Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 65:

Scris de newsreporter in 29 Mai 2020 la 15:28, in Politics. 617 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 65, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nwa3

În acest episod, Dana Budeanu explică faptul că mașinile pentru producția de măști, ajunse la Romarm, nu sunt funcționale, iar Guvernul știe asta, însă toate afacerea s-a făcut pentru a fi tras parandărătul, relatează Știripsurse.ro.

”Fac ceva pe absolut toate partidele, bine, momentan nici nu mai există mai multe partide, există doar PNL-SD, care este, după cum vă spun de luni de zile, unul și același partid. Opoziția nu mai există, ea nu mai funcționează absolut deloc. S-a făcut un pact la nivel de conducere și aproape că Guvernul Meu al președintelui Iohannis, să nu mai dăm pe Orban, că ăsta este Guvernul Meu că de asta s-a mers la vot. Este Guvernul meu și pace! Care Guvern, ăsta care fură de când a venit? Așadar PSD și PNL aproape că guvernează împreună, trec prin Parlament ceea ce este și în avantajul baronilor sau al consiliilor locale deținute sau dominate de PSD, nu este nicio dramă. PSD nu face opoziție, eu nu înțeleg de ce PSD-ul nu face opoziție, cred că este strict o problemă de ouă și atât, să nu faci opoziție deloc, că-ți impun niște securiști care sună la PSD și PNL să le spună ălora să stea cuminți? Sunteți niște imbecili! Vă aflați la conducerea țării și a unor partide foarte, foarte mari și sunteți atât de imbecili, este incredibil! Cred că în doar câteva state din lume mai există acest nivel de imbecilitate în conducerea politică și administrativă a unei țări. Eu n-am întâlnit! Oricât am citit, oricât am studiat, n-am întâlnit! Așa ceva ca în România mai există, probabil, în doar câteva state extrem de involuate din punct de vedere intelectual. Să fi la conducerea unui partid sau la conducera unui Guvern și totuși să fi atât de prost, mi se pare incredibil!

Am stat și m-am uitat așa, iar apoi mi-am dat seama că Orban este cel mai mare mafiot aflat la conducerea unui Guvernul. L-am subestimat pe Orban! El, de fapt, este cel mare mafiot! De ce? Pentru că el s-a format în anii ăia de după Revoluție când intrau tirurile în țară și nu le verifica nimeni. Așa știe el că se face! Modelul după care funcționează țara, astăzi, este exact ăla. Preerie, tată! Bă, te-am prins că ai furat. Aaaa...nu-i adevărat! În față, pe față, cu legea în mână fură. Nu există așa ceva! Să mergi în vizită oficială, constați, afli adevărul, întreabă reporterii că s-au stricat mașinile pe care le-ați importat din China, achiziție girată și de ministrul Economiei, care a girat furtul și au ajuns doar carcasele, că la Romarm nu funcționează! Da, o să vedem, o să facem un control! Atenție, populație! Au venit două mașini ca să facă măști în România, că trebuie să cumpărăm și să funcționăm și să folosim. Au venit 2 mașini la Romarm, care n-au funcționat niciodată! Au costat milioane și milioane, dar n-au funcționat niciodată. Probabil la fel se întâmplă și cu alea din Huși care dau 110-115000 măști pe zi. Nimeni nu s-a întrebat, în aceste luni, de ce n-a ieșit nicio mască de la Romarm. Pentru că acolo au două carcase. Bă, pe vechi, vechi, așa se fura! Că era, că nu era lege, cum e și acum, că nu funcționează nicio lege care se respectă. E ca și cum eu am adus 2 carcase de mașină și le-am vândut ca și cum ar fi mari Mercedesuri. Statul le-a cumpărat, le-a depozitat și banii ăia se împart! Furt ca ăsta se face zilnic”, spune Dana Budeanu.

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.