Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 59: E Stare de Abuz!

Scris de newsreporter in 19 Mai 2020 la 17:47, in Politics. 645 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 59, veridct politic shortlinkhttp://crct.ro/nw6Z

În acest episod, Dana Budeanu susține că toate măsurile luate în așa-zisa Stare de Alertă sunt un abuz de la un capăt la altul. Ea susține că putem foarte bine vorbi de o Stare de Abuz, o stare în care se folosesc tot felul de pârgii în afara legii pentru a justifica măsuri inventate, în timp ce guvernanții la adăpostul acestor frici inventate fac numai nenorociri. Ea pledează ferm pentru deschiderea școlilor chiar și în condiții speciale pentru a da copiilor șansa să nu rateze un an din viață doar din ambiția unor politruci, scrie Știripesurse.ro.

”Starea de alertă trebuie să fie o înșiruire de recomandări pe care autoritățile statului ne roagă să le respectăm și este la latitudinea fiecăruia cât poate să respecte, cât nu etc în rest toate aceste măsuri încalcă Constituția și sunt abuzuri. Nu există nici un fel de formă legală prin care un guvern așa cum e Guvernul Orban ar putea interzice manifestările libere de stradă.

Păi stați așa că nu am înțeles... eu în stare de alertă nu am voie să fac manifestație, să fac nici o licitație, nici un concurs pentru vreun post undeva în timp ce Orban organizează un concurs la SGG unde îl pune pe Jicol, nume asupra căruia voi reveni într-un verdict exclusiv, și după ce îl pune pe ăla, omul lui de casă la SGG șef în SGG, reorganizează tot, face, drege, căutați pe google anulează organizarea oricărui concurs. Deci a fost dezlegare la concurs pentru o zi, a câștigat ăla și acuma s-a anulat posibilitatea organizării oricărui concurs oriunde.

Am făcut o paranteză la Starea de abuz pe care autoritățile din România încearcă să o implementeze. Vă rog să fiți foarte atenți la ceea ce vă spun! Aceste măsuri, fiți atenți în general nu mai trăiți ca niște larve și ca niște legume, este foarte simplu să gândești... nimeni nu spune să o iei de nebun, să încalci orice regulă... bă am înțeles că suntem într-o situație mai complicată, dat una-i una și abuzul este alta! Încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului nu are nici o treabă cu situație prin care acest glob pământesc trece.

Faptul că Orban a spus că deschide terasele când vrea mușchiul lui, faptul că interzice manifestările de stradă și nu numai, pentru că ieri au interzis și manifestările drive-in – adică manifestările în care tu stai in mașină și te uiți la artistul preferat care evoluează acolo pe o scenă, Toate aceste măsuri sunt abuzive! Ele nu pot fi încadrate în nimic pentru că nu există reglementare legală. Singura modalitate prin care ei pot implementa asta sunt niște amenzi. Faptul că tu faci dosare penale pe reglementări legale inexistente este un abuz și așa ceva nu poate trece de nici o instanță niciodată!

Fenta cu luarea temperaturii pe care o susține văd și Arafat și absolut oricine este o metodă de arest! Eu nu spun că nu mi-o iau, eu spun că nu este obligatoriu, eu spun că este făcută aiurea-n tramvai cum este făcut orice, totul este un abuz!

Pe ăștia nu îi sună nimeni, mai vorbește Oha cu unul-doi de la UE, dar în rest nimic. Nu sună nimeni pe Iohannis, nu sună nimeni pe Orban și nu sună nimeni din afară din SUA, UE sau Rusia pe nimeni! Noi suntem slugăriți de afară doar în funcție de prostia celor care conduc țara! Suntem țară mică și e normal să fim influențați, dar pe americani îi doare în fund de cum îți organizezi tu țara, de cum îți relansezi economia.

Acest guvern îndatorează masiv România. Acest guvern vorbește de 3 zile numai de termometre în timp ce ține copiii blocați în case, părinții nu pot merge la lucru pentru că stau cu copiii și unii și-au pierdut locurile de muncă... e un lanț al slăbiciunilor infecte. De ce îmi ții copiii în case dacă mie în orice incintă intru mi se ia temperatura și sunt lăsat să intru? Eu ca părinte merg la magazin, merge șa piață, dar copilul stă acasă... De ce nu este lăsat să meargă la școală, i se ia temperatura și gata! E o mizerie ce se face online, unii au, alții n-au. Băi îndobitociți copiii! NU aveți nici un argument!”

La final demontează felul în care se fac raportările de decese în România și acuză manipularea cifrelor gândită de Guvern.

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.