Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35

Scris de newsreporter in 06 aprilie 2020 la 12:40, in Politics. 489 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 35, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nvVn

În acest episod, Dana Budeanu face trimitere la un interviu acordat de Bill Gates, cel care vorbea despre ţări imunizate şi ţări neimunizate, situaţie care va putea duce la limitări călătoriilor internaţional. Dana Budeanu oferă Guvernului o soluţie: decontarea testărilor pentru toţi românii, prin cardul de sănătate, relatează Știripesurse.ro.

Dana Budeanu vorbeşte şi despre întoarcerea în ţară a unor români care nu au surse de venit, s-au ocupat cu lucruri mai mult sau mai puţin legale în Occident, iar după ce vor ieşi din izolare vor deveni o problemă socială majoră.

"Dacă nu vă reveniţi dracu' din cretinism, dacă mai prelungiţi starea de urgenţă, dacă mai daţi şapte ordonanţe, eu vă spun astăzi, cu toată responsabilitatea, că urmează ceea ce orice om cu trei neuroni îşi dă seama. În timp ce noi aşteptăm liniştiţi în case Paştele, diaspora aia pură şi curată care este prin centrele de carantină şi care a intrat în ţară la liber - 90% sunt prostituate, infractori, comunităţi întregi de romi, a se înţelege că eu nu am nimic cu nicio categorie, romii sunt o categorie socială foarte frumoasă - nu are niciun venit. Câţi bani să fi avut la ei fiecare? Se termină acum. Aceşti oameni vor ieşi din carantină. În două săptămâni aceşti oameni trebuie încadraţi cumva. Trebuie să înceapă să câştige caşcaval, că ei nu au venit. Din ce trăiesc ăştia un milion jumate? Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi. Dacă pornesc şi juma' de milion pe foame, cum faceţi? Economic se va întâmpla asta: dacă voi nu porniţi economia şi oamenii nu vor avea ce să mănânce, va fi haos mare. Nu sunteţi pregătiţi pentru asta. Astăzi împărţiţi măşti şi contracte pe măşti. Altceva nu se întâmplă în România. Astăzi rechiziţionaţi spitale. Se duce Armata şi rechiziţionează spitale. Un cretinism imens. La Suceaa a început jihadul pe tema asta şi o să înceapă peste tot. V-am dat o soluţie. Cea mai mare heloragie financiară din istorie, testarea în masă pe card", afirmă Dana Budeanu.

Video pe Știrpesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.