Reteaua Corect

Când vom călători interplanetar și vom cuceri spațiul: ce spun cercetătorii

Scris de newsreporter in 05 iunie 2022 la 10:26, in ScIT. 391 vizualizari Intra in discutie Taguriinterplanetar, kardashev, spatiu shortlinkhttp://crct.ro/nzGD

Oamenii ar putea fi suficient de inteligenți pentru a realiza viața interplanetară în următorii două sute de ani, au spus oamenii de știință în această săptămână. Iată cum vom cuceri spațiul. Astfel, o echipă de opt cercetători a publicat un nou studiu în jurnalul preliminar Arxiv și a spus că omenirea ar putea deveni o civilizație Kardashev de tip I până în anul 2371, conform Playtech.ro

Modelul Kardashev a fost realizat în 1964, conform studiului, pentru a evalua cât de aproape este o civilizație de cucerirea spațiului și călătoriile interplanetare. Se bazează în mare parte pe tipurile de energie pe care fiecare civilizație le poate folosi și stoca, iar cercetătorii au spus că oamenii trebuie să învețe cum să valorifice energia regenerabilă înainte de a atinge prima etapă.

Vom cuceri spațiul în două sute de ani

O civilizație de tip I este o „civilizație planetară” care a valorificat toate formele majore de energie de pe planeta sa natală. Oamenii, care nu au cucerit încă surse de energie nucleară și regenerabilă, nu se califică.

Civilizațiile de tip II sunt „civilizații stelare” și trebuie să poată obține și stoca toată energia pe care o eliberează steaua părinte. Tipul III este numit „civilizație galactică” și poate accesa și controla o mare parte din energia pe care o generează întreaga galaxie.

Studiul sugerează că oamenii vor trebui, în cele din urmă, să “evadeze” de pe Pământ, pentru a supraviețui unui viitor eveniment cataclismic. Dacă avertismentele lor despre abilitățile limitate de resurse ale Pământului și nevoia de a se dezvolta într-o specie interplanetară sunt adevărate, acesta este doar un alt motiv pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a investi în noi surse de energie, înainte de a fi prea târziu.

 

Pentru a părăsi planeta noastră definitiv, va trebui să valorificăm energia regenerabilă și nucleară. Avem nevoie, de asemenea, de acele investiții pentru a preveni albirea recifelor de corali, evenimentele de extincție în masă și alte dezastre climatice.


Playtech

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.