Reteaua Corect

FB1A7112-640x400.jpg

Soarta lui Florin Cîțu, decisă azi în Plenul Senatului

09:50 / 29 noiembrie /  Intra in discutie

Plenul Senatului va dezbate şi vota miercuri, începând cu ora 12,00, solicitarea DNA referitoare la începerea urmăririi penale în cazul fostului premier Florin Cîţu, în prezent senator, acuzat de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor anti-COVID, transmite Agerpres, potrivit G4Media.

Citeste mai mult »

Ia pastila SRS! Eroarea intenționată a lui Kuleba

29 noiembrie 12:04 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nChe
SRS.jpeg

Ia pastila SRS! Eroarea intenționată a lui Kuleba

Citeste mai departe »
Andrei Marga

Relația cu China

29 noiembrie 11:44 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nChb

China s-a schimbat cel mai mult și a schimbat cel mai mult lumea în timpul nostru, încât acțiunile ei au repercusiuni oriunde. De aceea, pentru mințile lucide și responsabile, evoluția și luările ei de poziție invită la reflecție. În istorie, China a mai fost în atenția cunoscătorilor atunci când domina oceanele, în secolul al XV-lea, și când era producătorul cel mai mare al lumii, în secolul al XIX-lea. De la reformele din 1978 încoace, China a urcat însă în atenția decidenților responsabili și a publicului larg.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Sunt românii blestemați?

29 noiembrie 11:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCh8

Unul dintre cititorii mei mi-a furnizat ieri un document de-a dreptul îngrozitor. Ceva ce nu îmi puteam imagina că ar putea exista. Sunt pagini din manualul de clasa a X-a al instituțiilor de învățământ cu predare în „limba moldovenească”, recomandat de Ministerul Învățământului și Științei al Ucrainei. Voi reproduce mai jos cele mai importante pasaje. În esență, românii din Ucraina par a fi blestemați.

Citeste mai departe »
28 noiembrie 2023

Ia pastila SRS! Nu ratați Galeria Galateca!

28 noiembrie 13:14 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgR
SRS.jpeg

Ia pastila SRS! Nu ratați Galeria Galateca!

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

ANUNȚ STUPEFIANT AL PREMIERULUI: GUVERNUL TREBUIE RESTRUCTURAT

28 noiembrie 10:27 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgM

Premierul Marcel Ciolacu a făcut azi un anunț șocant, conform căruia guvernul pe care îl conduce trebuie restructurat, pentru că în actuala formulă nu e eficient. Restructurarea ar presupune comasări, înființări ori desființări de ministere, iar pentru asta ar trebui un vot de încredere al parlamentului acordat de jumătate plus unu dintre aleși.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Numărul vinovaților

28 noiembrie 10:10 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgK

Numărul celor care au știut cu precizie că aruncăm pe fereastră un miliard de euro pentru vaccinuri anti-Covid, care nu puteau fi utilizate, este până una alta necunoscut, dar cu siguranță este mult mai mare decât al celor trei foști demnitari ai statului aflați în prezent sub ancheta DNA. Ceea ce înseamnă că fie asistăm doar la debutul unei mari anchete, o anchetă așa cum nu s-a mai văzut în România, fie cazul, în ceea ce-i privește pe ceilalți responsabili, va fi înmormântat. Mușamalizat. Așa cum s-a mai văzut în România.

Citeste mai departe »

Bulgaria îi permite lui Lavrov survolarea spațiului aerian

28 noiembrie 09:42 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgH
media-160837794258419700.png

Eleonora Mitrofanova, ambasadorul Rusiei în Bulgaria, a afirmat că a obţinut permisiunea autorităţilor bulgare pentru ca avionul ministrului rus de externe Serghei Lavrov să traverseze spaţiul aerian al acestei ţări pentru a participa la o reuniune ministerială a OSCE în Macedonia de Nord, transmite Ukrainska Pravda, informează News.ro, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Preşedintele Iranului merge în Turcia pentru a găsi o poziţie comună legată de războiul din Gaza

28 noiembrie 09:08 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgB
image-2023-02-12-26078350-41-ebrahim-raisi-presedintele-iranului.jpg

Preşedintele iranian Ebrahim Raisi va efectua marţi prima sa vizită în Turcia, sperând să lase deoparte divergenţele din trecut şi să formuleze un răspuns comun cu Ankara la acţiunile Israelului în Fâşia Gaza, transmit AFP și Agerpres, potrivit HotNews.

Citeste mai departe »

Cătălin Drulă: Dosarul DNA privind vaccinurile este cel mai mare malpraxis judiciar

28 noiembrie 09:02 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgA
image-2022-12-6-25946545-41-catalin-drula-presedinte-usr-conferinta-pensii-speciale.png

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni că dosarul privind achiziţia de vaccinuri este „cel mai mare malpraxis judiciar" pe care l-a văzut de când a intrat în politică, scrie HotNews.

Citeste mai departe »
27 noiembrie 2023

Ia pastila SRS! Rebelii pro Hamas au mai sechestrat o navă

27 noiembrie 12:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgw
SRS.jpeg

Ia pastila SRS! Rebelii pro Hamas au mai sechestrat o navă

Citeste mai departe »
Marius Ghilezan

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

27 noiembrie 11:37 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgt

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare a noului proiect politic sub deviza: „Uniţi pentru Naţiune,” că “dacă va fi pe buletinul de vot în alegerile prezidențiale, e păcat ca suveraniștii să nu-l voteze,” a produs avalanșă de știri.

Citeste mai departe »

Ministrul Dezvoltării pune pe jar Coaliția (SURSE)

27 noiembrie 11:31 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgr
media-170107181207965200.jpg

Așa cum redacția noastră a arătat în ultima vreme, problemele legislației privind urbanismul și amenajarea teritoriului au pus pe jar nu doar clasa politică, ci și societatea confruntată cu perspectiva unei noi forme de naționalizare a proprietății, urmare a proiectului depus de Ministrul liberal al Dezvoltării, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Boc a fost trimis la instructaj în SUA, ambasadoarea Kavalec a fost mesagerul

27 noiembrie 11:27 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgq
Emil-Boc-omul-lui-Coldea.jpg

Mulți clujeni s-au întrebat cum de a ratat deschiderea târgului de Crăciun primărașul lor Emil Boc, care de obicei se laudă și că soarele răsare la Cluj mai luminos, prin contribuția lui.

Citeste mai departe »

USR, lovit puternic de Dosarul Vaccinurilor. Afectat poate fi și PNL. Cum poate profita AUR

27 noiembrie 10:42 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgn
media-170075069950393900.jpg

Procurorii DNA cer ridicarea imunității foștilor miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, și a fostului premier Florin Cîțu, pe care îi acuză de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, prejudiciul estimat fiind de peste 1 miliard de euro, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Armistițiul Israel-Hamas ar putea fi prelungit

27 noiembrie 10:29 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgj
media-169695273411985400.jpg

Israelul a primit lista ultimilor ostatici care urmează să fie eliberați, luni, potrivit The Times of Israel. Este ultima zi de acord de încetare temporară a focului, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Naționalizarea mascată

27 noiembrie 10:22 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgi

În București este posibil și plauzibil să asistăm, nu peste multă vreme, la un proces mascat de naționalizare a imobilelor. Această situație este generată de o decizie absolut scandaloasă, luată de mai mult timp de primarul general Nicușor Dan. Și, din nefericire, confirmată de către Consiliul General. Prin această decizie s-au stabilit restricții extrem de mari legate de autorizațiile de construcție. Și veți vedea care sunt consecințele.

Citeste mai departe »
26 noiembrie 2023
Cozmin Gusa

Decriptarea unei manipulări despre Mircea Geoană și viitorii săi susținători din PSD. Cazul Cazanciu

26 noiembrie 12:37 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgb

Având în vedere avalanșa de știri din ultimele zile referitoare la candidatura lui Mircea Geoană, inițial am vrut să scriu o analiză despre cine-l susține și ce șanse are la prezidențialele din 2024, o s-o las pentru mâine, dar fac azi o mică introducere pornind de la o știre ce-l vizează pe Robert Cazanciuc, unul dintre liderii PSD de calibru mediu. Acesta a apărut ieri într-un talk-show la Prima TV (televiziune despre care v-am demonstrat zielele trecute că e controlată de către Coldea&Company), unde a zis de toate pentru toți, dar a dorit să iasă în evidență ceea ce a enunțat despre Geoană, forțând titlul următor:
''Robert Cazanciuc nu îi dă nicio șansă lui Mircea Geoană la prezidențiale: 'A plecat tot de pe Dâmbovița / Până la Dumnezeu te mănâncă sfinții' (stiripesurse)''. Conținutul a ceea ce a zis Cazanciuc e departe de sensul titlului, el a comentat de fapt în mod timid că nominalizarea candidatului PSD la prezidențiale va depinde de rezultatul partidului la europarlamentare, o prostioară sociologică pe care pesediștii o repetă pentru c-au decis că nu e momentul acum să confirme faptul că Marcel Ciolacu va fi candidatul lor.

Citeste mai departe »
Dan Chitic

România are nevoie de o schimbare radicală a societății

26 noiembrie 12:36 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCga

România are nevoie de o schimbare "radicală" a societăţii, de o reformă constituţională "profundă", de o a treia republică, în care accentul să fie pus pe cetăţean, a afirmat, vineri, Dan Chitic, preşedintele Partidului Coaliţia pentru Naţiune, unul dintre cele şapte partide membre ale alianţei Blocul Suveranist Român (BSR).

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Statele Unite ale Europei generează isterie

26 noiembrie 12:27 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCg9

Este un proiect mai vechi. Care acum prinde contur. Uniunea Europeană dispare, în mod cert, în forma pe care o cunoaștem astăzi. Fie se dizolvă pur și simplu, cu toate consecințele generate de acest dezastru, fie se consolidează. Și nu se poate consolida decât sub forma Statelor Unite ale Europei.

Citeste mai departe »

Ia pastila SRS! Ex șeful SRI la beregata lui Boloș

26 noiembrie 11:45 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCg7
SRSRS.260x500x0resized.jpeg

Ia pastila SRS! Ex șeful SRI la beregata lui Boloș

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.