Reteaua Corect

media-148232724925109600.jpg

LOVITURA pregătită de Comisia de Control al SRI: Sebastian Ghiță e gata să depună mărturie

17:18 / 21 septembrie /  Intra in discutie

Comisia de Control al SRI îl va audia Sebastian Ghiță! Totul se va face prin videoconferință, de la Belgrad, acolo unde se află fostul deputat, scrie Știripesurse.ro.

Citeste mai mult »
21 septembrie 2017
Bogdan Tiberiu Iacob

”Taifunul” lui Firea: Cum a ajuns meteorologia o unealtă politică în România

21 septembrie 11:42 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nryk

Scriam încă de acum doi ani că, în România, politica a pus gheara pînă și pe meteorologie, în numele unor interese meschine. Și nu doar politica. Pînă la un punct, a făcut-o și mass-media, mai exact televiziunile de știri, care au descoperit că orice informație – fie ea și arestarea unui supergreu politic- poate fi îngropată de titlul ”Breaking news-Schimbarea dramatică a vremii! Temperaturile se prăbușesc, vine viscolul” etc. Oamenii or fi interesați de știri și bîrfe, dar intemperiile îi afectează direct și personal deci au prioritate. Ieri, am asistat, din păcate, la o nouă tentativă de folosire a armei meteo în scop politic. Iar rezultatul a fost catastrofal.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Cui îi mai tremură picioarele

21 septembrie 10:43 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nry9

Am trăit să o auzim și pe asta. Și încă într-o înregistrare. Doamnei Mihaela Focică îi tremură picioarele. Nu în fața unui balaur. Ci în fața unei alte doamne. Mihaela Focică este procuror. Și chiar inspector. Cealaltă doamnă este tot procuror. Și este inspectată. Chiar de Focică. Unui procuror îi tremură picioarele de frică în fața altui procuror.

Citeste mai departe »
20 septembrie 2017

Nota de plată pentru BREXIT, o sumă FABULOASĂ: Cât este dispusă să scoată din buzunar Theresa May

20 septembrie 16:37 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxW
media-149699811961160800.jpg

Premierul britanic Theresa May va propune să vireze cel puţin 20 de miliarde de euro către UE, pentru achitarea notei de plată a Brexit, au declarat surse apropiate dosarului pentru Financial Times, relatează AFP, potrivit news.ro, consultat de Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Ce i-a spus Iohannis președintelui Adunării Generale a ONU

20 septembrie 11:52 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxO
imageResize.jpg

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marți cu președintele Adunării Generale a ONU, Miroslav Lajcak, context în care l-a asigurat pe înaltul oficial de sprijinul României pentru eforturile de reformare a organizației, transmite Agerpres.

Citeste mai departe »

Dragnea, atac cu mantinelă la Țuțuianu

20 septembrie 11:48 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxM
dragnea_tutuianu_20170906162232.jpg

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a lansat marți seară un atac cu mantinelă la fostul ministru al Apărării Adrian Țuțuianu, comparându-l cu alt PSD-ist, Viorel Hrebenciuc, transmite Agerpres, consultat de PS News.

Citeste mai departe »

Despre jurnaliștii care se joacă cu serviciile secrete. Lobbyștii lui Coldea

20 septembrie 11:41 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxL
sri.xbcr8jok7l.jpg

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a lansat o „nucleară“ țintită direct spre mass-media: „acoperiții“ din presa românească. La o privire mai atentă, „nucleara“ fostului SRI-ist este o radiografie a unor lupte interne derulate între diverse grupări din interiorul serviciilor noastre secrete. Iar jurnaliștii menționați nu sunt decât „goarnele“, „lobbyștii” unor instituții de forță, „difuzoarele“ prin intermediul cărora se transmit anumite mesaje, uneori chiar și de intimidare, scrie Cotidianul.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

Coldea - un interviu jenant. Dar și cu mari semne de întrebare

20 septembrie 11:21 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxJ

Dacă ar exista titlul de cel mai jenant interviu al deceniului, ar merita acordat celui dat de generalul Coldea, azi, siteului ziare.com. Un interviu amintind izbitor de cele luate lui Nicolae Ceaușescu de presa occidentală, în care dictatorul respingea categoric orice slăbiciune a sistemului comunist și a economiei centralizate, uitînd să explice, totuși, diferența zdrobitoare de performanță în raport cu sistemul economiei de piață. Generalul Florian Coldea lasă impresia că nu a depășit nivelul Academiei PCR ”Ștefan Gheorghiu”, deși nu a trecut pe acolo. Afirmațiile sale pendulează între truisme, platitudini, contradicții logice și argumentații de-a dreptul infantile, presărate, însă, în cîteva locuri, cu acuzații extrem de grave – neprobate, desigur – și cu foarte mari semne de întrebare.

Citeste mai departe »
Octavian Andronic

Punctul pe Y. Siguranța (inter)națională

20 septembrie 11:18 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxI

În interviul oferit unei agenții de...servicii, Coldea urmează linia trasată de partenera sa de binom: nu recunoaște nimic, nu dezvăluie nimic, formulează doar banalități și dă de înțeles că dușmanii săi sunt inamicii siguranței naționale

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Apel către descoperiții și nedescoperiții din presă

20 septembrie 11:06 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxH

În întreaga istorie, sunt consemnate numeroase cazuri în care spionii au acționat sub acoperire de jurnaliști. Mai ales în timp de război. Munca de jurnalist este de așa natură, încât permite și chiar obligă la o diversitate de contacte. Accesul la informație pentru un ziarist este facilitat de natura profesiei ca atare dar și de legislația cu caracter intern și internațional. Și, la fel de adevărat este că există și o disponibilitate a unor ziariști pentru contacte cu serviciile secrete. În urma unor asemeena contacte, făcute în diverse modalitați, serviciile secrete beneficiază de posibilitatea de a penetra mult mai ușor instituții și persoane dar și ziariștii obțin astfel un acces la informații și la persoane mult mai mare, ceea ce le permite în principiu să performeze în activitatea lor. Aceasta este în linii mari, jumătatea bună a paharului.

Citeste mai departe »

Ministrul Apărării, în SUA. Ce a zis Mihai Fifor în privința alocării a 2% din PIB pentru Apărare

20 septembrie 09:44 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxD
media-150588753644134100.jpg

Ambasada României în Statele Unite ale Americii a fost, marţi, gazda unei recepţii cu ocazia vizitei în SUA a delegaţiei Ministerului Apărării Naţionale conduse de ministrul Mihai Fifor, care a subliniat decizia României de alocare a 2% din PIB pentru apărare în anul 2017 şi de a menţine acest nivel pentru următorii 10 ani, concomitent cu derularea unor programe importante de înzestrare şi modernizare a forţelor armate care să implice parteneriate între industriile de apărare ale celor două ţări, transmite Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Dragnea, despre fostul președinte al Camerei Deputaților numit de Dragomir drept omul SRI

20 septembrie 09:33 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxA
dragnea.rf9puxok8g.jpg

Fostul adjunct al lui Florian Coldea, Daniel Dragomir, a provocat reacții aprinse în lumea politică după ce în comisia de control a SRI a spus numele mai multor politicieni care au legături cu SRI, inclusiv cel al unui fost președinte al Camerei Deputaților, scrie Cotidianul.

Citeste mai departe »
19 septembrie 2017

Maior ar fi cerut la Washington retinerea lui Dragnea

19 septembrie 17:52 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxw
maior.1pqb0y3k7n.jpg

In ultimele ore sistemul a fost zguduit de o veste parvenita pe cai neoficiale de peste Ocean, privind o mutare socanta pe care ar fi facut-o ambasadorul Romaniei la Washington, care astfel ar putea prefata un nou scenariu la „Imperiul Contraataca”, cu viitoare ample miscari de strada la Timisoara si Bucuresti, scrie jurnalistul Catalin Tache pe national.ro.

Citeste mai departe »

Veste URIAȘĂ pentru Traian Băsescu din Parlament

19 septembrie 13:40 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxs
basescu-afirmatie-surprinzatoare-in-parlament-daca-il-declarati-pe-geoana-presedinte-am-dreptul-sa-449739.jpg

Senatul, în şedinţa plenului de marţi, a adoptat OUG 57/2017 prin care foştii şefi de stat vor beneficia, pe lângă reşedinţă de protocol, şi de un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, informează Agerpres, citat de Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »
Bogdan Tiberiu Iacob

Caftelile politice și misterioasa profeție a lui Lăzăroiu

19 septembrie 12:10 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxq

O profeție stranie, făcută cu mai mulți ani în urmă, dă semne că se împlinește: aceea că, în vremurile pe care le trăim, violența va atinge un grad înalt, fără precedent și am putea asista, din acest motiv, la evenimente sociale extrem de grave, poate chiar la lupte de stradă.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Regula de aur a lui Florian Coldea

19 septembrie 11:42 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxm

Deloc întâmplător, Florian Coldea, fostul director operativ al SRI a ales să răspundă unor acuzații pe Ziare.com. Un site tradțional prietenos. Ca să mă exprim elegant. Și a făcut-o chiar în această zi de marți, trei ceasuri rele pentru SRI, când colonelul în rezervă Daniel Dragomir se prezintă în fața Comisiei de control. La cererea sa. Pentru a devoala modul în care o instituție a statului s-a transformat într-un monstru. Sub conducerea lui Florian Coldea.

Citeste mai departe »

Cu cine se întâlnește marți Iohannis la New York

19 septembrie 10:11 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxd
cel-mai-bogat-consilier-al-lui-klaus-iohannis-are-sase-apartamente-din-care-unul-in-new-york-463277.jpg

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Președintele Klaus Iohannis se întâlnește marți, la New York, cu președintele Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, Miroslav Lajcak, dar și cu omologii săi din Estonia, Kersti Kaljulaid, și din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi.

Citeste mai departe »

ANI intră în FORȚĂ: LOT de aleși locali, INCOMPATIBILI

19 septembrie 09:50 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrxa
download.jpg

Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflictul de interese de naturã administrativã în cazul a 20 foști și actuali aleși locali, transmite Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Victor Ponta: Dacă voiam, îl dădeam în gât pe Dragnea. Şi el ştie despre mine, şi eu despre el!

19 septembrie 09:37 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrx7
dragnea-ponta.jpg

Victor Ponta a făcut declarații extrem de grave la TVR 1! Fostul premier lasă să se înțeleagă că știe lucruri compromițătoare despre Liviu Dragnea. Însă, tot Ponta se transformă în kamikaze și recunoaște că și Dragnea știe despre el, transmite Știripesurse.ro.

Citeste mai departe »

Daniel Dragomir, reacție fulger după interviul lui Florian Coldea: A ieşit SRL - Coldea din bârlog?

19 septembrie 09:25 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrx5
dragomir.oqatklzrv5.jpg

Daniel Dragomir reacţionează după interviul generalului Florian Coldea acordat ziare.com, în care acesta s-a apărat la acuzațiile lansate în presă fostul colonel SRI, scrie Cotidianul.

Citeste mai departe »

Florian Coldea îi răspunde fostului colonel SRI Daniel Dragomir

19 septembrie 09:14 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nrx4
coldea-620x350.jpg

Fostul director operativ al SRI, Florian Coldea a vorbit, într-un interviu publicat marți de Ziare.com, despre acuzaţiile explozive lansate în ultima perioadă de colonelul SRI Daniel Dragomir.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.