Reteaua Corect

media-158186935092206900.jpeg

Ponta: Iohannis greșește

12:15 / 09 aprilie /  Intra in discutie

Liderul PRO România, Victor Ponta, fost premier al României, explică pașii esențiali pe care îi are de făcut România pentru a ieși din criza generată de epidemia de coronavirus. Acesta îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, despre care spune că greșește că nu lasă românii să revină la muncă, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai mult »
9 aprilie 2020
Bogdan Tiberiu Iacob

Un adevăr dureros: de ce s-a ferit România de stări de urgență și de corduri roșii

09 aprilie 11:27 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvWc

România are o caracteristică foarte specială în raport cu alte țări, mai ales din jurul ei: nu acceptă niciodată regimuri speciale impuse de evenimente nedorite, că e vorba de coduri meteo roșii, de stări de urgență ori de necesitate, și asta dintr-un motiv foarte simplu și trist, totodată. Asemenea situații impun măsuri speciale și o implicare solidă a autorităților, adică exact ce nu au chef să facă ai noștri aleși.

Citeste mai departe »
Adrian Severin

Pandemismul, ultimul stadiu al globalismului

09 aprilie 11:26 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvWb

1. Că prin efectele sale Pandemia Covid 19 conduce la „sfârșitul lumii” noastre deja s-a spus. Eu unul am prevăzut acest sfârșit cu cel puțin cinci ani în urmă, scriind și conferențiind pe respectiva temă. Era previzibil că în felul în care era nu se mai putea continua și că va interveni un șoc – produs de om (războiul) sau produs de natură (epidemia) – care să schimbe fundamental ordinea existentă, ajunsă într-un impas absolut.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Ludovic Orban anunță curba de sacrificiu

09 aprilie 10:06 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvW8

Veniturile bugetarilor vor fi tăiate de la rădăcină. Ludovic Orban, completând-o pe protejata sa, Violeta Alexandru, ne informează că urmează ca salariile tuturor bugetarilor să fie tăiate cu 25%. În ceea ce privește veniturile, procentul va fi mai mare. Voi explica de ce. Excepție fac bugetarii din Ministerul de Interne, Armată și Sănătate. Cum va proceda Guvernul?

Citeste mai departe »

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 37

09 aprilie 09:24 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvW7
media-158219083131425400.jpeg

În acest episod, Dana Budeanu le dă o serie de ”sfaturi” celor de la PNL și, ca cetățean, solicită ca parlamentarii să meargă la muncă, asta pentru că și ei fac parte din linia întâi, fiind legiuitorii țării și reprezentanții cetățenilor. De asemenea, Dana Budeanu îi transmite președintelui Klaus Iohannis să lase ”șezlongul”, asta după ce la ultimele declarații publice a apărut bronzat, relatează Știrpesurse.ro.

Citeste mai departe »
8 aprilie 2020

Guvernul României AR NEGOCIA un împrumut de un miliard de euro de la Banca Mondială

08 aprilie 12:08 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVY
media-145268900723217900.jpg

Informație incendiară. România este deja copleșită de criza economică generată de închiderea forțată a mall-urilor și a afacerilor din industria ospitalității. Guvernul României se pregătește să împrumute o sumă uriașă de la Banca Mondială, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Șapte țări cer UE să arate că răspunde la pandemie, care subminează democrațiile continentului

08 aprilie 11:51 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVT
democratie.jpg

Uniunea Europeană trebuie să răspundă rapid la nevoile cetăţenilor săi, mobilizând resurse "fără precedent" în faţa pandemiei de COVID-19, care subminează democraţiile continentului, au transmis marţi preşedinţii de parlament din şapte ţări europene, potrivit AFP, citat de Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Imunitate pentru medici? Sau amnistie anticipată?

08 aprilie 10:30 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVQ

L-am auzit toți, în urmă cu mai multe zile, pe profesorul Adrian Streinu-Cercel făcând o solicitare șoc. Referindu-se la presiunile infernale la care sistemul de sănătate este supus în această perioadă a pandemiei, domnia sa a solicitat în termeni expliciți un soi de înțelegere cu autoritățile statului român, astfel încât medicii să nu fie expuși ulterior unor anchete și pedepse penale. Ideea era, dacă am descifrat-o corect, că trebuie făcute achiziții în mare viteză, iar oamenii din sistem se tem că vor fi ulterior trași la răspundere pentru nerespectarea unor proceduri. Să vorbim așadar despre imunitatea medicilor.

Citeste mai departe »

Kelemen Hunor îl ia peste picior pe Ludovic Orban: Cei de la Guvern nu prea doresc să dialogheze

08 aprilie 09:40 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVP
media-157287196337881900 (1).jpg

Premierul Ludovic Orban va primi o nouă invitaţie pentru a se întâlni cu liderii partidelor parlamentare, în condiţiile în care marţi a lipsit de la o astfel de întâlnire în care s-au discutat măsuri importante pentru români, în contextul pandemiei de coronavirus, a spus președintele UDMR Kelemen Hunor pentru Agerpres, relatează Știrpesurse.ro.

Citeste mai departe »

Iohannis merge la Centrul Național de Intervenție: se pregătește o nouă Ordonanță Militară

08 aprilie 09:20 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVM
media-158616532376189100.jpeg

Președintele Klaus Iohannis va efectua o vizită, de la ora 12.30, la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Operațiunea „Aur pentru patrie”. Ce ne poate uni?

08 aprilie 07:57 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVJ
marghiloman-lordul-valah-editorial-de-florian-bichir.jpg

În momente de crize, un popor are nevoie de un moment, de o speranță sau de un țel comun. Care să-l unească, să-l capaciteze, să-l transforme într-un singur corp organic. Într-o NAȚIUNE! Evident, în momentele de criză, statele totalitare profită, propaganda zburdă, apar fabricile de oameni providențiali...

Citeste mai departe »
7 aprilie 2020

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 36

07 aprilie 16:56 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVG
media-158219083131425400.jpeg

În acest episod, Dana Budeanu continuă subiectul început luni, cu privire la testarea masivă şi înregistrarea fiecărui cetăţean, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

CCR discută pe 6 mai sesizările PNL pe legile inițiate de PSD privind amânarea plății ratelor

07 aprilie 11:22 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVE
media-156102372995162100.jpg

CCR discută pe 6 mai sesizările PNL pe legile inițiate de PSD privind amânarea plății ratelor și suspendarea plății utilităților, anunță Știirpesurse.ro.

Citeste mai departe »

Rareș Bogdan, discuții la nivel înalt

07 aprilie 11:19 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVD
media-158063901924670400.jpg

Eurodeputatul Rareș Bogdan, liderul delegației române din PPE, va propune renunțarea la Green Deal și realocarea sumelor „uluitoare” din program către sistemul de sănătate publică din UE, ce luptă din răsputeri cu pandemia de coronavirus, în cadrul ședinței pe care o va avea marți cu șefii de delegații din PPE, în Parlamentul European, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Prima reacție din PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind moțiunea de cenzură

07 aprilie 11:04 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVA
media-158400921085579900.jpg

Florin Roman, liderul deputatilor PNL susține că „țara arde și PSD depune moțiune de cenzura”. Reacția liberalului vine în contextul în care președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură în Parlament împotriva Guvernului Orban după ce pericolul epidemiei de coronavirus nu va mai amenința România, relatează Știriepsurse.ro.

Citeste mai departe »

De la alegeri anticipate, la alegeri amînate

07 aprilie 10:59 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVy
alageri-1000x600.png

Poate nu vă vine să credeţi, dar, exact în urmă cu o lună, Florin Cîţu era desemnat pentru funcţia de prim-ministru. Nu pentru a obţine învestirea, ci pentru a declanşa procedura alegerilor anticipate, ca prim guvern căzut, într-un plan care urma să ducă şi la doilea guvern picat în Parlament, astfel încît preşedintele Iohannis să poată să dizolve Parlamentul şi să se organizeze ALEGERILE ANTICIPATE.

Citeste mai departe »
Petru Romosan

Tirania doctorilor. Aşteptând criza economică

07 aprilie 10:58 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVx

Cu cât se va prelungi consemnarea la domiciliu a populaţiei, cu atât costurile politice pentru cei aflaţi „ghinion !” la putere, dar şi pentru cei aflaţi norocos în opoziţie dacă nu au soluţii alternative, vor fi mai mari. Mergând, probabil, până la dispariţia completă a actualei clase politice, cu procese interminabile, cu condamnări la ani grei de puşcărie, pierderea averii, oprobriul public etc. Din cauza costurilor economice care se întrevăd a fi faraonice. Din cauza crizei sociale care va urma implacabil. Şi a crizei sau a crizelor politice inevitabile.

Citeste mai departe »
Radu Golban

Revoluția Corona

07 aprilie 10:54 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVw

Mai întâi o vedem pe Merkel la cumpărături, apoi e plasată în carantină, suspectă de coronavirus. Aceasta este fie cea mai bună teorie a conspirației apărută vreodată, fie adevărul gol-goluț. Oricum ar fi, este platforma perfectă pentru regizarea umanizării celui mai sumbru profet al Europei.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Frica de asumare

07 aprilie 09:58 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVo

Președintele Klaus Iohannis ezită să-și asume răspunderea. Se teme. Dovedește nu bărbăție, ci lașitate. Își dorește să fie în poză. Chiar în centrul ei. Dar asumarea răspunderii pentru măsuri dure de austeritate o lasă pe seama altora. Care urmează să devină țapii ispășitori. În timp ce Iohannis rămâne cu fotografia de lider național.

Citeste mai departe »
6 aprilie 2020

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35

06 aprilie 12:40 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVn
media-158219083131425400.jpeg

În acest episod, Dana Budeanu face trimitere la un interviu acordat de Bill Gates, cel care vorbea despre ţări imunizate şi ţări neimunizate, situaţie care va putea duce la limitări călătoriilor internaţional. Dana Budeanu oferă Guvernului o soluţie: decontarea testărilor pentru toţi românii, prin cardul de sănătate, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Iohannis a convocat luni o nouă ședință de URGENȚĂ la Cotroceni

06 aprilie 11:07 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvVh
media-158591866578019100.jpg

Președintele Klaus Iohannis, a convocat și luni o ședință de urgență la Cotroceni, invitând la discuții premierul și mai mulți miniștri.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.