Reteaua Corect

maxresdefault-1-768x432.jpg

Guvernul Cîțu cere Parlamentului să voteze de urgență acordul militar cu Ucraina

13:13 / 14 aprilie /  Intra in discutie

O știre care ar putea bate, prin implicații, scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu: guvernul Cîțu a cerut parlamentului să aprobe în regim de urgență Acordul de cooperare militară între România și Ucraina, parafat în septembrie anul trecut la București. Un acord venit precipitat, într-un moment cam ciudat, în prag de campanie electorală la noi, și care azi lasă loc întrebării dacă nu cumva ucrainenii l-au solicitat știind cu precizie ce urma să se întîmple peste 2-3 luni. În urma acestui acord, România și-a dat, practic, acordul de a sprijini Ucraina în posibilul conflict militar cu Rusia, scrie Inpolitics.

Citeste mai mult »
Bogdan Tiberiu Iacob

PNL - consiliat de un pușcăriaș american la elaborarea legii denunțurilor pe bani

14 aprilie 13:15 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxGj

Deputatul PNL Sebastian Burduja anunță un nou proiect de lege prin care cetățenii care vor denunța încălcări ale legii vor putea fi recompensați cu procente din banii recuperați de stat ulterior. Burduja mai anunță că la elaborarea proiectului e consiliat de un celebru avertizor de integritate american de origine română, elogios prezentat. Ce omite să spună liberalul e că acesta e un escroc notoriu, fost pușcăriaș, condamnat de justiția americană.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Harababura din legislație ucide

14 aprilie 12:00 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxGa

După ce consemnez faptul că, în fine, a fost decisă eliminarea jucătorilor USR de la vârful Sănătății și cu observația că este prea puțin, prea târziu, voi demonstra că așa stau lucrurile, referindu-mă la harababura legislativă din domeniul Muncii și din domeniul Sănătății. Ambele subiecte sunt la ordinea zilei. Guvernul își urcă astăzi în cap, peste numai câteva ore, mai toate confederațiile sindicale din România. Și nu întâmplător. În ceea ce privește harababura din Sănătate, noaptea trecută am avut o nouă mostră. Cireașa pe tort. Un ordin de ultimă oră al Ministerului Sănătății, care schimbă din nou criteriile carantinării.

Citeste mai departe »

Întâlnire CRUCIALĂ între Florin Cîțu și Dan Barna: se decid demiterile din Guvern

14 aprilie 11:03 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxG4
media-161825905284196800.jpg

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit cu vicepremierul Dan Barna cu care discută despre eventuale demiteri din Guvern, anunță Digi24. Potrivit unor surse citate de HotNews, ar putea fi demis inclusiv ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Citeste mai departe »

Scenariu despre invazia Ucrainei: Vladimir Putin are nevoie de un război pentru a-și salva pielea?

14 aprilie 08:50 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFX
media-161833071875844900.jpg

Radu Tudor analizeaza pe site-ul sau posibilele explicatii pentru avansarea armatei ruse spre Ucraina, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
13 aprilie 2021

SRS: Coaliția de guvernare nu rezistă până-n 2022

13 aprilie 15:45 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFW
WhatsApp Image 2021-04-13 at 15.44.03.jpeg

Invitat la emisiunea lui Cozmin Gușă de la Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a apreciat că actuala coaliție de guvernare nu va rezista până în 2022 și că România este dominată de factorul extern. Iată înregistrarea:

Citeste mai departe »

Ia pastila SRS! Ce faceți domnule Iohannis?

13 aprilie 12:38 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFU
SRS.jpeg

Ce faceți domnule Iohannis? Ne trimiteți la război? (Ia pastila SRS! EP. 128)

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

Enigmă: de ce trage opoziția pesedistă cu gloanțe oarbe în putere?

13 aprilie 11:26 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFS

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni o premieră în istoria post-decembristă, și anume introducerea unei noi moțiuni simple contra lui Vlad Voiculescu, la cîteva săptămîni după ce o alta, similară, căzuse la vot. O altă asemenea moțiune l-a vizat luna trecută pe ministrul Agriculturii, tot fără succes. De ce ai băga moțiuni pe bandă rulantă împotriva aceleiași persoane și, mai ales, ce speri să obții prin ele, devine tot mai mult un mister de nedezlegat, cu excepția explicației că opoziția trage în putere cu gloanțe dinadins oarbe, ca să mimeze activitatea politică.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Iohannis țopăie pe Constituția României

13 aprilie 11:20 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFQ

Îi fac o plăcere președintelui nostru și utilizez, iată, una dintre expresiile lui preferate. Și anume „țopăiala”. Dar, așa cum este corect, îl confrunt mai întâi pe el însuși cu acest nou concept politic, pe care l-a lansat la Cotroceni pentru a înfiera „ciuma roșie”. Și încep să argumentez afirmația din titlu într-un mod cât se poate de abrupt. Constituția României oferă, în 53 de articole, garanții asupra drepturilor și libertăților cetățenești. Aproape toate aceste garanții sunt încălcate, invocându-se, într-un mod cu totul și cu totul neadecvat, un singur articol. Articolul 34, care garantează dreptul la sănătate al cetățenilor. Cum de s-a ajuns aici? Cine a făcut varză Constituția României? Cine țopăie printre cele mai importante articole ale Legii Fundamentale?

Citeste mai departe »

Despre Câțu “The Hitman” și Guvernul Morții

13 aprilie 10:22 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFO
400465.jpg

S-a spus despre Câțu că ar fi un “killer economic”.
Greșit, absolut greșit!

Citeste mai departe »

Guvernul a aprobat forma finală a Planului Național de Redresare

13 aprilie 10:17 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFN
media-161401714584797600.jpg

Guvernul a aprobat forma finală a Planului Național de Redresare și Reziliență, plan care va ajunge pe masa oficialilor europeni și prin intermediul căruia România ar putea atrage până la 30 de miliarde de euro, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Canada anulează vânzările de arme către Turcia

13 aprilie 09:00 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFG
image-2014-12-5-18753558-46-canada.png

Guvernul canadian a anunţat luni anularea vânzărilor de arme către Turcia, aliatul său din NATO, după ce o anchetă a concluzionat că tehnologia canadiană utilizată în drone a fost folosită de Azerbaidjan împotriva forţelor armene din Nagorno-Karabah, notează AFP și Agerpres, potrivit HotNews.

Citeste mai departe »

CREȘTE TENSIUNEA Rusia întrerupe legăturile aeriene cu Turcia

13 aprilie 08:50 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFD
media-147071423189727900.jpg

Rusia a anunţat luni suspendarea legăturilor sale aeriene cu Turcia timp de o lună şi jumătate, explicând aceasta decizie prin deteriorarea situaţiei epidemiologice din această ţară, potrivit AFP şi Reuters, transmite Agerpres, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

SRS și MIREL PALADA , azi la GOLD FM!

13 aprilie 08:38 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFA
258.jpg

De la 13.30 voi discuta cu SRS despre victoria de etapă a pluseriștilor lui Coldea, în meciul din coaliție ce prevedea eliminarea lui Arafat și Voiculescu. De la 14.00 vom analiza cu MIREL Palada efectele societale ale unei guvernări haotice, respectiv premisele realiste ale unei schimbări în majoritatea parlamentară.

Citeste mai departe »
12 aprilie 2021

Băsescu, informatorul foarte bine plătit al Securității

12 aprilie 14:27 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFy
WhatsApp Image 2021-04-12 at 14.15.53.jpeg

A ieșit la iveală un nou document. Tot strict secret. Din el rezultă că Traian Băsescu ajunsese să primească nu mai puțin de 1.500 de dolari americani în calitatea sa de informator plătit al Securității Române. Cât o fi adunat astfel începând din 1984?

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Amor pervers între Cîțu și Voiculescu?

12 aprilie 10:49 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFt

În politică, la fel ca și în dragoste. Cine nu se iubește, se desparte. Cine nu se desparte, se cheamă că se iubește. Cine se ciondănește și nu se desparte, trăiește un amor pervers. Sau ghebos. Este situația cuplului Cîțu-Voiculescu.

Citeste mai departe »

Crește tensiunea între Ucraina și Rusia: Un soldat a fost ucis

12 aprilie 10:27 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFq
media-151282838499711100.jpg

Ostilitățile cresc brusc în estul Ucrainei. Armata ucraineană a declarat că un soldat a fost ucis duminică și un altul grav rănit în focul de artilerie din partea rebelilor separatisti susținuți de Rusia, informează Associated Press, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Ședință crucială a liderilor Coaliției: s-ar putea tranșa soarta lui Vlad Voiculescu

12 aprilie 10:23 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFp
image-2020-12-21-24498253-46-acord-coalitie-pnl-usr-plus-udmr.jpg

Liderii Coaliției se reunesc luni, în ședința săptămânală unde se așteaptă să tranșeze scandalul dintre PNL și USR care a izbucnit public, odată cu evacuarea spitalului Foișor și care a aruncat în aer nemulțumirile liberalilor la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Mai mulți liberali intenționează să ceară demisia ministrului Sănătății în ședința Biroului Executiv al partidului. De partea cealaltă, USR-PLUS și-au anunțat public susținerea pentru Vlad Voiculescu și vrea explicații, după ce Corpul de Control al premierului Cîțu a trimis la Parchet dosarul privind accesarea bazelor de date privind vaccinarea, scrie Hotnews.

Citeste mai departe »

Lucian Bode despre demiterea lui Vlad Voiculescu: „Decizia aparține premierului”

12 aprilie 10:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFo
media-161640956707397400.jpg

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a făcut o serie de comentarii pe marginea scandalului din ultimele zile, provocat de evacuarea, în toiul nopții, a pacienților de la Spitalul „Foișor”, scrie Evz.

Citeste mai departe »

Fierbe coaliţia - Liderul deputaţilor USR-PLUS dă atacul la Cîţu

12 aprilie 09:19 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFj
media-157615730611150300.png

Conflictul din coaliţie ia amploare, pe fondul nemulţumirilor liberalilor la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Liderul deputaţilor USR-PLUS, Ionuţ Moşteanu, reacţionează la mesajele voalate ale premierului prin care se cererea demisia de onoare a lui Voiculescu, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Ambasada SUA anunţă: Exerciţiu româno-american la Constanţa, pentru reacție rapidă

12 aprilie 09:17 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nxFi
media-161123436051992100.jpg

Forțele pentru operațiuni speciale ale Escadrilei 352 și cele ale Brigăzii 41 Artilerie Terestră au efectuat sâmbătă cu succes o nouă inserare rapidă pe cale aeriană (HIRAIN) a sistemului de rachete cu mobilitate ridicată (HIMARS), în apropiere de Constanța, anunță Ambasada SUA, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.