Reteaua Corect

Trump a spus că ar fi lăsat Rusia să ia părți din Ucraina

Scris de newsreporter in 09 martie 2023 la 11:56, in Politics. 324 vizualizari Intra in discutie Taguridonald trump, fox news, rusia, ucraina shortlinkhttp://crct.ro/nB02

Fox News a editat comentariile fostului președinte Donald Trump în care acesta a spus că ar fi luat în considerare posibilitatea de a lăsa Rusia să aibă părți din Ucraina ca parte a unui acord de pace între națiuni, scrie Insider, potrivit HotNews.

Într-un interviu acordat luni la emisiunea radio a lui Sean Hannity, care nu este difuzată de Fox News, Trump a dezvăluit cum ar fi încercat să medieze un acord de pace între Rusia și Ucraina în urma invaziei Rusiei de anul trecut.

Când Hannity a difuzat fragmente din interviu mai târziu în acea zi în emisiunea sa de la Fox News, în prime time, partea în care Trump sugerează că ar fi putut susține un acord prin care să cedeze părți din Ucraina Rusiei a fost editată, fragmentul fiind tăiat după ce Trump spune „Aș fi putut negocia".

Trump a afirmat că poate pune capăt rapid războiului, în timp ce își dorește să fie ales din nou în 2024.

În interviul needitat, el s-a lăudat cu modul în care Rusia nu ar fi îndrăznit să lanseze un atac în timpul președinției sale și a adăugat:

„Aș fi putut să negociez. În cel mai rău caz, aș fi putut face o înțelegere pentru ca Rusia să preia ceva, există anumite zone care sunt zone vorbitoare de limbă rusă, sincer, dar aș fi putut face o înțelegere.

Rusia a anexat porțiuni din estul Ucrainei și din peninsula Crimeea în 2014, cu doi ani înainte ca Trump să devină președinte, iar anul trecut a lansat o invazie mai amplă menită să răstoarne guvernul ucrainean de la Kiev.

Anexările și invazia au fost condamnate ca fiind ilegale de către comunitatea internațională, iar Ucraina spune că singurele condiții în care ar negocia ar fi dacă Rusia s-ar retrage de pe teritoriul său.

Anul trecut, Trump l-a lăudat pe Putin pentru că a fost „inteligent” în încercarea de a invada Ucraina declarând mai multe regiuni din această țară „independente” pentru a le anexa ilegal apoi.

Trump a atras mult timp critici pentru refuzul său de a critica agresiunea Rusiei, precum și pentru comentariile sale despre președintele Vladimir Putin.

HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.