Reteaua Corect

media-166486144143791000.png

Rusia începe o nouă campanie de recrutare

09:45 / 28 martie /  Intra in discutie

În această primăvară are loc o nouă campanie în Rusia, care caută recruți pentru a-și completa trupele în războiul din Ucraina. Reclamele promit bonusuri în numerar și beneficii atrăgătoare. Recrutorii cheamă pe neanunțate bărbați potriviți. Birourile de recrutare lucrează cu universități și agenții de servicii sociale pentru a convinge studenți și șomeri, relatează Știripesurse.

Citeste mai mult »

Nikolai Patrushev, omul lui Putin”, prezintă viziunea Rusiei despre conflictul planetar

28 martie 14:35 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5L
32b1db1-patrushev.jpg

Patrushev, șeful Consiliului de Securitate al Rusiei, a acordat un interviu exploziv cotidianului Rossiyskaya Gazeta, ce-a fost publicat ieri, în ajunul celui de-al doilea „Summit pentru democrație” organizat de către Statele Unite. SOLIDNEWS prezintă varianta integrală a interviului, ce conține elemente extrem de utile pentru a pricepe mai bine strategiile geopolitice pe care Rusia le va implementa în perioada următoare. De asemenea, pentru o înțelegere și mai bună a viziunii lui Patrushev, considerat a fi cel mai apropiat colaborator al lui Putin, adăugăm la final și precedentul interviu acordat de acesta în ianuarie 2023, tot unei publicații rusești. (surse externe: rg.ru și memri.org), scrie SolidNews.

Citeste mai departe »
Marius Ghilezan

Avem nevoie de un Partid al Fermierilor Români

28 martie 11:25 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5K

În vreme ce proletariatul digital mărșăluiește ca Lelea Nebuna pe rețelele de socializare cu #slavăucraina-n gură, fermierii români au ajuns bătaia de joc a nomenclaturii de la Bruxelles. Li se oferă compensări de 1,4 Euro pe hectar pentru criza cerealelor, indusă de înecarea pieței est-europene cu produsele agricole ale țării aflată în război.

Citeste mai departe »
Cozmin Gusa

Boală rusească, rusificarea României, suveraniștii recrutați de FSB, etc. Ce-i cu această ofensivă?

28 martie 11:02 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5B

Ieri la Chișinău, Marcel Ciolacu, om politic mai potolit de felul său, a declarat că ''toți decidenții de la București și eu personal nu vom avea liniște până când trupul acestei țări (Moldova, n.m.) nu se va vindeca definitiv de boala rusească!” (stiripesurse) Ciolacu și-a organizat vizita la frații noștri de peste Prut ca să marcheze în mod solemn aniversarea a 105 ani de la decizia de unire a Moldovei cu România, deci ar fi fost logic ca el să menționeze eventualele eforturi de reunire a celor două țări, și totodată să denunțe teroarea istorică a sovietismului, ce-a fost responsabil de ororile petrecute în spațiul nostru după cel de-al doilea Război Mondial, inclusiv smulgerea Basarabiei din trupul țării. În loc de asta el a vorbit despre boala rusească de care suferă Moldova, fără s-o descrie, știind însă că o mare parte a moldovenilor (probabil majoritatea azi, dacă citim bine sondajele de opinie!) sunt rusofili sau rusofoni. Cu totul altceva era dacă Ciolacu emitea despre perspectiva prosperității prin reunire, blamând spiritul totalitar de tip sovietic, pentru că prin ceea ce a spus în mod sigur n-a reușit decât să devină antipatic pentru mulți moldoveni sau, în cel mai bun caz, să nu fie priceput. Ciolacu e un tip inteligent, deci în mod sigur a executat o operațiune de propagandă comandată.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Ceasul atomic a luat viteză

28 martie 09:40 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5v

Occidentul e în alertă. Maximă! Pentru că Vladimir Putin instalează o parte a arsenalului nuclear în Belarus. Sub pretextul ofertei făcute de Marea Britanie de a dota armata ucraineană cu obuze cu uraniu sărăcit. În realitate, decizia s-a luat demult. De dinainte ca Belarus să modifice Constituția, permițând astfel instalarea arsenalului nuclear în imediata vecinate a NATO și respectiv Uniunii Europene. În ce măsură ceasul extincției omenirii și-a accelerat ticăitul?

Citeste mai departe »
27 martie 2023

Ia pastila SRS! Libanul devastat și de fusul orar

27 martie 10:28 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5n
SRS.jpeg

Libanul devastat și de fusul orar

Citeste mai departe »
Cozmin Gusa

Operațiunea „Ocupați gările suveraniste!” se extinde prin S.O.S.

27 martie 10:27 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5l

Ieri a apărut un sondaj de opinie ale cărui rezultate sunt de analizat, nu prin prisma acurateții lor, deoarece așa-ceva nu mai există demult, ci prin explicarea modificărilor bruște din cifrele raportate. CURS zice așa, pentru luna martie 2023: ”Scăderi la PSD și PNL. Surpriza primăverii este SOS România. Ușoare reveniri la PMP și USR.” Cifrele din dreptul partidelor sunt PSD 33%, PNL 21%, AUR 16%, USR 9%, UDMR 5%, PMP 5%, PU-SL 4%, SOS 4%, Altul 3%.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Mircea Geoană reintră în cărți

27 martie 09:36 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5f

Pentru prezidențiale. Părăsește banca de rezervă. De la NATO. Din poziția extrem de importantă pe care întotdeauna o deține numărul doi. Și, dacă nu mă înșel, a fost chiar de două ori numărul doi. După ce, mai discret sau mai puțin discret, și-a arătat disponibilitatea de a intra în cursa prezidențială, iată că pentru el s-a aprins semaforul verde. La Washington și la București.

Citeste mai departe »

Adrian Năstase, analiză interesantă: adevărata miză a relației dintre China și Rusia

27 martie 09:06 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5e
media-156441871471995300.jpg

Fostul premier Adrian Năstase explică faptul că miza războiului din Ucraina este mult mai mare decât se vede în acest moment. Năstase arată că s-au format două blocuri: Rusia&China versus SUA& statele NATO, iar planul Chinei și al Rusiei este de a opri supremația americanilor în lume și preluarea controlului, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Preşedintele Consiliului European - vizită în România; se va întâlni cu Klaus Iohannis

27 martie 09:01 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5c
image-2021-04-14-24732612-41-charles-michel.jpg

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, vine luni în România, ocazie cu care va fi primit la Palatul Cotroceni de şeful statului, Klaus Iohannis, scre HotNews.

Citeste mai departe »

Grupul Wagner amenință cu retragerea de pe frontul din Ucraina. Nemulțumirile lui Prigojin

27 martie 08:58 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB5b
media-167988843428720300.jpg

Fondatorul și proprietarul companiei de securitate Wagner Group, oligarhul rus Evgheni Prigojin, ar fi accelerat retragerea oamenilor săi din Ucraina, după ce Forțele Armate Ruse au amânat transportul de muniție și de mai multe trupe pe fronturile pe care luptă în Ucraina, anunță 20minutos.es, citat de Rador, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Primele reacții la anunțul lui Putin privind mutarea de arme nucleare în Belarus

27 martie 08:42 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB56
image-2023-03-21-26153658-41-steagul-nato.jpg

NATO a criticat duminică Moscova pentru retorica sa nucleară „periculoasă și iresponsabilă", după ce Vladimir Putin a anunțat că Rusia va amplasa arme nucleare tactice în Belarus, scrie Reuters. Oficialii ucraineni au reacționat și ei, cerând urgent o reuniune extraordinară a Consiliului de Securitate al ONU, scrie HotNews.

Citeste mai departe »
26 martie 2023
Cozmin Gusa

UMANISM versus TRANSUMANISM!

26 martie 11:23 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB54

UMANISM versus TRANSUMANISM! Prietenia dintre Putin și Xi Jinping - baza relațiilor actuale dintre China și Rusia. Schimbarea lumii pe care cei doi au decis s-o conducă împreună, printr-un PARTENERIAT FĂRĂ LIMITE.

Citeste mai departe »
Andrei Marga

MARGA, PROPUNERE ISTORICĂ: CELE 4 LEGI CARE AR PUTEA SALVA ROMÂNIA

26 martie 11:20 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB53

Cărturarul Andrei Marga lansează o propunere istorică, fără precedent, de salvare a României de la declin și de relansare a sa pe orbită, prin intermediul unui pachet de patru legi-cadru, care să ducă la reforme legislative profunde, în acord cu acestea. De la legea abordării bunurilor naționale pînă la cea a interesului public, legile lui Marga, prezentate într-un material intitulat ”Alternativa la „eșuare””, își propun să pună capăt jafului, să restaureze controlul statului asupra resurselor proprii și să repoziționeze România în interiorul structurilor euro-atlantice.

Citeste mai departe »

Dana Budeanu: Ironia Sorții - Pensiile speciale

26 martie 10:25 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB4W
media-163337145188972300.jpeg

IRONIA SORTII - PENSIILE SPECIALE
Are Universul cateodata asa un mod ironic de a regla lucrurile, incat iti vine sa razi in hohote fara oprire. Cazul PENSIILOR SPECIALE se incadreaza fara discutie in acest tipar. Nu mai reiau discutia legata de sume si impactul financiar, deoarece acest subiect l-am atacat intr-un alt articol pe Verdict App. Ceea ce vreau sa subliniez azi, este doar ironia servita militarilor, rezervistilor si magistratilor prin intermediul trotinetarilor usr-isti, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »

Putin poate fi arestat și în Armenia

26 martie 10:11 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB4V
media-167917570440300400.jpeg

Armenia a ratificat obligațiile Statutului de la Roma al CPI, Putin ar putea fi arestat și în această țară, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Diana Șoșoacă - două scenarii șoc

26 martie 10:05 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB4U

După ce, în calitate de senator, a elaborat un proiect de lege, Diana Iovanovici Șoșoacă a fost pusă, imediat, pe lista neagră a Ucrainei. De persoane sancționate, pentru ca au atentat la siguranța națională. Ce consecințe poate avea această măsură extremă a Kievului? Dar dacă totul este un truc? Dacă avem de-a face cu o făcătură? Dacă, în realitate, parlamentarul român este un agent acoperit al Ucrainei? E posibil așa ceva?

Citeste mai departe »
25 martie 2023

Lituania și Bulgaria primesc bani pentru sprijinirea fermierilor

25 martie 12:16 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB4P
337834490_170976849112401_4626735644895758267_n.jpg

Lituania mai primește 100 milioane de euro iar Bulgaria mai primeşte 109 milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor ca urmare a războiului Rusiei împotriva Ucrainei, a anunțat Comisia Europeană pe data de 24.03.2023. În 2022 Bulgaria a mai primit 218 milioane euro pentru sprijinul fermierilor, scrie Cristian Terheș.

Citeste mai departe »

Veste proastă pentru Statul Paralel în privința Gold FM: rezistăm și când suntem infiltrați de agenț

25 martie 12:08 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB4O
Gold-FM-solid-radio.jpg

Am avut și o deziluzie săptămâna aceasta, în persoana domnului Grigore Culian care a scris un articol inexplicabil la adresa Gold FM, la adresa tatălui meu și a mea; l-a numit „Vremea maidanezilor din presă” pe Cotidianul.ro. E limpede editorialul unde specifică faptul că a făcut o mare greșeală în viața lui că a colaborat cu noi gratuit. Acum este fost membru al Clubului de Gândire Gold și un fost prieten, pentru că l-am considerat un prieten al Clubului, scrie Solid News.

Citeste mai departe »
24 martie 2023

Ia pastila SRS! GOLD FM a măturat pe jos cu Mircea Toma la Realitatea PLUS!

24 martie 11:57 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB4L
SRS.jpeg

GOLD FM a măturat pe jos cu Mircea Toma la Realitatea PLUS!

Citeste mai departe »

SUA au lansat atacuri aeriene în Siria, după un atac mortal cu dronă

24 martie 11:52 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nB4I
media-161578158287571100 (1).jpg

Forţele americane au întreprins 'lovituri aeriene de precizie' în estul Siriei după un atac cu dronă care a ucis un american şi a răniţi alţi şase, a anunţat joi seară Pentagonul, transmite AFP, conform AGERPRES, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.