Reteaua Corect

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 100

Scris de newsreporter in 02 august 2020 la 10:44, in Politics. 564 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, episodul 10, verdict politic shortlinkhttp://crct.ro/nwso

În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre scandalul apei calde din București și arată că vina este a celor de la PNL, care au în administrare instituțiile care furnizează apa caldă în Capitală, relatează Știripesurse.ro.

”Am vrut să mai las subiectul ăsta, un pic, așa, ăsta cu apa caldă din București, că ăștia de la haștag, că PNL tace pe subiect pentru că știu adevărul, dar ăștia haștagii caută subiect de campanie. S-a terminat cu poluarea că este a lui Costică de la Mediu, despre care inclusiv ăștia care sugeau acadeaua până la băț au înțeles că și ăla este corupt și au lăsat-o pe mute. Păi de ce? Rupeți-l pe genunchi pe Costică! De ce ați lăsat-o mai ușor? Unde sunt ONG-urile cu pădurile? Unde-s ăia care ieșeau în stradă pentru orice, care ieșeau cu copacul în spate. Unde sunteți, căcăților? Nicăieri? Păi sunteți plătiți de PNL să tăceți.

Așadar, pe subiectul cu apa caldă am de declarat următoarele: imbecililor, ăștia care plângeți cu apa caldă situația este următoarea, bă, boilor, că am înțeles că trebuie să fie despre Firea în campania asta electorală. Au terminat cu poluarea, au luat-o cu apa caldă, că n-au pe ce altceva să se bată cu Firea. Mă rog! Pentru populație, pentru ăia care mai au creier. Așadar, apa caldă din București merge prin niște țevi, niciun primar al Capitalei n-a putut să sape tot Bucureștiul, oricum nu este în atribuțiile 100% ale primarului, imbecililor! Țevile alea care au 60-70 de ani cedează permanent. RADET-ul, știți ce face RADET-ul? RADET-ul este sub conducerea PNL, după Revoluție în continuu. Pe parcurusul a 30 de ani în loc să schimbe azi un tronson, mâine altul, RADET-ul a cârpit. Acum cedează câte o cârpeală. CET-urile sunt la Ministerul Economiei, care, acum și când mai este cazul bagă în revizie aceste CET-uri. Acum probabil că le vor băga o lună în revizie, că e campanie electorală. Firea nu este responsabilă de apa caldă, că nu ea este în control.

Video pe Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.