Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 37: Toți vă mint!

Scris de newsreporter in 09 aprilie 2020 la 14:16, in Politics. 508 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 37, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nvWn

În acest episod, Dana Budeanu arată că actualele măsuri de izolare sunt total inutile și precizează faptul că deși au murit doar 200 de oameni, restul de 19 milioane trebuie să stea în case și să vadă cum se prăbușește economia, iar apoi implicit propriile venituri, relatează Știripesurse.ro.

”În timp ce stau nopțile și lucrez la caracatița asta din sănătate, lucrez la ea pentru că vreau să o lansez la începutul campaniei electorale a PNL. O lansez tocmai pentru că vreau să demonstrez faptul că actuala putere vrea să fie transparentă cu cei care votează. Suntem în a treia săptămână de stare de urgență sau ce mama dracului este asta. Singurul lucru care s-a întâmplat este să se fure la greu. Nimeni nu face absolut nimic, în general, pentru această situație de criză, pentru izolare, pentru această soluție aleasă de Guvern. Nu știu dacă sunteți conștienți și câți dintre voi sunteți conștienți că există și alte soluții de a întâmpina acest ordin al șefilor lume. Eu, ca votant, am dreptul să le cer celor care mă conduc o variantă care să-mi convină a trecerii marii pandemii sau ce rahat o fi asta. Mie nu-mi convine nici ce face Guvernul, nici că eu trebuie să stau izolată în casă, în timp ce toată economia se prăbușește. Eu am dreptul, ca om, să mă izolez ca-n Suedia. Până la această oră, nici în Suedia, nici în Elveția, nici în alte țări nu s-a demonstrat că varianta aia e proastă. Eu am votat, eu plătesc taxe la stat și eu vreau ca statul, pe mine nu mă interesează ce se întâmplă nicăieri pe glob, că eu nu sunt Marea Britanie, Franța sau altă țară, eu sunt România și România poate să fie ca Suedia. Ce statistici dovedesc că altă variantă este mai proastă? În varianta de izolare și care convine celor care fură avem 200 de morți. Oamenii mor în fiecare zi pe tot globul de toate bolile posibile. Unde-s ceilalți morți? Au murit doar 200 de oameni în ultimele 3 săptămâni? Unde sunt ceilalți? Eu am o întrebare pentru Orban, cu Hoha n-am ce să vorbesc, vă rog frumos, deci, noi ăilalți 19 milioane ce facem? Pentru noi ce faceți? Ok, se ajunge la 1000 de morți? Se ajunge, trebuie să fie de Covid. Noi restul de 19 milioane de oameni ce facem? Guvernul s-a gândit la noi?”, spune Dana Budeanu.

 Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.