Reteaua Corect

Valul migrator este pus la cale de Moscova?

Serviciile secrete suedeze au ajuns la o concluzie uimitoare, pe baza informatiilor primite chiar din interiorul serviciului rusesc de spionaj FSB.

Sursa imagine: ziarmm.ro

Criza europeana a emigrantilor este creata intentionat, la un moment bine ales, care se va maturiza tocmai la venirea iernii, cu scopul de destabilizare a sistemului european de coeziune. Adica, este, de fapt, un element al unui razboi neconventional, asimetric, la care nu i se poate da un raspuns de acelasi tip.

Aceasta actiune este finantata din bugetul FSB, fiind prevazuta suma de cca 20-25 miliarde euro.

Actiunea se desfasoara simultan pe patru paliere:

  1. Colportarea de zvonuri in zona de extractie a ”emigrantilor”, prin care

populatia ajunge sa creada ca, in Europa, in speta in Germania si Marea Britanie (tarile tinta ale celor care se indreapta spre Europa), s-au creat institutii speciale de ajutorare a cetatenilor din zonele de conflict si ca sunt asteptati acolo, in special pe motiv ca nu ar exista forta de munca suficienta.

  1. Finantarea de celule de interventie, care creeaza canalele de deplasare

si finantare a actiunii. Ele au organizat o retea de intermediari, calauze, carausi si sefi de echipe care identifica, conving si ofera sprijin financiar persoanelor care sunt potentiali ”clienti” pentru aceste valuri de invadatori. Acestia achita un avans mic, diferenta este acoperita de „binefacatori”, care le ofera imprumuturi fara dobanda, iar rambursarea urmeaza sa se faca dupa sosirea in tara tinta, din fondurile pe care se spune ca le-ar primi fiecare emigrant, in Germania si Marea Britanie, de la statele respective. Sa se observe ca cele doua state sunt cele mai puternice forte militare din NATO - Europa si ca lovitura este foarte bine tintita.

  1. Crearea de tulburari in tarile tinta, in doua etape:

a) un grup de actiune umanitar in sprijinul emigrantilor, pentru a facilita atingerea obiectivului de patrundere, in teritoriul tinta, a maselor de manevra deja indoctrinate si care au motivatia financiara (platirea datoriei), de a ajunge acolo; 

b) grupuri de extrema dreapta si de extrema stanga - ce vor veni ulterior, in conflict intre ele - care vor interveni, la un anumit semnal, treptat, pana la declansarea unor crize ce trebuie sa duca la revolte masive, la iarna (moment in care rusii vor intrerupe furnizare de gaze catre Germania si alte tari), avand drept tinta grupurile de emigranti, pe de o parte, si stabilitatea guvernamentala, pe de alta parte; acest lucru are drept scop principal slabirea coeziunii europene si incetarea ajutoarelor pentru tarile din fosta zona de ocupatie si influenta a Rusiei, cu recuperarea pe cai diplomatice si, separat, prin mijloace specifice serviciilor de spionaj, a influentei in fostul imperiu rusesc. 

4. Initiative diplomatice de suprafata, menite a face din Rusia un pion central in asa-zisa lupta antiterorista, cu scopul de a slabi presiunea pe Rusia o are la toate nivelele si de a permite Rusiei sa isi consolideze pozitia in flancul din Orientul Mijlociu, al dispozitivului NATO;

In paralel, se desfasoara obisnuita intoxicare prin mass-media, e-mail-uri si campanii de postari pe retele de socializare, in paginile diferitelor publicatii electronice, in presa scrisa (prin  ziaristi platiti) etc., indicandu-se tinte false, traditionale: USA, Israel, evreimea mondiala, capitalismul ca sistem, NATO ca entitate militara, colonialismul, ideologia fascista sau nazista etc, adica toti factorii istorici care au fost inamici ai Rusiei, in general.

Cu alte cuvinte, valurile de emigranti nu sunt decat un ”tsunami” uman indreptat, in mod cinic, impotriva NATO ca inamic creat de ideologia etatista a lui Putin si impotriva economiei europene, ca raspuns la sanctiunile economice.

Iar SUA si Israel vor fi folosite ca tapi ispasitori, pentru a aduce Rusiei un aparent avantaj strategico-politic.

Analiza de mai sus a fost publicata in documentele diplomatice ale Suediei, in cadrul analizelor lunare de informare. Ele au fost obtinute prin intermediul unor agenti de analiza din China.

Comentarii (4):
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.