Reteaua Corect

image-2024-02-1-26868564-41-premierul-ungar-viktor-orban.jpg

Viktor Orban crede că Rusia câștigă războiul din Ucraina

12:35 / 03 martie /  Intra in discutie

Nu se întrevede nicio ieşire din conflictul din Ucraina, iar acest lucru paralizează politica europeană, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, în Antalya, unde a participat la Forumul Diplomatic de la Antalya (ADF), la invitaţia preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, relatează MTI. Cu toate acestea, premierul Ungariei consideră că timpul este de partea Rusiei, notează News.ro, conform HotNews.

Citeste mai mult »
3 martie 2024
Cozmin Gusa

Se joacă la rupere după ce Simion și AUR au fost primiți în SUA

03 martie 13:58 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCKr

Luni am zis la Gold Fm că, după marele succes al prezenței în SUA la congresul republicanilor, Simion și AUR trebuie să se aștepte la mari lovituri subterane. M-am bazat pe faptul că, întâlnirile cu politicieni americani și interviurile date presei de peste Atlantic de către auriști, stricând strategia sorosiștilor ce tocmai pregăteau o nouă ștampilare cu putinism a lui George Simion, va fi inventat ceva infamant ca să strice bucuria suveraniștilor. Și așa s-a întâmplat, iar operațiunea aleasă a fost de tip "explodarea conservelor" securiste din interiorul partidului.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

STUPOARE ÎN DIRECT LA ANTENA 3

03 martie 13:55 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCKq

Președintele partidului Forța Identității Naționale (FIN), Ilan Laufer, a anunțat azi că formațiunea sa se va separa de George Simion și de AUR, în urma unei decizii unanime a membrilor. Cîteva ceasuri mai tîrziu, prezent live în studioul Antenei 3, fostul ministru a făcut o afirmație-șoc, conform căreia fostul deputat Marian Cucșa ar fi amanta lui George Simion.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Justiția atacată de „orbul găinii”

03 martie 11:18 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCKh

În cele ce urmează, voi demonstra, cât se poate de documentat, cum a fost posibil la Oradea, în ciuda multiplelor atenționări ale presei locale, ca două persoane, soț și soție, să ajungă să fie condamnați la 5 și respectiv 4 ani de închisoare. Iar copiii minori ai acestora, dacă decizia va rămâne definitivă, ar urma să ajungă pe drumuri. Vom dezvălui că punctul de plecare îl reprezintă două ordonanțe întocmite în aceeași zi, cu aceleași argumente, împotriva a două persoane diferite. Copiate la indigo.

Citeste mai departe »
1 martie 2024

Ia pastila SRS! Mana lunga a lui Putin

01 martie 12:45 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJY
SRS.jpeg

Ia pastila SRS! Mana lunga a lui Putin

Citeste mai departe »
Marius Ghilezan

„Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

01 martie 11:29 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJV

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a Gabrielei Firea a lăsat un București în plină dezvoltare economică. Dacă în 2019, contribuția metropolei la PIB-ul României era de 37 %, aceasta a coborât brusc la 29,8 % (2022), ajungând la un nivel similar anului 2010, pe fondul blocajului administrativ local şi al incertitudinii privind dezvoltarea urbanistică.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

RÎSUL CURCILOR: OUG DE COMASARE VORBEȘTE DE ALEGERI ÎN MAI 2024

01 martie 11:12 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJS

Secretariatul General al Guvernului a pus joi în dezbatere publică proiectul OUG care ar trebui să aibă drept rezultat comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Dincolo de faptul că proiectul pare făcut special ca să fie distrus la CCR, în textul său mai sunt și formulări de Gîgă în care inițiatorii vorbesc de ”rolul definitoriu al alegerilor europene din mai 2024 pentru viitorul UE în anii următori”, alegerile europene fiind, de fapt, pe 9 iunie.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Marcel Ciolacu, o mică piedică în calea uitării

01 martie 11:02 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJR

Îi dedic acest editorial lui Marcel Ciolacu, căruia acum, înainte de alegeri, îmi permit să-i transmit câteva nedumeriri, nu acuzații, Doamne ferește, referitoare la fapte din trecutul și din prezentul domniei sale. Iar pentru a nu fi acuzat de părtinire, voi începe depănând și câteva amintiri despre partenerul său, generalul cu patru stele Nicolae Ciucă.

Citeste mai departe »

Probleme mari pentru George Simion: Ilan Laufer rupe alianța cu AUR și lansează acuzații incendiare

01 martie 10:03 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJJ
media-170927492827110600.png

Liderul Forța Identității Naționale, Ilan Laufer, anunță ruperea de George Simion și Alianța AUR. Laufer îl acuză pe George Simion că își tratează cu dispreț toți partenerii și face mișcări care în cele din urmă vor distruge mișcarea suveranistă, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Diagnosticul filosofului Alexander Dughin pus lumii contemporane

01 martie 09:46 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJG
timthumb.jpg

O lume multipolară este, în primul rând, o filozofie. Se bazează pe o critică a universalismului occidental, scrie cutiapandorei.org.

Citeste mai departe »

Comisar UE: Europa trebuie să treacă în „modul economiei de război”

01 martie 09:40 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJE
FB1A0178.jpg

Comisarul european pentru piața internă, Thierry Breton, a declarat că Europa trebuie să treacă la „modul economiei de război”, avertizând că țările UE trebuie să colaboreze pentru a stimula producția de armament în cadrul unei noi strategii industriale de apărare, potrivit BBC, citat de G4Media.

Citeste mai departe »
29 februarie 2024

Ia pastila SRS! Austria s-a sucit

29 februarie 15:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJD
SRS.jpeg

Ia pastila SRS! Austria s-a sucit

Citeste mai departe »
Marius Ghilezan

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

29 februarie 11:11 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJB

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de Arbitraj de la Washington, au crescut ieri cu 26,15 %. De studiat nu e doar saltul uriaș, ci triplarea numărului de tranzacții: 644.010, față de o medie de 230.000.

Citeste mai departe »
Cristian Hostiuc

Doi ani de război în Ucraina, o imensă oportunitate geopolitică pentru România

29 februarie 11:09 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJA

Cu războiul la graniţă statul, economia, companiile, băncile, dar şi angajaţii, au cei mai buni ani economici înregistraţi vreodată.

Citeste mai departe »

LAUREAT PULITZER, AVERTISMENT SEVER PENTRU SUA ȘI ISRAEL: RĂZBOIUL DIN GAZA LE VA DISTRUGE POZIȚIA

29 februarie 11:07 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJz
mohammed-ibrahim-RFByqAGwhmI-unsplash-768x512.jpg

„Mi-am petrecut ultimele zile călătorind de la New Delhi la Dubai și Amman, și am un mesaj urgent de transmis președintelui Biden și poporului israelian: Observ eroziunea din ce în ce mai rapidă a percepîiei Israelului în rîndul națiunilor prietene – un nivel de acceptare și legitimitate care a fost construit cu greu de-a lungul deceniilor. Și dacă Biden nu este atent, poziția globală a Americii se va prăbuși odată cu cea a Israelului” avertizează legendarul ziarist Thomas L.Friedman, de trei ori laureat Pulitzer, într-un material pentru The New York Times, scrie Inpolitics.

Citeste mai departe »

Biden este apt pentru a-și îndeplini atribuțiile, potrivit medicului său

29 februarie 11:00 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJx
image-2024-01-12-26818511-41-joe-biden.jpg

Joe Biden rămâne „apt” pentru a-și îndeplini atribuțiile și nu au existat schimbări semnificative în starea sa de sănătate, a declarat miercuri medicul său, la finalul examinării medicale anuale a liderului în vârstă de 81 de ani, ultima înainte de alegerile din noiembrie, potrivit AFP, citat de HotNews.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Plângere penală împotriva mamei

29 februarie 10:37 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJs

Niciodată nu mi-am putut imagina că este posibil ca un copil să formuleze împotriva mamei o plângere penală, declanșând astfel o anchetă, care se poate finaliza printr-o condamnare cu închisoare. Și totuși s-a întâmplat. S-a întâmplat în Oradea. Iar provocarea lansată procurorilor este extrem de relevantă. Sunt aceiași procurori care au intrat literalmente cu bocancii în viața unor copii și, în loc să-i apere, i-au traumatizat peste 11 ani. Așa că nu voi face altceva în continuare decât să public extrase din plângerea penală.

Citeste mai departe »

Statele Unite reacţionează la cererea autorităților transnistrene

29 februarie 09:58 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJn
media-151181155347512800.jpg

Statele Unite susțin cu fermitate suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova, în cadrul granițelor sale recunoscute internațional, a declarat ieri Departamentul de Stat american, ca reacţie la cererea autorităților transnistrene, care au solicitat Rusiei măsuri de protecție în fața a ceea ce se consideră a fi presiuni sporite din partea Chișinăului, relatează stiripesurse.md, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Bazele secrete ale SUA din pădurile Ucrainei

29 februarie 09:54 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJl
media-170901550120176100.jpg

O rețea de baze de spionaj susținute de CIA, inclusiv 12 baze lângă granița cu Rusia, a fost construită în ultimii opt ani în Ucraina. Baze care - relatează "New York Times" - fac parte din strânsa colaborare dintre agenția americană și Kiev, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Putin susţine joi discursul său anual către naţiune

29 februarie 09:44 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJi
media-169466553657128600.jpg

Încurajat de progresele Rusiei în Ucraina, Vladimir Putin urmează să susţină, joi, discursul său anual către naţiune, cu două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale fără opoziţie, scrie AFP, informează News.ro, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »
28 februarie 2024

Ia pastila SRS! Ce nu are voie Mircea Geoana

28 februarie 12:26 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCJh
SRS.jpeg

Ia pastila SRS! Ce nu are voie Mircea Geoana

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.