Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 116

Scris de newsreporter in 09 septembrie 2020 la 09:49, in Politics. 482 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 116, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nwDD

În acest episod, Dana Budeanu contestă vehement măsurile anunţate pentru începerea şcolilor, relatează Știripesurse.ro.

"Îşi bat joc de copiii noştri şi nimeni nu protestează, nimeni nu gândeşte şi asta este starea de fapt a acestei naţii. Pe voi de fapt nu vă interesează de propriii copii pe care i-aţi adus pe lume. Poţi să spui că nu te interesează de ce s-a întâmplat în pandemie, că eşti prost şi nu te-ai mai dus la birou. Eşti adult şi poţi să iei decizii pentru tine. Poţi să iei decizia să te închizi în casă şi să stai pe Netflix toată viaţa. Ai dreptul să decizi pentru tine. Dar nu ai dreptul, chiar dacă ai fătat ca mamă, chiar dacă te-ai gândit să-ţi donezi spermatozoidul ca tată, nu ai dreptul să decizi împotriva copilului tău, să-ţi calci copilul în picioare, să accepţi abuzurile autorităţilor împotriva copilului. Anisie, Tătaru, Rafila, Turcan, daţi pe google să vedeţi ce au făcut ăştia în viaţa lor, ce au declarat aceşti oameni în timpul pandemiei. Vedeţi declaraţiile acestor minţi luminate de la început şi până la sfârşit. Veţi vedea cine calcă în picioare copilăria copiilor voştri, cine scrie regulile după care trebuie să meargă copiii la şcoală, cine se exprimă despre această mascaradă numită Covid."

"Copilul tău e luat de acasă, dus la şcoală, i se pune această mască, aka botniţă, fără nicio justificare, este ţinut acolo 5-6 ore, batjocorit în ultimul hal şi dus acasă."

"Tot ceea ce vedeţi în presă este o minciună. Contactaţi-vă rudele din diaspora, sunaţi pe unde ştiţi şi vi se va spune că masca e o recomandare. În ţările civilizate, această mascaradăa pandemiei este acceptată ca o stare de fapt, dar cu limite care nu încalcă drepturile omului."

"Nu am auzit niciun discurs, să iasă cineva să spună 'măi săracilor, sclavior, o să fie bine, staţi liniştiţi, noi o să ne luptăm să fie bine, nu o să vă terorizăm copiii pentru nimic'. Niciodată nu am auzit un cuvânt de încurajare."

"Eu vă spun un singur lucru: pe copiii mei nu o să puneţi mâna, nu o să-i atingă nicio măsura a voastră. Nu voi accepta să-mi călcaţi copiii în picioare. Aveţi acelaşi discurs de jeguri şi de tomberoane ce sunteţi împotriva copiilor. Cine eşti tu, Anisie, să hotărăşti tu cum merg copiii la şcoală? Cum se ia virusul? Ieşi Rafila şi spune, ieşi Tătaru şi spune cum se ia virusul, înainte să le punem măşti copiilor. În 10 minute, masca e udă, copilul nu mai poate să respire. Copiii îşi ating faţa. Ce o să faceţi, îi legaţi cu mâinile la spate? Nu aveţi nicio regulă pentru copii."

"Vă dau eu o soluţie. Un copil trebuie să respire, să facă sport. Găsim o soluţie de compromis. Le puneţi viziere. Respiră copilul, îi vezi faţa. O săptămână, două, că şi pe alea le calcă în picioare, ca peste tot pe glob. Găseşti o soluţie de compromis pentru amărâţii ăştia mici care vor să se joace."

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.