Reteaua Corect

742463-1532198771-legea-offshore-criticata-de-ambasadorul-sua-la-bucuresti.jpg

Ambasadorul SUA Hans Klemm, critici dure la adresa Legii offshore

08:49 / 22 iulie /  Intra in discutie

Ambasadorul american Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, că a îndemnat în mai multe rânduri Guvernul român să fie predictibil în ceea ce priveşte economia şi să fie transparent privind modificările care pot afecta investitorii şi a criticat modul în care Parlamentul a adoptat Legea offshore, scrie România Liberă.

Citeste mai mult »
Petru Romosan

Există viaţă după neant ?

22 iulie 11:54 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt22

A reapărut din hrubele Modroganului vechea-noua speranţă dreptace Vasile Blaga. De ce ar fi Vasile Blaga de dreapta ? Nimeni nu ştie să răspundă. Împreună cu toată banda de infractori protejată de neregretata Laura Codruţa Kövesi şi de Ambasada Americană a fostului establishment dinainte de Trump. De ce ? De ce a reapărut Buldogul, Vameşul, neo-Cozmâncă sau neo-Hrebenciuc al tranziţiei urât mirositoare Băsescu, cu şeful său PNL de sezon, Ludovic Orban, pus la colţ pe coji de nucă ?

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Fuziunea zero

22 iulie 11:47 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt21

În timp ce Oculta transpiră de zor pentru a-l înlocui la șefia PNL pe Ludovic Orban cu Ilie Bolojan, omul de casă al lui Vasile Blaga, cred că este momentul să tragem o linie groasă și să vedem care este rezultatul faimoasei fuziuni dintre PNL și PDL. Și oricât mi-ar fi de greu, întrucât am fost un partizan al fuziunii, prefer să inițiez eu însumi acest demers. Și încep cu sfârșitul. Rezultatul fuziunii este un zero. Sau, mai degrabă, un minus zero.

Citeste mai departe »
20 iulie 2018
Adrian Severin

Imperiile muribunde se despart de trecut urlând

20 iulie 11:57 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1H

„O minciună repetată la infinit sfârșește prin a fi crezută.” Aceasta este observația foarte corectă a maestrului propagandei naziste Joseph Goebbels. Consecința supremă și cea mai periculoasă apare atunci când și cel care a mințit începe să creadă în propria minciună. Din acel moment neadevărul scapă oricărui control și domină lumea, deciziile adoptate în baza sa ducând la dezastru absolut. Căci o premisă absolut falsă, conduce la o concluzie absolut falsă. Mai ales când raționamentul aplicat ei este corect.

Citeste mai departe »

După legea gazelor, încă un scandal de mușamalizare: SRI și legea terorismului

20 iulie 11:32 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1G
RM06.17_insureterrorism-630x420.jpg

„Nu s-au stins bine ecourile scandalului legii gazelor, cea care a fost ținută sub obroc amar de vreme, deși trebuia explicată pe îndelete și clar românilor, dată fiind uriașa ei importanță, că vine altul, similar. O altă lege de maximă importanță a fost inițiată discret, trecută ultra-rapid prin parlament și gata să intre în vigoare în absența unei minime dezbateri publice: legea terorismului. Una cu probleme atît de mari, încît a scandalizat aproape toți judecătorii ICCJ și a fost blocată in extremis de CCR”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob în Inpolitics.ro, într-un articol pe care-l redăm integral în cele ce urmează.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Bomboana otrăvită

20 iulie 11:20 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1F

Este absolut senzațional modul în care președintele Klaus Iohannis și-a prezentat opiniei publice a doua mare înfrângere dintre cele trei suferite în această lună. Nu a mai avut încotro și a trebuit să promulge legea de organizare judecătorească. Aceasta, odată publicată în Monitorul Oficial, intră în vigoare. Această pilulă amară, din perspectiva lui, otrăvită, a încercat să o ambaleze în ciocolată și astfel le-a servit-o batalioanelor #rezist. O șmecherie ieftină. Mult prea străvezie. Nedemnă de un președinte al republicii.

Citeste mai departe »

Donald Trump îl invită pe Vladimir Putin să efectueze o vizită la Washington la toamnă

20 iulie 10:08 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1A
hepta-3002732.jpg

Preşedintele american Donald Trump intenţionează să-l invite pe omologul său rus, Vladimir Putin, să efectueze o vizită la Washington la toamnă, a anunţat Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, potrivit site-ului postului CNN, citat de Mediafax.

Citeste mai departe »

Gheorghe Flutur rupe tăcerea: Ce au discutat foștii pedeliști la ședința cu cântec din Modrogan

20 iulie 10:01 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1y
gheorghe-flutur.jpg

Liderul filialei judeţene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că se impune "urgent" o întâlnire politică la nivelul întregului PNL, nu doar între foştii pedelişti, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Vladimir Putin a prezentat noile ARME TERIBILE: Rachete cu propulsie nucleară care pot lovi oriunde

20 iulie 09:19 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1s
media-153203171029888000.jpg

Rusia a difuzat joi mai multe înregistrări video cu noua sa generaţie de arme convenţionale şi nucleare, informează Reuters, consultat de Agerpres, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Culisele revenirii lui Vasile Blaga

20 iulie 09:11 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1q
742160-1532014147-culisele-revenirii-lui-vasile-blaga-demonstratie-de-forta-la-sediul-din-modrogan.jpg

Vasile Blaga a organizat o ședință cu liberalii care provin din fostul PDL. Vasile Blaga și alți lideri din fostul PDL vor să pună presiune pe Ludovic Orban pentru a primi locuri eligibile la alegerile europarlamentare, scrie România Liberă.

Citeste mai departe »
19 iulie 2018

Gușă: PNL, în degringoladă

19 iulie 21:01 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1o
lovitura-blaga-conduce-pnl-fara-ludovic-orban-540850.jpg

Întâlnirea dintre foștii PDLiști convocată de Vasile Blaga la sediul PNL ne spune că actualul lider al partidului, Ludovic Orban, a fost șantajat. Miza? Candidații liberali la europarlamentare. Asta susține Cozmin Gușă, care atrage atenția că fuziunea dintre PNL și PDL nici până acum nu s-a realizat. Situația actuală din PNL îl lasă pe Klaus Iohannis fără un partid care să-l sprijine și pe care să se poată baza, mai spune consultantul politic, potrivit Realitatea.net.

Citeste mai departe »

Dovada OFICIALĂ: Liviu Dragnea a semnat protocol de colaborare cu SRI/ DOCUMENT

19 iulie 20:52 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1l
media-152033249962851600.jpg

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a semnat cel puţin un protocol de colaborare cu SRI pe vremea când conducea Ministerul Dezvoltării. Informaţia este confirmată chiar de minister, într-un răspuns în baza legii privind liberul acces la informaţiile de interes public, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Iohannis a promulgat prima dintre legile justiției: Am fost OBLIGAT

19 iulie 20:48 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1j
media-142253734317779400.jpg

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a fost nevoit să promulge Legea 304/2004, dar arată că nu este sub nicio formă cu prevederile legii. Tocmai de aceea, Iohannis a cerut Parlamentului să reintroducă legile în circuitul legislativ pentru a le corecta de urgență, relatează Știrpesurse.ro.

Citeste mai departe »

Cozmin Guşă: Dacă nu acţionează, Iohannis riscă să nu mai prindă un nou mandat

19 iulie 20:41 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1i
Klaus-Iohannis.jpg

Prin atitudinea pasivă şi lipsa oricărei reacţii după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, preşedinte Klaus Iohannis riscă să-şi compromită şansele pentru un al doilea mandat prezidenţial, este de părere consultantul politic Cozmin Guşă, scrie România.net.

Citeste mai departe »

Cozmin Guşă: Dacă nu acţionează, Iohannis riscă să nu mai prindă un nou mandat

19 iulie 20:40 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1h
Klaus-Iohannis.jpg

Prin atitudinea pasivă şi lipsa oricărei reacţii după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, preşedinte Klaus Iohannis riscă să-şi compromită şansele pentru un al doilea mandat prezidenţial, este de părere consultantul politic Cozmin Guşă, scrie România.net.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

Ambasada Suediei, americanii și secretul dispariției unui film omagial

19 iulie 11:35 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1g

Mare iureș mare după ce siteul Inpolitics a scos luni, de la naftalină și a lansat în prim plan o informație rămasă neobservată la momentul difuzării ei, acum cîteva săptămîni, de către o publicație mai degrabă anonimă, e vorba de dispariția filmului omagial dedicat Laurei Kovesi și realizat acum doi ani de ambasada Suediei. Ieri, ambasada a reacționat susținînd că nu căderea în dizgrație a șefei DNA a fost motivul ștergerii. Nu a convins pe nimeni, probabil, cu o excepție: autorul acestor rînduri.

Citeste mai departe »

Viktor Orbán, va susţine şi în acest an o prelegere la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad

19 iulie 11:18 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1d
Viktor-Orban-hungary-prime-minister-christianity-920956.jpg

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, va susţine şi în acest an o prelegere la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, care va avea loc săptămâna viitoare, prezenţa sa fiind confirmată într-un comunicat de presă de organizatorii manifestării, scrie Agerpres.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Întoarcerea Buldogului

19 iulie 10:38 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt1a

E clar. Vasile Blaga, poreclit Buldogul, se întoarce. Și în forță. Cu cine va fi aliat? Și împotriva cui? Care sunt adevăratele intenții ale acestui jucător profesionist pe scena politică? Este sau nu este amenințată poziția lui Ludovic Orban?

Citeste mai departe »

Starea de urgenţă din Turcia a fost declarată încheiată, după doi ani

19 iulie 09:44 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt16
c2g9NzEyOTNiYjVlYTZmYTFmYTc4NmIwOWE4OGY1NGMzMDI=.thumb_.jpg

Starea de urgenţă declarată în urmă cu doi ani după o tentativă eşuată de lovitură de stat s-a încheiat joi, însă partidul de guvernământ din Turcia pregăteşte o lege antiterorism care oferă puteri sporite autorităţilor, inclusiv preluând din prevederile stării de urgenţă,potrivit agenţiei Dpa, citate de Mediafax.

Citeste mai departe »

Lovitură: Blaga conduce PNL fără Ludovic Orban

19 iulie 09:40 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt15
lovitura-blaga-conduce-pnl-fara-ludovic-orban-540850.jpg

Vasile Blaga, fost președinte al PDL și fost co-președinte al PNL, a declarat după ședința pe care a avut-o miercuri la sediul din Modrogan, că deși Ludovic Orban a fost în sediu, nu a participat la discuții, relatează Antena3.ro.

Citeste mai departe »

Cabinetul Dăncilă se reuneşte în şedinţă astăzi, în ultima zi a sesiunii extraordinare

19 iulie 09:35 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nt14
dragnea.jpg

Guvernul va avea şedinţă, joi de la ora 13.00, reuniune care coincide cu ultima zi a sesiunii extraordinare a Parlamentului. Întrunirea vine în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la emiterea unei posibile OUG pentru amnistie şi graţiere, scrie Mediafax.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.