Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 60: Azi mă adresez Președintelui Klaus Iohannis

În acest episod, Dana Budeanu i se adresează Președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a avertizat că există riscul revenirii la starea de urgență, relatează Știripesurse.ro.

„De data asta in Verdict nu ma voi adresa personajului Hoha, ci Președintelui României care a ieșit ieri și ne-a amenințat din nou. În niște Verdicte trecute am facut referire la unele discursuri ale Președintelui României, le-am numit penibile, proaste, mă rog, făcute pe genunchi, probabil cel care scrie aceste discursuri este un mediocru care nu știe realmente felul în care un Președinte ar trebui să se adreseze unei nații aflate în această stare în care ne aflăm de două luni de zile.

Ieri a lătrat niște amenințări. Prima parte a discursului a fost bazată pe două lătrături. Una că dacă nu stă cuminți ca niște sclavi el poate să dea din nou stare de urgență. După aia, că prin efortul comun, o aberație de genul ăsta, am reușit să trecem aceste două luni. După care discursul s-a terminat cu obsesia PSD, PSD, PSD, PSD, PSD. Ăsta a fost discursul Președintelui.

Doresc să feliez discursul Președintelui României luând, pe rând, așa cum mă pricep eu, ideile și mesajele transmise către țară.

Ați ieșit și ați spus o enormitate și anume că dacă noi nu să stăm cuminți ca niște sclavi în continuare, o să crească numărul victimelor și spitalele vor fi suprasolicitate și atunci o să dați această stare de urgență din nou. Nu știu dacă sunteți informat, probabil dl Orban face pipi pe instituția prezidențială și nu vă informează că spitalele sunt goale. Dvs. Președintele României știți că spitalele din România sunt goale? Ar putea măcar dl Flutur să vă informeze, dacă Tătaru doarme în ghete. Toate spitalele sunt goale, bolnavii cronici de alte boli nu sunt internați în spitale pentru că așa a ordonat Guvernul. Spitalele zac goale. Cu cine să se umple spitalele? De ce induceți panică în rândul populației? Cum justificați tupeul pe care îl aveți de a cere populației României de a sta cuminți în căsuțe în continuare, sau să respecte nu-știu-ce dreacu' de măsuri, sau să o ardă sclavagesc în continuare pentru că altfel o să dați starea de urgență?”

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.