Reteaua Corect

SURPRIZĂ MAXIMĂ – BERCEANU IS BACK: PNL E MORT, CIUCĂ TREBUIE DAT JOS URGENT!

Scris de newsreporter in 20 noiembrie 2023 la 09:59, in Politics. 363 vizualizari Intra in discutie TaguriBerceanu, ciuca, PNL shortlinkhttp://crct.ro/nCea

Un fost supergreu al politicii post-decembriste, Radu Berceanu, iese brusc la rampă după ani buni de tăcere și face o radiografie devastatoare propriul său partid, PNL, despre care avertizează că a ajuns un partid fără activitate, fără conducere, fără proiecte, fără oameni și care se îndreaptă spre un scor electoral cu o singură cifră. Mai mult, fostul ministru spune explicită că a ieșit public nu pentru că ar fi interesat de revenirea în politică, ci pentru că vrea să tragă un mare semnal de alarmă vizavi de situația gravă din partidul Brătienilor, scrie Inpolitics.

”Mie mi se pare că sunt foarte nepregătiți, nu au candidați, nici de președinte, nici de primar de București, mie mi se pare că stau foarte rău. Și cred că e momentul să se trezească și să se gîndească că noi am mai văzut un film, în care a dispărut PNȚCD și lucrurile se pot repeta. Se pot întîmpla lucruri grave, pot ajunge în alegeri să ia un scor cu o singură cifră” a spus fostul ministru în emisiunea ”La final” de la Prima News.

”De fiecare dată s-au lăsat conduși de la Cotroceni pe niște direcții care pe moment păreau bune, dar în perspectivă, pentru partid, nu aveau niciun fel de continuare” a completat el.

Berceanu identifică una dintre marile probleme ale partidului: președintele.

”Dl.Nicolae Ciucă e din altă parte a lucrurilor, nu e din politică și nici nu are cum să devină. Politician în mod evident nu e.
Oamenii nu mai sunt interesați de PNL, e foarte periculos asta.
Oferta electorală a PNL nu prea există. Încă nu au intrat în direcția electorală și e foarte tîrziu, Dl.Ciucă nu vine nici în propriul lui județ, în Dolj, să țină o conferință de presă…În ultimii ani trei nu a venit decît, cel mult, la părinți.
Ciucă trebuie dat jos neapărat, nu are nicio legătură cu partidul, cu politica și campania electorală. Nu știe, nu poate, nu e de acolo, nu are cum să conducă partidul în perioada asta. Ciucă ar trebui schimbat mîine, trebuie să lase locul liber. PNL nu trebuie să-și mai potrivească pașii cu ai dlui.Iohannis, pentru că pe el nu îl interesează, e un om comod. Nu are dialog cu nimeni”.

Potrivit fostului ministru, liberalii sunt în amorțire totală:

”Văd ce se întîmplă la PSD, la AUR… la PNL nu văd nimic. PNL nu că se mișcă prost: nu se mișcă deloc. La sediul central nu se țin ședințe cu lunile. Eu nu înțeleg de ce nu mai e viu partidul ăsta.
PD era viu, la toate conferințele erau tensiuni, scandaluri, se lua cuvîntul…Acum, de cînd sunt PNL, s-a așternut o tăcere suspectă și nu se mai întîmplă nimic. Trebuie să-i zguduie cineva și să se apuce de treabă” a conchis Berceanu. (B.T.I.)

Inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.