Reteaua Corect

Actualizarea WhatsApp care te ajută să fii mai liniștit: nu puteai face asta până acum

Scris de newsreporter in 08 octombrie 2022 la 10:56, in ScIT. 446 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAhm

La fiecare câteva săptămâni, dezvoltatorii WhatsApp publică o nouă versiune a îndrăgitei aplicații de chat. Nu toate vin cu schimbări semnificative sau relevante, dar cea pe care o vom detalia mai jos s-ar putea să te ajute surprinzător de mult, scrie Playtech.

La momentul de față, în cazul în care ești utilizator de WhatsApp și vrei să câștigi un pic de liniște sufletească în plus și să eviți eventuale discuții, poți ascunde momentul în care ai fost ultima oară online. Opțiunea intitulată ”Last Seen” (Văzut ultima dată) face în așa fel încât interlocutorii tăi să știe sau nu dacă ai intrat recent în aplicația de chat cu peste două miliarde de utilizatori și când. Acest mecanism se va menține și în continuare, dar va deveni mai complex.

WhatsApp, aplicația ta favorită, dar cu securitate suplimentară

O nouă funcție aflată momentan în beta îți va permite să activezi în WhatsApp un așa numit ”stealth mode”, un fel de ”mers pe burtă” în română, ca să nu te vadă nimeni. În practic, cu acest mod activ, general sau doar pentru anumite contacte, vei putea să petreci timp pe WhatsApp fără să știe niciun interlocutor că ai fost sau nu online.

 

În final, funcția nu pare să fie revoluționară, ai mai putut să ascunzi într-o formă sau alta dacă citești mesajele primite, de exemplu. Ce se schimbă este că toate opțiunile care îți ascund activitatea pe WhatsApp vor fi centralizate, vor putea fi activate sau dezactivate mai ușor și, implicit, vor fi mai clare. Nu de alta, dar degeaba ascunzi că ai citit sau nu un mesaj primit, dacă persoana de la capătul firului poate să vadă că ești online și, implicit, i-ai văzut și mesajul.

În final, noua funcție ce urmează să fie disponibilă la scară largă pentru utilizatorii de WhatsApp face parte dintr-un set stufos de actualizări pe partea de securitate și intimitate, unele dintre ele ”împrumutate” de la Signal și Telegram, pentru a face față mai bine concurenței.

whatsapp

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.