Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 28

Scris de newsreporter in 26 martie 2020 la 16:42, in Politics. 424 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 28, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nvSf

În acest episod, Dana Budeanu vorbeşte despre situaţia de la Spitalul Universitar, dar şi despre firmele care în plină criză au renunţat la contractele cu spitalele pentru a face mai mulţi bani. Dana Budeanu critică şi guvernanţii pentru că nu au luat măsuri pentru combaterea epidemiei încă din decembrie, ianuarie, când era clar că noul coronavirus va ajunge şi în România, dar şi pentru că nu au plafonat preţurile la produse de bază, relatează Știripesurse.ro.

Extrase din episodul de azi:

"Bolnavul care a fost adus intenţionat la Universitar a fost adus de la Diaverum. Tot de la Diaverum a fost şi bolnavul care a sosit la Floreasca. Aţi făcut o pepinieră la Diaverum? Ieri, în urma schelălăiturilor mele, a apărut la domnul Tăpălagă la G4 informaţia cum că o clinică privată de dializă din Bucureşti a fost închisă. În articol nu se precizează care clinică. Eu nu sunt bolnavă de rinichi, dar mă gândesc că poate îi interesează pe ăştia care mod dacă nu facă dializă unde să nu se mai ducă. Cumva este clinica Diaverum pepiniera de corona, de la care se trimit bolnavi în toate spitalele din Bucureşti?"

"Mâine vă voi da lista cu firmele care şi-au anulat contractele cu spitalele de stat pentru distribuire de echipamente de protecţie pentru a putea vinde către spitalele private şi instituţiile private la de 15 ori preţul. Bineînţeles că este libertatea privată a oricărei firme. Dar într-o situaţie cum este aceasta, consider că toţi administratorii acestor firme trebuie încadraţi la infracţiunea de înaltă trădare şi de atac la siguranţa naţională. În secunda în care, hoţule, tu ai contract, cum l-ai câştigat, pe şpagă sau nu,"

"Achiziţiile trebuiau făcute în decembrie şi ianuarie, dacă gândea cineva. Dacă gândeaţi, sunaţi la chinezi şi cereaţi ajutorul. Azi e prea târziu. Sunt 80 de state la coadă. Suntem pe ultimul loc la echipamente. Asta aţi făcut voi, criminalilor. Faptul că într-o situaţie de criză la voi primează combinaţiile este o atitudine nu de prost, ci de criminal. Nu există în istoria postdecembristă un asemenea tupeu. Faptul că o faceţi aşa pe faţă e o crimă."

"Vreau să vă anunţ că Cîrstoiu Colectiv a minţit chiar dacă s-a încercat scoaterea articolului de pe net, el nu mai poate fi scos. Foarte multe site-uri au preluat declaraţiile tale mincinoase, în care luni ai pretins că de când ai preluat manageriatul la Spitalul Universitar, adică de sâmbătă noaptea de la ora 12, tu ai achiziţionat două aparate care vor testa pacienţii la Spitalul Universitar până un număr de 500 de testări pe zi, mincinos ordinar de eşti. Tu, mincinos ordinar, care crezi că o să sune naşu-tu, cum a mai sunat sau că eşti cumva acoperit de Ministerul Săntăţii, care te-a pus acolo ca să semnezi achiziţiile, crezi că mai trece o săptămână şi chestia asta se va muşamaliza şi nu mai întreabă nimeni nimic. Ba da, întreb eu. Ai minţit că ai achiziţionat două aparate. Când, duminică? Ai declarat după aceea că ai spus că erau în spital. Nu era nimic în spital. Aparatul despre care este vorba este un aparat existent în spital care poate să facă nişte teste. Aparatul era pe secţia lui nevastă-ta. Doresc să anunţ populaţia că la Spitalul Universitar până astăzi, joi, nu s-a făcut niciun test. Nici nu se va putea face prea curând. Nu există absoolut niciu centru de testare la Spitalul Universitar."

 Video pe Știrpesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.