Reteaua Corect

Tăriceanu, atacat din propriul partid

Scris de newsreporter in 06 septembrie 2019 la 09:13, in Politics. 292 vizualizari Intra in discutie Tagurialde, decizii, gresit, marian cusca, Pro România, tariceanu shortlinkhttp://crct.ro/nuXa

Deputatul ALDE Marian Cucşa susţine că deciziile ALDE din ultima perioadă, „luate de 4-5 persoane şi aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total greşite”. „Vă propun să avem curajul să fim noi înşine”, transmite acesta colegilor, scrie Mediafax.

Deputatul ALDE Marian Cucşa scrie pe Facebook că, în calitate de membru fondator al ALDE Timiş, ca deputat şi preşedinte de filială, în calitate de vicepreşedinte ALDE, a adresat multe întrebări în forurile de conducere ale partidului şi nu a primit răspunsuri.

 

„Am fost printre primii care au cerut ca ALDE să iasă de la guvernare, de lângă PSD, pentru a avea candidat propriu la prezidenţiale - în persoana domnului Tăriceanu, şi de a merge mai departe pe picioarele noastre spre redefinirea ALDE ca partid liberal! Acum suntem în situaţia în care am ieşit de la guvernare, nu avem candidat, susţinem un independent la alegerile prezidenţiale (decizie luată fătă o analiză internă, dacă există posibilitatea <creşterii> unui alt candidat din rândurile membrilor ALDE, în perspectiva dezvoltării partidului), am făcut o alianţă electorală cu Pro România şi urmează o alianţă politică şi probabil fuziunea (lucruri aflate de pe Facebook, de pe pagina domnului Tăriceanu)”, scrie Marian Cucşa.

 

Acesta consideră că deciziile ALDE din ultima perioadă, „luate de 4-5 persoane şi aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total greşite şi lipsite de respect faţă de colegi. Ele s-au născut peste noapte, fără o analiză şi o proiecţie despre ce înseamnă viitorul liberalismului în România”.

„De ce e mai frecventabil Pro România decât PSD? Când ştim cine e Victor Ponta, că de fapt, e tot un PSD-ist plecat supărat de acasă! Am votat împotriva alianţei electorale cu Pro România şi nu voi susţine nicio altă asociere cu formaţiunea lui Victor Ponta”, mai scrie deputatul.

Acesta îşi îndeamnă colegii: „să avem curajul să fim noi înşine! Să spunem ce gândim, să avem conştiinţă de sine şi să ne implicăm acum pentru viitorul copiilor noştri, nu doar pentru viitorul imediat!”.

Sursa: Mediafax

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.