Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Trump și Carlson, ecoul disperării Americii normale

Scris de Cozmin Gusa in 09 iunie 2023 la 11:32, in Politics. 997 vizualizari Intra in discutie Taguricarlson, sua, Trump shortlinkhttp://crct.ro/nBrK

Donald Trump a fost pus sub acuzare în scandalul documentelor clasificate, o înscenare menită să-i blocheze candidatura la prezidențialele din 2024. De notat că Trump n-a folosit nici unul din documentele vizate pentru șantaj sau câștig material, nici nu le-a livrat vreunei țări străine ostile SUA, pur și simplu le-a depozitat în cutii în propria casă, odată cu alte obiecte și dosare pe care le-a luat cu sine la plecarea de la Casa Albă. Va apărea ca nevinovat deci, nu doar în ochii susținătorilor săi, ci și pentru cei toți cei ce gândesc normal. În contrapartidă, Joe Biden este acuzat cu probe de corupție și trafic de influență, sumele obținute de către familia sa ce-a traficat funcția lui de vicepreședinte SUA fiind de ordinul zecilor de milioane de dolari, bani primiți chiar de la inamicii din China și Rusia.

Tucker Carlson a fost scos din grila Fox News fiindu-i puse în cârcă tot acuzații false, fabricate rapid, șefii lui n-au avut curajul să recunoască că l-au dat afară pentru că a descris războiul din Ucraina ca pe o oroare planetară provocată de politica greșită impusă de la Casa Albă. Și-n cazul lui Carlson, ca și-n cel al lui Trump, oamenii normali n-au crezut în retorica propagandei, iar popularitatea celor doi s-a multiplicat, cei doi ajungând să aibă astfel armate solide de susținători, de ordinul zecilor de milioane de americani, sau mai mult, chiar de ordinul miliardelor de cetățeni de pe glob ce detestă în mod fățiș politica de război militaro-civilizațional care este implementată de către Biden&Company.

Fiind la ananghie, dar simțind acest uriaș val de susținere, Trump și Carlson și-au radicalizat discursurile, pe aliniamente diferite, dar convergente. Fostul președinte a devoalat ieri lumii detalii groaznice despre cancerul reprezentat de către corporațiile ce produc medicamente, ce îmbolnăvesc în mod programat cetățenii planetei, singurul lor scop fiind profitul uriaș, pe care-l pot obține doar dacă există suficienți oameni bolnavi. Carlson a profitat de tribuna oferită la Twitter de către Elon Musk, și-n prima lui apariție video l-a îngropat mediatic pe Zelenskiy, prezentându-i impostura, prostia și cruzimea, acuzând în plus și mass-media americană de manipulare periculoasă și programată, operațiune efectuată la cererea expresă a acționarilor acesteia, care sunt tot reprezentanții corporațiilor multinaționale. Vestea bună e că și Trump și Carlson au avut parte de succes uriaș, mesajele lor fiind preluate și multiplicate deja pe toată planeta. În SUA e îngrijorare mare în cercurile puterii, Trump având deja măsurată susținerea majorității americanilor, iar audiența lui Carlson de pe Twitter depășind de zeci de ori (!) deja pe cele ale tuturor televiziunilor ce difuzează știri. E limpede că, dacă nu vor fi blocați, această susținere va crește la fiecare apariție viitoare, iar pe fondul slăbiciunii și exceselor regimului Biden, e limpede că va genera revolte ce nu vor putea fi controlate nici măcar de către armată sau forțele de ordine. Americanii normali, și se pare că mai sunt destui, își vor canaliza energiile pentru crearea unui val popular spre blocarea acțiunilor puterii de la Washington, despre care ei cred că-i împinge clar către dezastru. Restul oamenilor de pe glob speră și ei c-ar fi posibilă o asemenea situație, pricepând că rezolvarea impasului planetar se poate face doar prin invalidarea puterii americane la ea acasă, orice altceva însemnând doar război mondial și pierderi incomensurabile. Trump și Carlson au ajuns să fie ecoul puternic al disperării americanilor ce-și văd puse în pericol existența și viitorul, dar cei doi au devenit rapid și simbolurile luptei mondiale ce se duce împotriva transumanismului. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.