Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 37

Scris de newsreporter in 09 aprilie 2020 la 09:24, in Politics. 533 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 37, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nvW7

În acest episod, Dana Budeanu le dă o serie de ”sfaturi” celor de la PNL și, ca cetățean, solicită ca parlamentarii să meargă la muncă, asta pentru că și ei fac parte din linia întâi, fiind legiuitorii țării și reprezentanții cetățenilor. De asemenea, Dana Budeanu îi transmite președintelui Klaus Iohannis să lase ”șezlongul”, asta după ce la ultimele declarații publice a apărut bronzat, relatează Știrpesurse.ro.

”Astăzi, vă vorbește șefa campaniei electorale a PNL, Dana Budeanu, moca și vă face o radiografie celor care încă stați în casă degeaba, despre ce se întâmplă în paralel cu existența voastră manipulată de net și de TV. Nu o să mai rezistați mult și o să ieșiți pe străzi, ăia care n-aveți job și înainte trăiați din ajutor social sau ce mai făceați. Restul, care aveați job la privat probabil vă veți întoarce la job-ul unde salariile sunt deja tăiate la jumătate în cuantum, iar bugetarii se vor întoarce la aceleași salarii pentru că PNL, adică liberalii, nu taie salariile, asta pentru că PNL-ul, astăzi, luptă cu toate forțele, în timp ce voi stați degeaba în casă și ați halit toată chestia asta, stați degeaba doar pentru că acești faliți de pensați nu au știut cumva să creeze o balanță între manipularea globală că trebuie să stăm în casă și balanța economică. Celelalte state de pe globul pământesc care contează, mă rog, l-au echilibrat cumva, l-au palmat băgând foarte mulți bani în economie.”.

”Colegii noștri de la pensații PNL, și ai mei, și ceilalți parlamentari să meargă dracului la muncă, la Parlament pentru că în Ordonanța Militară nu se specifică că ăștia pe care i-am votat stau acasă. Această chestie cu Parlamentul care stă acasă este o subminare a democrației. Domnule Orban, domnule Vela, atenție, parlamentarii să meargă dracului la serviciu că sunt tot linia 1. Linia 1 este făcută din: miliția, medicii despre care vorbiți non stop și care jumătate au plecat acasă, adică au dezertat și politicienii. Și oamenii politici sunt în linia 1. Lasă șezlongul, Hoha! Parlamentul să meargă la serviciu, toți parlamentarii! Asta trebuie să fie în următoarea Ordonanță. Adică cum procedăm? Noi ăștia de v-am ales stăm împreună cu voi acasă și așteptăm să vină Paștele fiecare în biserica lui, vorba lui Orban. Eu zic să vă preocupați de bisericuțele de prin ministere, domnule Orban, că o să decontați. Eu fiind șefa campaniei PNL v-o spun, așa, cu drag!”

Video pe Știrpesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.