Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 25

Scris de newsreporter in 23 martie 2020 la 14:43, in Politics. 296 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 25, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nvR7

În acest episod, mai lung decât de obicei, Dana Budeanu abordează mai multe teme, printre care situaţia ministrului Sănătăţii, contractele de achiziţii în perioada stării de urgenţă, legăturile cu serviciile de informaţii şi aşa-zisa celulă de criză cu foşti prim-miniştri, relatează Știripesurse.ro.

"Autorităţile trebuie salutate în continuare pentru că s-au descurcat. Aşa... fără măşti, fără halate, fără ce mai urlă hashtagimea şi în general presa şi oamenii care din vârful unei canapele şi din spatele unei tastaturi pot spune ce vor. Dacă ar fi puse în situaţia de a se descurca, aceste scursuri ar face un rahat. Autorităţile din România au făcut enorm. Naţia asta, aşa cum e ea, se poate descurca fantastic. (...)

Ministrul Costache nu e acolo pentru a vrut el. El nu a vrut să fie ministru. A fost pus acolo pentru că are de bifat nişte contrăcţele. A bifat două, mai alre de bifat 9. Nu o să apuci, Costache. Ăştia îţi caută deja pe altul în loc. Eu voi contribui cu tot ceea ce ştiu ca să ţi se găsească înlocuitor rapid. (...)

Firma care va importa testele pentru depistarea corona, s-a aflat că este pe numele lu' fata unui fost ofiţer SRI etc. Haideţi că explicăm puţin asta cu serviciile secrete din România şi cu mizeria în care s-a ajuns. Ăsta un strigăt al lui Dănuţa către şefii acestor servicii care permit această debandadă. Cum s-a ajuns mă în situaţia asta? Problema nu este firma. Problema este că s-a aflat. Păi, bă, dobitocilor, tu când ştii că suntem în situaţia în care suntem s-a dat stare de urgenţă, nu mai există licitaţii, achiziţiile se fac fără verificări, cum dracu' aţi făcut voi toată combinaţia asta? Să se afle aşa ceva e de domeniul fantasticului. Nu se poate să fiţi aşa proşti. Să expuneţi la modul ăsta serviciile secrete? Ce ofiţer a fost ăla de nu ştie să se acopere? Toţi pensaţii pe de la PNL stau pe la cafele şi pronunţă nume ale şefilor de servicii secrete. Domnu' Hellvig, este inadmisibil aşa ceva. Numele voastre sunt în gurile tuturor imbecililor. Toţi vă au pe voi în spate. Nu este normal aşa ceva. Ce bătaie de joc e asta? Ăsta e nivelul, asta face puterea de azi", afirmă Dana Budeanu.

Video pe  Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.