Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30

Scris de newsreporter in 30 martie 2020 la 19:09, in Politics. 465 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 30, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nvTj

În acest episod, Dana Budeanu face o serie de dezvăluiri despre situaţia de la Spitalul Universitar. Deşi Grupul de Comunicare Strategică nu oferă informaţii despre cazuri de coronavirus la Spitalul Universitar, Dana Budeanu afirmă că a fost contactată de medici care au fost testaţi pozitiv şi care sunt ameninţaţi să nu spună acest lucru public. În a doua parte a Verdictului Politic de azi, Dana Budeanu vorbeşte despre contractele de furnizare de echipamente medicale şi soluţia care ar trebuit pusă în aplicare de ministrul Economiei: achiziţia de măşti şi halate în regim de urgenţă de la fabrici locale, relatează Știrpesurse.ro.

"Am fost singura voce (eu nu sunt nimeni în această ţară) care a semnalat situaţia de la Spitalul Universitar, cel mai mare spital de urgenţă din Bucureşti, cu peste 3000 din angajaţi. Doar medici sunt peste 800. Am fost contactată pe tot felul de canale, ca să se aşezăm să discutăm. Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat. La cel mai mare spital din Bucureşti, nici în ziua de azi nu există un flux special creat al bolnavilor de corona. Pentru că nu există acest protocol şi pentru că s-a ordonat omerta în rândul angajaţilor - reţineţi domnule Cîrstoiu-Colectiv şi Vinereanu, nu aveţi cum să controlaţi ce aţi încercat zilele astea. Mizeria asta va exploda, nu aveţi cum să controlaţi ameninţând medicii confirmaţi pozitiv. Sunaţi după ce Dana Budeanu a scris şi ameninţaţi pe telefon şi întrebaţi cu cine au vorbit, cum s-a aflat. Ce să se afle? Că sunt infectaţi? Păi cum ar putea, domnule manager, să nu fie, din moment ce la Spitalul Universitar lucrează medicul care a lucrat în acelaşi timp la centrul de dializă Diaverum, de unde au fost răspândiţi la câteva spitale din Bucureşti purtătorii acestui virus. Că nu e nimeni atent, că nu se uită nimeni e altceva. Ai avut medic prezent în clinica privată de dializă unde au fost confirmate 'n' cazuri. Logic, faci celulă de criză instantaneu. Nu s-a întâmplat asta. Astăzi la secţia de cardiologie sunt 'n' infectaţi, la neurologie se aşteaptă testele, la chirurgie cardiovasculară se aşteaptă testele.

Domnu' Colectiv, uitaţi care e situaţia: pe mine nu mă interesează, poate aveţi senzaţia că există vreo masă la care eu aş sta să discut cu cineva. Nu există masa asta. Situaţia este următoarea: înţeleg că momentan sunteţi stat în stat, că aţi fost pus de actualul ministru al Sănătăţii, cel care a semnat sâmbătă noaptea ca hoţii, săptămâna trecută, suspendarea din funcţie a fostului ministru ca s veniţi dvs. Aţi fost în contact direct cu un rezident care este iubitul unui medic cardiolog confirmat. Vă rog public să vă testaţi. Soţia dvs. este şefa de la maternitatea din Spitalul Universitar. Vă rog să vă testaţi. Faptul că se ascunde situaţia reală de la acest spital nu că mă depăşeşte, nu înţeleg pericolul. Faptul că se crează panică? Se va crea oricum. Se întinde şi va fi nenorocire. Care este miza acestei atitudini de a ascunde. Eşti manager acolo pe situaţia de urgenţă, cât o să dureze. Aţi fost pus acolo ca să mutaţi nişte chestii. În plină criză, sâmbătă, a fost poliţia la Spitalul Universitar, pentru un conflict cu aia de la juridic, că să scoată aia dosarul nu ştiu cărui medic care a câştigat un proces cu spitalul şi trebuie să-şi recupereze caşcavalul. Prioritatea astăzi este această situaţia de urgenţă. Executările silite se suspendă", afirmă Dana Budeanu.

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.