Reteaua Corect

Violeta Alexandru a anunţat coordonatorul campaniei PNL în Bucureşti

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a afirmat, joi seară, că îşi doreşte ca PNL să câştige alegerile locale în Capitală, alături de Nicuşor Dan. ”Este multă treabă de făcut în Capitală”, a firmă Alexandru, care a anunţat că managerul de campanie al PNL Bucureşti pentru alwgerile locale este Cătălin Deaconescu, relatează Știripesurse.ro.

”Vreau ca PNL Bucureşti să câştige alegerile din Capitală! Vreau să arăt că echipa mea poate face treabă. Şi se poate, cu rezultate bune pentru bucureşteni. Alături de Nicuşor Dan şi, mi-aş dori, alături de celelalte partide din opoziţia de astăzi la PSD. Mă concentrez pe ceea ce ne uneşte - suntem conştienţi că PSD falimentează Capitala. Este multă treabă de făcut în Capitală iar noua echipă a PNL Bucureşti este dornică să demonstreze. Vreau ca banii bucureştenilor să se cheltuiască cu totală transparenţă. Nu există secrete în gestionarea treburilor Capitalei. Doar în mintea G. Firea - PSD este normal să existe secrete pe bani publici, cultura terorii, a secretomaniei în Primăria Capitalei. Aici s-a ajuns, din păcate”, a scris, joi seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, ”transparenţa şi competenţa trebuie să primeze”.

Alexandru a anunţat că managerul de campanie al PNL Bucureşti pentru alegerile locale va fi Cătălin Deaconescu.

”Cunoscându-l, ştiu că se va implica total, în fiecare zi. Fiecare om din echipă contează, fiecare voluntar, fiecare simpatizant. Fiecare om care ne acordă o şansă şi care are încredere că asum şi regret greşelile trecutului. Din care nu am făcut parte dar le asum. Fiecare om care ne critică constructiv dorind binele acestui oraş. Fiecare bucureştean care îşi vede de treabă şi care are dreptul să aibă în administraţie sunt oameni cărora le pasă, oameni competenţi, oameni curajoşi, dispuşi să asume schimbări care să recupereze timpul pierdut sub PSD. Nu mai avem timp de pierdut! Vreau să facem treabă (şi) în Capitală”, a mai scris Violeta Alexandru.

Cătălin Deaconescu a ocupat funcția de Prefect al Capitalei în perioada 28 august 2007 - 18 iunie 2008, iar anterior a fost Subprefect al Capitalei.

Între 2002-2005, el a fost membru al comisiei de administrație publică a PNL, din decembrie 2003 până în iunie 2005 a fost președinte al TNL București iar între iunie-decembrie 2005 a deținut funcția de vicepreședinte PNL sector 3.

 

 Știripesurse.ro

 
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.