Reteaua Corect

miscarea-hamas-inarmata-pana-in-dinti-ce-rachete-detine-ded20_article-main-image.JPG

Iranul ar construi o fabrică de rachete în Siria

10:14 / 16 august /  Intra in discutie

Iranul construieşte o fabrică pentru asamblarea de rachete cu rază lungă de acţiune în nord-vestul Siriei, se afirmă într-un material difuzat de un post de televiziune israelian, informează agenţia de ştiri Reuters, potrivit Ziarul Financiar.

Citeste mai mult »
Val Valcu

Diferența între Tudose și Trump, chestie de lungime

16 august 11:59 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrlk

Presa anti-Trump vorbește despre dictatura pe care președintele american o instaurează folosind Twitter. Cu această armă, Donald Trump desființează adversari și contraatacă în campania electorală, care nu a încetat nici după învestirea celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Citeste mai departe »
Stelian Tanase

Festivități în loc de pâine

16 august 11:54 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrlj

Paranghelia de ieri de la Constanța o prelungește pe cea de la Mărășești de zilele trecute, unde scena cu coliva a fost antologică. La fel cea cu Dragnea și Tăriceanu stînd jos cind toată lumea era în picioare. Ieri actorașii nostri politici au făcut un bis.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Târgul pe justiție

16 august 11:46 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrli

Circulă, în mod persistent, un zvon. Aparent știintifico-fantastic. Despre un fel de alba-neagra pe justiție. Ideea lansată este că Augustin Lazăr va fi debarcat. Și că, în felul acesta, Laura Codruța Kovesi va mai primi un tub de oxigen. Pentru încă o perioadă. Nedeterminată. Iar această mișcare ar fi pusă la cale de către reprezentanți ai marilor puteri, care ne păstoresc. Dar dacă e adevărat?

Citeste mai departe »
15 august 2017
Andrei Marga

Condiția social-democrației

15 august 11:37 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkY

Continuând examinarea pluralismului actual, aș spune că social-democrația rezultă din istorie, nu din convenții, cum susțin nelipsiții detractori.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Ce scenarii, domnule Victor Ponta?

15 august 10:48 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkR

Fostul lider USL, PSD și, totodată fostul premier, domnul Victor Ponta îmi face pe pagina sa de Facebook un veritabil proces de intenție. Afirmă cu subiect și predicat că am construit în mod constant scenarii împotriva lui. Ce fel de scenarii?

Citeste mai departe »

Președintele Venezuelei ordonă exerciții militare după amenințările SUA

427653.jpg

Președintele venezuelean Nicolas Maduro, a ordonat luni organizarea de exerciții de apărare în întreaga țară, ca reacție la afirmația omologului său american, Donald Trump, că nu este exclusă o opțiune militară a SUA în Venezuela, informează AFP, consultat de Agerpres.

Citeste mai departe »

USR organizează un nou referendum, pe tema fuziunii cu platforma lui Dacian Cioloș

15 august 10:05 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkP
download (1).jpg

Uniunea Salvaţi România va organiza în luna octombrie un referendum intern în cadrul căruia membrii de partid se vor exprima cu privire la oportunitatea ca USR să colaboreze sau chiar să fuzioneze cu platforma România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş, transmite Mediafax.

Citeste mai departe »

Donald Trump, AMENINȚAT din Iran cu renunțarea a acordul nuclear

download.jpg

Iranul ar putea renunţa rapid la acordul nuclear cu marile puteri dacă Statele Unite continuă politicile de "sancţiuni şi coerciţie", a declarat marţi preşedintele iranian Hassan Rohani, transmite AFP, potrivit Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Propunerea care păstrează Marea Britanie cu un picior în Uniunea Europeană

media-149078030966494500.jpg

Marea Britanie vrea și nu prea vrea să părăsească Uniunea Europeană. Guvernul de la Londra este foarte îngrijorat de efectele economice ale Brexit-ului și vor propune Uniunii Europene un nou acord vamal, pentru a evita pierderile suferite de despărțirea de Uniune, scrie Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »
14 august 2017

Victor Ponta, ATAC la un jurnalist: Mă bagă în toate teoriile conspiraționiste

14 august 20:10 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkE
victor-ponta.jgxrku124f.jpg

Victor Ponta răspunde la întrebările ridicate într-un articol semnat de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu și publicat pe site-ul STIRIPESURSE.RO. Fostul premier nu ratează ocazia și de a-l taxa pe fostul senator PNL. Asta, din cauză că SRS are are mereu poziții critice la adresa lui Ponta, iar cel care a condus PSD-ul explică și motivul pentru care e atacat, scrie Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Cum răspunde GUAMUL amenințărilor Coreei de Nord

racheta-coreea-de-nord-1024x704.jpg

Guvernatorul Guam, Eddie Calvo, a declarat luni că autoritățile locale "sunt pregătite pentru cel mai sumbru scenariu" în cazul în care Coreea de Nord își pune în aplicare amenințarea de a ataca insula cu rachete, informează EFE, citat de Agerpres.

Citeste mai departe »

Nicușor Dan, prima reacție la referendumul din interiorul USR: Sunt în afara partidului!

14 august 11:55 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkx
61828338.jpg

Referendumul intern din USR, pentru poziționarea ideologică a partidului față de inițiativa de revizuire a Constituției pe tema definirii căsătoriei, i-a fost potrivnic lui Nicușor Dan. Acesta susține că nu va reveni într-un partid care nu-și respectă mesajele din campania electorală și anunță că demisia din USR rămâne la fel de valabilă ca și în urmă cu câteva luni, relatează Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Dan Andronic: Ponta nu a glumit. DRAGNEA îi căra sticlele lui COLDEA

14 august 11:24 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkr
coldea-vin-dragnea.jpg

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit noi informații bombă despre Liviu Dragnea, despre care spune că ar fi făcut parte din grupul restrâns care ar fi condus din umbră statul şi, astfel, ar cunoaște multe lucruri sensibile. Andronic a menționat în cadrul emisiunii "Dosar de Politician" că Liviu Dragnea a făcut parte din angrenajul "Noi suntem statul", scrie Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »
Stelian Tanase

Donald Trump pe Facebook azi

14 august 10:17 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkl

Am urmărit online imaginile atentatului din Charlottesville. Un dement, un fanatic, a intrat cu mașina in manifestanți. Bilanț provizoriu- un mort, 19 raniți. Atentatorul a fost prins. Acolo avea loc demonstația unor extremiști, dreapta radicală, rasisti, susțănători ai suprematiei albe. Avea loc și o contrademonstratie – a celor de sensibilitate complet diferită – antirasisti, integraționisti etc. Donald Trump s-a grabit să comenteze pe facebook drama. Eu as fi preferat să iasă la tv cu declaratie oficiala, dar probabil ca eu nu sunt in pas cu vremurile. Care este mesajul lui ? Deși este adversar declarat al corectitudinii politice, de data asta a luat o atitudine contrară. A fost cit se poate de ‘politically correct’. Iată –

Citeste mai departe »

USR i-a întors spatele lui Nicușor Dan. Ce a decis în cadrul referendumului intern

14 august 10:02 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkj
nicusor-dan.x9vqsw5gcf.jpg

USR a decis în cadrul referendumului intern că trebuie să aibă o poziție ca partid pe tema referendumului inițiat de Coaliția pentru Familie (52,7% dintre membrii formatiunii au votat în acest sens), iar 82,5% au apreciat că formațiunea trebuie să se poziționeze împotriva referendumului acestei Coaliții, scrie Cotidianul.

Citeste mai departe »

Dan Andronic lansează BOMBA: îl aruncă pe Vasile Dâncu în ghearele procurorilor DNA

14 august 09:56 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkh
media-145802998565756800.jpg

urnalistul Dan Andronic face o dezvăluire foarte interesantă și arată că sociologul Vasile Dâncu a fost în aproape fiecare deplasare cu Liviu Dragnea în Brazilia și le recomandă procurorilor DNA să-l întrebe pe acesta despre afacerile liderului PSD în Brazilia, pentru că s-ar putea să știe mai multe, transmite Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Vasile Dâncu la pachet cu Liviu Dragnea

14 august 09:49 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkg

Enigmaticul Vasile Dâncu, sociolog de marcă, prestigios cadru didactic universitar și om al sistemului – unii zic că e chiar general – a fost dat în primire. Poate și în urmărire. De către Dan Andronic. A cărui vocație de dezvăluitor nu mai poate fi pusă de nimeni la îndoială. Și e la pachet cu Liviu Dragnea.

Citeste mai departe »
13 august 2017

Iran: Parlamentul a votat alocarea de fonduri suplimentare pentru programul balistic

iran.8viylt1f74.jpg

Parlamentul iranian a votat duminică alocarea a 520 de milioane de dolari (440 de milioane de euro) pentru dezvoltarea programului balistic al Iranului și pentru consolidarea activităților regionale ale Gardienilor Revoluției, armata de elită a regimului de la Teheran, transmite France Presse, consultat de Agerpres.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

PNL, chefurile din vila lui Dragnea și damele de consumație ale lui Crin

13 august 11:47 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrkb

PNL i-a pus gînd rău lui Liviu Dragnea și trage în el cu toată artileria din dotare. Ieri, bunăoară, președintele Ludovic Orban a declarat că singurele afaceri prospere din județul Teleorman sunt legate de “clientela politică” a liderului social-democraților Liviu Dragnea și a zugrăvit o imagine apocaliptică a județului, ca urmare a domniei actualului lider al PSD.

Citeste mai departe »
Petru Romosan

Despre sfârşitul democraţiilor occidentale

13 august 11:43 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrka

Brexit-ul, întronarea lui Donald Trump şi incalificabilele alegeri prezidenţiale şi parlamentare din Franţa, cu propulsarea tânărului anonim Emmanuel Macron pe post de preşedinte şi a unei mişcări fabricate în câteva luni pe post de partid, au schimbat, probabil ireversibil, faţa democraţiei în chiar nucleul civilizaţiei occidentale. Pentru că, dacă vorbim de democraţie în ultimii 200 de ani, nu ne putem referi decât la Anglia, SUA şi Franţa, şi nu la Italia lui Mussolini, la Spania lui Franco, la Germania lui Hitler sau la Rusia lui Lenin şi Stalin. În Marea Britanie şi în SUA am asistat la o victorie a populismului împotriva „neoliberalismului progresist” (Barack Obama, Hillary Clinton, laburiştii şi conservatorii britanici deopotrivă, François Hollande...). În Franţa a fost o victorie a capitalului, a băncilor împotriva marii naţiuni franceze, unde a fost ales un om care-i reprezintă mai degrabă pe Rothschild, Soros, Goldman-Sachs, plus echivalenţii lor francezi, decât pe fermieri, profesori, muncitori, ingineri şi, în general, pe toţi francezii cu bască şi baghetă.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.