Reteaua Corect

media-162693416770716200.jpg

Rareș Bogdan dă un pronostic și anunță că cel care câștigă ia TOTUL

11:32 / 30 iulie /  Intra in discutie

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat, joi seara, la Antena 3, cu cât crede că va câștiga echipa lui Florin Cîțu alegerile din partid, relatează Știripesurse.

Citeste mai mult »
Bogdan Tiberiu Iacob

Un perdant bătut în cuie: Ludovic Orban - mimoza indignată de la vârful puterii

30 iulie 11:15 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nycy

Se tot spune despre Ludovic Orban, în contextul luptei interne din PNL, că e ultimul mohican al politicii relansate în 1990, că are un background de excepție, că face politică la firul ierbii și are o imensă experiență etc. Să fim serioși. Prin tot ce spune și ce (nu) face, Orban e doar o mimoză a politicii. Una atît de jalnică încît nu mai merită titlul de challenger la șefia partidului, ci mai degrabă de mic avertizor de integritate, o voce care doar exclamă ori suspină, de nimeni băgată în seamă, în condițiile în care personajul are pîrghii mari de putere la dispoziție.

Citeste mai departe »
Petru Romosan

Cum ne recâștigăm suveranitatea

30 iulie 11:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nycx

Lumea e într-o criză majoră, se aşteaptă schimbări extraordinare în America, în Europa, în Asia. România vegetează, dormitează şi aşteaptă ca un ministru al Fodurilor europene incompetent, numit pe criterii obscure (servicii – vezi Alina Mungiu-Pippidi), să aducă para mălăiaţă a banilor europeni în gura lui Nătăfleaţă român. Vom pune şi întrebarea „dar muieţi-s posmagii” ? Useriştii şi neoliberalii români (deloc „naţionali”), deşi progresişti şi neomarxişti, nu par sa înţeleagă că banii europeni se dau doar pentru proiecte de Green Deal şi de digitalizare.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Gloaba câștigătoare Cîțu ia totul

30 iulie 11:08 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nycw

În cursa de mare viteză, care se va finaliza peste câteva zile, Florin Cîțu câștigă. Și cum pe bună dreptate afirmă Rareș Bogdan, câștigătorul ia totul. Atâta doar că acest câștigător este departe de a fi un armăsar liberal pur sânge. Este o biată gloabă. Iar gloaba e de gen feminin.

Citeste mai departe »
29 iulie 2021
Sorin Rosca Stanescu

Cîțu hulește Imnul Național

29 iulie 10:37 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nycc

Două mesaje consecutive ale marelui naist Nicolae Voiculeț ar trebui să constituie un mare semnal de alarmă pentru toți cei care se mai simt animați de sentimente naționale. Inclusiv pentru câțiva apropiați ai premierului Florin Cîțu, printre care se numără și Rareș Bogdan. Asta în eventualitatea în care Rareș Bogdan nu s-a despărțit cumva de tricolor. Fapt este că Florin Cîțu a blocat sărbătorirea Zilei Naționale a Imnului României.

Citeste mai departe »

Klaus Iohannis nu participă la ceremonia de Ziua Imnului Național: președintele a preferat un mesaj

29 iulie 09:23 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nyc4
media-162685313740998400.jpg

Președintele Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia dedicată Zilei Imnului Național, care va avea loc în București, dar și în alte orașe din țară. În schimb, Klaus Iohannis a ținut să transmită un mesaj scris cu această ocazie, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Scandalul Pegasus: Israelul asigură Franţa că ia `în serios` acuzaţiile de spionaj

29 iulie 09:19 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nyc2
media-156889728945165000.jpg

Ministrul israelian al apărării, Benny Gantz, i-a dat asigurări miercuri omoloagei sale franceze, Florence Parly, că ţara sa ia "în serios" acuzaţiile de spionaj cu privire la software-ul israelian Pegasus, suspectat că ar fi fost utilizat inclusiv împotriva preşedintelui francez, Emmanuel Macron, notează AFP, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

SRS: Iohannis, Orban, Cîțu sunt cozi de topor, iar Dragnea n-are niciun viitor!

29 iulie 09:02 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybX
WhatsApp Image 2021-04-13 at 15.44.03.jpeg

Jurnalistul Sorin RoșcaStănescu a declarat la Gold FM că Iohannis, Orban, Cîțu sunt cozi de topor, iar Dragnea n-are niciun viitor. Iată înregistrarea emisiunii:

Citeste mai departe »

Ciolacu ameninţă din cauza restricțiilor pentru cei nevaccinați

29 iulie 08:58 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybV
image-2021-03-8-24651319-46-marcel-ciolacu.jpeg

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat guvernul pe tema restricțiilor pentru persoanele nevaccinate, acuzându-l pe Klaus Iohannis că împarte oamenii în răi și buni și amenințând că va ține congresul partidului în față la Cotroceni, scrie Hotnews.

Citeste mai departe »
28 iulie 2021

Kelemen Hunor a discutat cu însărcinatul SUA pentru afaceri despre DESFIINȚAREA SIIJ

28 iulie 12:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybR
media-162273603162138900.jpg

Vicepremierul Kelemen Huor anunţă că a avut o întâlnire cu David Muniz, însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, în care s-a discutat despre desfiinţarea Secţiei speciale. ”Toţi membrii coaliţiei sunt de acord cu desfiinţarea Secţiei Speciale, singura întrebare este unde să fie transferate competenţele acestui departament special”, a transmis Kelemen Hunor, precizând că poziţia formaţiunii este ca dosarele să ajungă la Parchetul General, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Ia pastila SRS! Israelul știe tot

28 iulie 11:51 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybN
SRS.jpeg

Israelul știe tot. Ia pastila SRS! EP. 233.

Citeste mai departe »

Secretarul american al Apărării avertizează Beijingul

28 iulie 11:09 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybJ
media-161329000246393900.jpg

Statele Unite nu vor o confruntare militară cu Administraţia Chinei, dar nu vor ezita să acţioneze în cazul în care vor fi ameninţate interesele americane, a afirmat, marţi, secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, denunţând revendicările teritoriale chineze în zona Indo-Pacifică, notează mediafax, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Marea Chinei de Sud, noul teatru de război

28 iulie 11:05 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybI

Noul teatru de război al lumii va fi Marea Chinei de Sud. Este aproape o certitudine. Confirmată de Lloyd Austin, secretarul pentru Apărare al Statelor Unite. Acesta a declarat cu o fermitate neobișnuită că Statele Unite sunt decise să-și apere până la capăt interesele atunci când acestea sunt amenințate. Care este acel capăt? Ce interese vitale au de apărat Statele Unite?

Citeste mai departe »

Fostul ambasador în România, Mark Gitenstein revine: Joe Biden l-a numit ambasador la UE

28 iulie 11:02 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybH
mark-gitenstein-mfax.jpg

Preşedintele SUA Joe Biden l-a numit marţi pe Mark Gitenstein, un colaborator de lungă durată, în funcţia de ambasador la Uniunea Europeană, în timp ce administraţia sa încearcă să consolideze legăturile cu blocul comunitar european, relatează AFP, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Scandalul de spionaj Pegasus: Ministrul israelian al apărării se deplasează de urgență la Paris

28 iulie 08:53 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybB
media-154883787512632400.jpg

Ministrul israelian al apărării, Benny Gantz, se va deplasa miercuri la Paris pentru a 'informa' autorităţile franceze referitor la ultimele evoluţii legate de NSO, societatea de securitate cibernetică israeliană al cărei software Pegasus este suspectat că ar fi fost utilizat inclusiv pentru spionarea preşedintelui francez Emmanuel Macron, relatează AFP, conform AGERPRES, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »
27 iulie 2021

Ia pastila SRS! Dansatoarea din buric

27 iulie 12:12 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nyby
SRS.jpeg

Dansatoarea din buric. Ia pastila SRS! EP. 232

Citeste mai departe »

Raluca Turcan atacă PSD după glumele făcute pe seama ei

27 iulie 10:34 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybv
media-162221289615599500.jpg

Ministrul Muncii Raluca Turcan i-a urat ”La mulţi ani!”, într-o postare pe Facebook, baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei, colecţionar de artă şi fondator al muzeului din Sibiu care îi poartă numele, născut la 26 iulie 1721 şi decedat în 1803. Ulterior, ca urmare a ironiilor şi a comentariilor de pe reţeaua socială, ministrul şi-a editat postarea, renunţând la urare. Turcan a explicat spre seară că a făcut ceva normal prin această urare, precizând că la fel procedăm și de ziua lui Mihai Eminescu. Ceea ce nu spune Turcan este de ce și-a modificat postarea, dacă în continuare susține că a procedat corect, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Moment de cotitură: Coreea de Nord și Coreea de Sud reiau comunicațiile după o pauză de un an

27 iulie 10:25 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybt
media-154026551399730400.png

Phenianul şi Seulul au convenit să restabilească liniile de comunicaţie la un an de la suspendarea lor, a anunţat marţi preşedinţia sud-coreeană într-un comunicat, relatează AFP, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

HAOSUL e literă de lege în PNL Timiș

27 iulie 10:22 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybs
media-155257579929225500.jpeg

Zeci de membri PNL Timiș au fost suspendați din funcție după alegerile cu scandal de la șefia PNL Timișoara. Printre ei s-au numărat Raul Ambruș, câștigătorul competiției pentru șefia PNL Timișoara, și susținătorii acestuia. După alegerile soldate cu scandal și cu o reclamație la poliție, PNL Timișoara a ales un birou politic municipal nou, a anulat alegerile câștigate de Ambruș și au sancționat zeci de membri care l-au susținut pe acesta, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

Dragnea a început antrenamentele pentru olimpiana anti-PSD

27 iulie 10:15 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybr

Un eveniment creat din nimic, luni: scandal în stradă, la DNA, la audierea lui Liviu Dragnea, abuzuri, răcnete, proteste, violențe, jandarmi și poliție. O acțiunea care confirmă: a început antrenarea lui Dragnea pentru Olimpiada anti-PSD.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

PNL – care este totuși răul cel mai mic?

27 iulie 09:45 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nybk

Situația Partidului Național Liberal este atipică. Se află la putere, a avut consecutiv două guvernări, în condițile în care nu a câștigat alegerile parlamentare și nu este cel mai mare partid politic din România. Din această perspectivă, se pune o întrebare firească: ce este mai igienic pentru PNL, să aibă un președinte premier sau e mai sănătos ca funcțiile să fie despărțite? Dacă va câștiga Cîțu alegerile interne, ne vom afla în prima situație. Dacă va pierde, va fi aplicat scenariul numărul doi. Care este răul cel mai mic?

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.