Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 82

Scris de newsreporter in 30 iunie 2020 la 10:47, in Politics. 344 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 82, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nwiY

În acest episod, Dana Budeanu spune că unul din posibile efecte ale pandemiei este trecerea la vot online unde „orice prost poate să candideze”.

Din acest episod:

„Mă adresez celor care vor să aibă vacanță și viață în general. Rahatul ăsta de pandemie care a fost declanșat controlat la nivel global nu este despre noi. Noi nu contăm în noua organigramă (...) Acum disperarea generală e și pentru toamnă, la noi a fost deja anunțată. Noi suntem primii, știți, noi când se anunță ceva de căcat suntem primii care facem căcatul și-l respectăm. Așa sunt națiile de sclavi. Nu ne întreabă nimeni dacă facem căcatul sau nu, nu interesează pe nimeni, numai că noi îl facem imediat, imediat, imediat, pentru că așa a zis partenerul strategic. N-a vorbit nimeni cu partenerul strategic. Atenție, haideți să vă explic. Partenerul strategic, dacă are ceva de făcut prin România, face, a mai făcut. Dați înapoi, 5 ani, 6 ani. Se face pe loc (...) Nu existăm deloc. Ăia sunt ocupați nu mai știu cum să-i țină pe ăia în case prin America să se voteze numai online, ca să-l facă pe Trump, dar ăia au treburile lor, n-au legătură cu noi. Orban a anunțat primul, cred că e primul de glob care a anunțat că nu se poate face campanie electorală în stradă, că mitinguri nu ai voie să faci. Deci cum faci campanie electorală Orban, unde? Doar online? Și eventual o să apăsați puțin pe accelerație să se voteze și online? Să nu dureze votul 5-7-8 săptămâni și atunci mai bine facem online? Păi online poate să candideze oricine, orice prost. Pentru că a face campanie strict online înseamnă a face Cambridge Analytica. În general lumea este împinsă spre vot online”

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.