Reteaua Corect

Udrea, declarații delirante

Scris de newsreporter in 20 februarie 2020 la 10:11, in Politics. 345 vizualizari Intra in discutie Taguriciao, elena udrea, europa, interviu, românia shortlinkhttp://crct.ro/nvHF

Fostul ministru și consilier prezidențial Elena Udrea face afirmații stupefiante într-un interviu acordat revistei Ciao, conform cărora există un plan de îngenunchere a României din exterior, prin subordonarea sau înlăturarea unor lideri politici incomozi. Încă mai șocant, Udrea se plasează pe sine în topul politicienilor care au fost executați pentru a nu ajunge în conducerea țării și chiar a Europei, scrie Inpolitics.ro

Întrebată, astfel, unde crede că ar fi ajuns cariera ei politică dacă nu apăreau problemele cu legea, Udrea a răspuns fără echivoc:

”Cred că nu mai există vreo îndoială că ce mi s-a întâmplat mie a fost parte dintr-un plan de schimbare a țării prin înlăturarea sau subordonarea liderilor de orice fel, în special a liderilor politici. Uitați-vă cine face politică azi în România și cu ce rezultate. Dacă nu aș fi fost chiar vârful acestui plan, bine ticluit în afara granițelor, cu siguranță eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa(!!! s.n.)”.

Fostul ministru și-a exprimat, totodată, regretul profund că nu a ascultat cel mai important sfat al lui Traian Băsescu:

”Din păcate, cel mai bun sfat de la fostul Președinte Traian Băsescu, nu l-am ascultat. A fost ceva, dincolo de toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească, pe care nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp. Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii. Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”.

Cît despre perioada de surghiun costarican, Udrea e categorică:
”Nu îmi face plăcere să mă gândesc la viața mea acolo. Singurul moment pe care mi-l amintesc cu bucurie imensă este nașterea fetiței mele. Am întâlnit acolo oameni minunați, cu unii țin legătura și acum și chiar vor veni să mă viziteze, dar eu nu mai pun piciorul în țara aia vreodată(s.n.). Chiar dacă Eva Maria este costaricană”.

Finalul interviului ridică unele semne de întrebare vizavi de interesul Elenei Udrea pentru politică, fostul ministru lăsînd impresia că nu și-a încheiat conturile cu acest domeniu. Întrebată, astfel, cui îi datorează devenirea sa în viață, fostul consilier prezidențial l-a menționat, alături de părinți, pe Traian Băsescu ”pentru șansa de a dobândi arta politică de la cel mai bun, pentru ce am fost și sunt(s.n.) în politica românească”.

Inpolitics.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.