Reteaua Corect

coldea-620x350.jpg

Florian Coldea îi răspunde fostului colonel SRI Daniel Dragomir

09:14 / 19 septembrie /  Intra in discutie

Fostul director operativ al SRI, Florian Coldea a vorbit, într-un interviu publicat marți de Ziare.com, despre acuzaţiile explozive lansate în ultima perioadă de colonelul SRI Daniel Dragomir.

Citeste mai mult »
19 septembrie 2017
Bogdan Tiberiu Iacob

Caftelile politice și misterioasa profeție a lui Lăzăroiu

19 septembrie 12:10 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxq

O profeție stranie, făcută cu mai mulți ani în urmă, dă semne că se împlinește: aceea că, în vremurile pe care le trăim, violența va atinge un grad înalt, fără precedent și am putea asista, din acest motiv, la evenimente sociale extrem de grave, poate chiar la lupte de stradă.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Regula de aur a lui Florian Coldea

19 septembrie 11:42 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxm

Deloc întâmplător, Florian Coldea, fostul director operativ al SRI a ales să răspundă unor acuzații pe Ziare.com. Un site tradțional prietenos. Ca să mă exprim elegant. Și a făcut-o chiar în această zi de marți, trei ceasuri rele pentru SRI, când colonelul în rezervă Daniel Dragomir se prezintă în fața Comisiei de control. La cererea sa. Pentru a devoala modul în care o instituție a statului s-a transformat într-un monstru. Sub conducerea lui Florian Coldea.

Citeste mai departe »

ANI intră în FORȚĂ: LOT de aleși locali, INCOMPATIBILI

19 septembrie 09:50 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxa
download.jpg

Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflictul de interese de naturã administrativã în cazul a 20 foști și actuali aleși locali, transmite Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Victor Ponta: Dacă voiam, îl dădeam în gât pe Dragnea. Şi el ştie despre mine, şi eu despre el!

19 septembrie 09:37 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrx7
dragnea-ponta.jpg

Victor Ponta a făcut declarații extrem de grave la TVR 1! Fostul premier lasă să se înțeleagă că știe lucruri compromițătoare despre Liviu Dragnea. Însă, tot Ponta se transformă în kamikaze și recunoaște că și Dragnea știe despre el, transmite Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »
18 septembrie 2017

Câți bani câștigă, de fapt, pe lună Traian Băsescu: sume de invidiat încasate de la stat

18 septembrie 11:59 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwZ
media-145145666461477200.jpg

Fostul președinte Traian Băsescu a prezentat, la România TV, primul fluturaș de pensie, primit după plecarea de la Cotroceni. Băsescu a explicat că a ieșit la pensie în noiembrie 2014, iar primul venit încasat a fost de 2.987 de lei. Fostul președinte a explicat că îl interesează pensia, pentru că este singurul venit sigur pe care îl are, restul ar putea fi retrase prin diverse decizii ale Parlamentului, scrie Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Exerciții militare americane deasupra Peninsulei Coreea

18 septembrie 11:52 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwX
avionf16-605x.jpg

Două bombardiere strategice americane de tip B-1B, însoţite de aeronave de vânătoare de tip F-35, invizibile pe radare, au efectuat zboruri deasupra Peninsulei Coreea, simulând misiuni de bombardament, într-o demonstraţie de forţă împotriva Coreei de Nord, anunţă autorităţile de la Seul, scrie Mediafax.

Citeste mai departe »
Stelian Tanase

Amenințări la ordinea constituțională

18 septembrie 11:38 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwV

Foarte interesantă discuția de aseară Mihai Gâdea – Daniel Dragomir. S-au întîmplat lucruri în timp real. Daniel Dragomir este un personaj. Omul și-a făcut cariera in SRI în combaterea terorismului, a ținut legătura cu CIA etc. Este amestecat in multe istorii. Generalul Florian Coldea i-a fost mentor aproape 20 de ani. Cum s-a terminat acest mentorat !? îl întreabă Mihai Gâdea. M-a arestat! Una dintre cele mai tari replici dintr-un studio tv, live. Dezvăluirile te obligă să reanalizezi un număr de evenimente petrecute în ultimii 10-12 ani. De pildă, cele din mass-media unde Coldea avea multe unelte, după cum am aflat aseară.

Citeste mai departe »
Petru Romosan

Dictatură sub acoperire?

18 septembrie 11:15 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwT

Toţi cei care scriu la gazetă măcar o dată pe săptămână, comentând actualitatea internă şi internaţională, ar trebui să se lase de scris şi să acorde cu pompă interviuri „interesante”, marcaţi de importanţa momentului, interviuri pentru Deutsche Welle, Radio France Internationale, Europa FM, Digi TV şi oricui le mai vrea, mai ales marilor agenţii de presă străine, dacă e posibil, aşa cum a făcut săptămâna trecută Andrei Pleşu. Idolul aproape pierdut al tuturor domnişoarelor cu pretenţii intelectuale din cartierele Dorobanţi, Primăverii, Capitale, Andrei Pleşu, are dreptate. Actualitatea merită ignorată, iar cei capabili de-o oarecare performanţă ar trebui să se întoarcă la masa lor de scriitor, acolo unde se coc capodoperele gen Despre îngeri.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Divizia de presă a SRI

18 septembrie 11:05 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwS

Ceea ce noi știm de mulți ani, ceea ce noi vehiculăm ca o informație cu un grad ridicat de credibilitate, a fost duminică seară confirmat de către colonelul SRI Daniel Dragomir, fost colaborator apropiat al generalului cu patru stele Florian Coldea. Jurnaliști cunoscuți și nu puțini au făcut pârtie în biroul șefului operativ al SRI. Aceastora li s-a cerut - și ei au executat promt - ca în baza unor informații furnizate de SRI să compromită o serie de persoane. Alături de SRI, așadar, au existat ziariști și redacții, care au făcut poliție politică.

Citeste mai departe »

RISE Project: Rebelii sirieni ar lupta și cu arme românești

18 septembrie 10:13 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwO
rebeli-sirieni.-fotozf.jpg

Rebelii sirieni ar lupta împotriva regimului Bashar Al-Assad şi cu arme româneşti. Potrivit jurnaliştilor RISE Project, care au participat la o anchetă internaţională, mii de tone de armament produse în statele Europei de Est, inclusiv la noi în ţară, au fost cumpărate de Statele Unite şi trimise în Siria, via Constanţa. Autorităţile române, alături de cele bulgare şi germane, neagă orice legătură cu transporturile de armament. La rândul lor, americanii susţin că toate achiziţiile şi transporturile vizate de ancheta jurnalistică respectă legislaţia internaţională privind comerţul cu arme, transmite Digi24.ro.

Citeste mai departe »

Mircea Ionescu-Quintus, înmormântat luni cu onoruri militare

18 septembrie 10:01 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwL
mirceaionescuquintus.jpg

Seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus va fi înmormântat, luni, cu onoruri militare, în Cimitirul Viişoara, din Ploieşti, în prezenţa familiei şi a mai multor lideri PNL din ţară, transmite Mediafax.

Citeste mai departe »

Iohannis și Tudose, REACȚII după FURTUNA din vestul țării

18 septembrie 09:46 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwJ
rerewr.jpg

Atât premierul Mihai Tudose cât și președintele României, Klaus Iohannis, au ieșit la rampă după furtuna devastatoare care a lovit duminică vestul țării, în urma căreia opt oameni au murit și 67 au fost răniți.

Citeste mai departe »
17 septembrie 2017
Stelian Tanase

Psihoza care ne distruge

17 septembrie 12:59 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwD

Am citit comunicatele recente SRI și am ridicat din umeri. Nu spun nimic, folosind și o limbă de lemn stupidă, ca în alte vremuri. Sunt strict formale, vorbesc ca sa nu tacă. OK, trebuia iesit cu un comunicat, chiar două, dar ele trebuiau să și zică ceva. Subiectul este ratat și in ce priveste dezvăluirile lui Dragomir și în ce privește interceptarile pe siguranța națională (legea 51/91). Se fac că vorbesc si cind o fac trimit mesaje subliminale, fac aluzii și trimiteri confuze. Un comunicat se exprimă direct de regulă, altfel mai bine lipsă. Ultimele trebuie citite printre rinduri dacă vrei să afli ceva. Dacă nu ești jurnalist, ambasadă străină sau cercetător nu merită citite pentru că nu găsesti nicio informatie. Dai de o perdea de fum.

Citeste mai departe »

Iohannis pleacă la New-York

17 septembrie 12:34 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwx
IOHANNIS-SUA.jpg

Președintele Klaus Iohannis participă, în perioada 18-22 septembrie, la New York, la cea de-a 72-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), prilej cu care va avea o serie de întrevederi bilaterale cu Secretarul General ONU, cu președintele Adunării Generale, precum și cu omologi din alte state, anunță un comunicat al Administrației Prezidențiale transmis duminică AGERPRES.

Citeste mai departe »

Marea Britanie dorește un acord post-Brexit cu UE: 'O cooperare este absolut crucială'

17 septembrie 12:30 Publicat in International Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrww
download.jpg

Guvernul Regatului Unit dorește un acord de securitate cu Uniunea Europeană, pentru a putea continua după Brexit colaborarea în combaterea criminalității și a terorismului. AFP a preluat un comunicat difuzat duminică la Londra, înaintea unui document de lucru pe aceeași temă care urmează să fie dat publicității luni, scrie Agerpres.

Citeste mai departe »

LEGEA ANTITERO: Toate infracțiunile ce afectează SECURITATEA NAȚIONALĂ, trecute ca TERORISTE

17 septembrie 12:11 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwt
sri-lib-465x390.jpg

Ovidiu Marincea, din cadrul SRI, vine cu o serie de lămuriri despre cazul dezvăluirii unor mandate de ascultare a telefoanelor din partea SRI și DNA, scrie Evz.ro.

Citeste mai departe »
Adrian Severin

Alegerile germane: populari contra populiști

17 septembrie 12:02 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrws

Alegerile pentru Parlamentul principalului protagonist al UE sunt totdeauna foarte importante. Cele de pe 24 septembrie 2017 sunt cu atât mai importante pentru toată lumea (deci, inclusiv pentru români), cu cat ele au loc in plina criza europeană, transatlantică si globală.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Cacealmaua PNL

17 septembrie 11:53 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwr

Situația Partidului Național Liberal, analizată la rece, lasă impresia existenței unei intenții ascunse. Pusă la cale în scopul de a submina șansa lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat. Oricât ar părea de straniu, nu este deloc exclus ca așa să stea lucrurile. Cum poate scăpa un câine din lesă? Fie smucindu-se până când stăpânul scapă lesa din mână, fie făcând în așa fel încât să îi iasă zgarda de pe cap. Ceea ce presupune să slăbească atât cât e necesar.

Citeste mai departe »
16 septembrie 2017

Se apropie sfârșitul lui Băsescu. SRS anunță când va da nas cu judecătorii

16 septembrie 14:33 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwq
d.png

Traian Băsescu nu mai are instrumente pentru a evita înâlnirea cu Justiția, consideră publicistul Sorin Roșca Stănescu, care a prezis, în cadrul unui interviu caordat PS News, epuizarea imunității fostului președinte al României.

Citeste mai departe »

Fostul colonel SRI DEMONTEAZĂ explicațiile Serviciului: întrebarea cheie pentru SRI

16 septembrie 14:25 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrwo
sri-serviciul-roman-de-informatii.fpoindy2q1.jpg

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, cel care a dezvăluit că SRI își lua mandate de interceptare pe siguranță națională are o reacție virulentă, după comunicatul de presă al Serviciului. Dragomir susține că SRI nu a răspuns la multe dintre întrebările ridicate în spațiul public, iar întrebarea cea mai importantă rămâne actuală: ”Ce alta unitate a SRI in afara unitatii antiteroriste a utilizat unealta acestor mandate?”.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.