter in 28 august 2022 la 09:52, in ScIT. 698 vizualizari Intra in discutie TaguriAndroid, Windows 11 shortlinkhttp://crct.ro/nA56

Din poziția de utilizator de Windows 10 sau Windows 11, s-ar putea să știi foarte bine că Microsoft are o problemă majoră cu aplicațiile din magazinul virtual. Situația este atât de complexă, încât mulți nici nu-și pun problema să deschidă vreodată Microsoft Store. Întâmplarea face că, odată cu aducerea programelor de Android pe Windows, ai multe motive să o faci, scrie Playtech.ro.

În prima fază, aplicațiile de Android au fost disponibile pe Windows 11 în etape. Asta înseamnă că doar utilizatorii din anumite țări sau regiuni ale lumii le-au putut accesa. Între timp, lucrurile s-au mai relaxat, dar tot trebuie să ”bifezi” câteva aspecte ca lucrurile să funcționeze impecabil.

Un sistem bun este doar începutul pentru aplicații de Android pe Windows 11

După cum era de așteptat și având în vedere nivelul de pretenții al multor aplicații recente de Android, există mai multe elemente pe care trebuie să le ai în vedere ca să eviți eventualele probleme de compatibilitate. În primul rând, trebuie activat sistemul de virtualizare pe care îl ai la nivel hardware în computer, Intel VT-X sau ADM-V. Ca să vezi dacă nu cumva există deja, intră în Task Manager (CTRL + Shift + Esc) și verifică în dreapta jos dacă scrie Virtualization: Enabled. Dacă lipsește opțiunea respectivă, o găsești în meniul UEFI (BIOS) al PC-ului.

 

Dacă ai parcursul punctul de mai sus, din Windows Update, asigură-te că ai toate actualizările instalate pe Windows 11. Scapi de multe probleme în acest fel. Repornește-ți sistemul dacă este cazul. La final, click pe Start și caută Microsoft Store. Autentifică-te dacă este cazul. Caută Amazon AppStore din ecranul principal și optează pentru instalare. Imediat, va apărea o fereastră de tip pop-up pentru configurarea inițială magazinului virtual pentru aplicații de Android și vei fi invitat, din nou, să-ți repornești computerul.

La final, vei găsi Amazon AppStore în meniul de start și-l poți accesa oricând pentru a-ți instala jocuri și alte programe utile. În mod previzibil, trebuie să te autentifici cu un cont de Amazon sau să-ți creezi unul de la zero pentru a-ți instala prima aplicație. Găsești noile aplicații instalate de Android pe ecranul principal de la Windows 11 sau în meniul de start.

Playtech.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.