Reteaua Corect

SRS, despre protestul diasporei: Vom asista la o victorie uluitoare

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu (SRS) a acordat joi o declarație pentru PSnews.ro, în care a tranșat tema protestului diasporei ce va avea loc împotriva Guvernului Dăncilă în data de 10 august.

În acest context, Sorin Roșca Stănescu a susținut că este încântat „de faptul că vom avea prilejul să vedem un milion de concetățeni veniți din toate colțurile lumii pentru a-și manifesta spiritul civic, adică cam de opt ori mai mulți decât au votat vreodată la alegeri”.

În calitate de cetățean al României, dar și de jurnalist nu pot să fiu decât încântat de faptul că vom avea prilejul să vedem un milion de concetățeni veniți din toate colțurile lumii pentru a-și manifesta spiritul civic, adică cam de opt ori mai mulți decât au votat vreodată la alegeri. De asemenea, cred că este o mare bucurie pentru toți negustorii din București care vor face vânzări record. Hotelierii încă nu ne-au informat că s-au epuizat toate locurile din hoteluri. Sunt uimit de faptul că nu s-a cerut nicio aprobare de la Primăria Capitalei pentru a fi instalate tabere de corturi în marile piețe din București sau în marile parcuri, dar aștept cu nerăbdare evenimentul de mâine pentru că este un prilej de a-i vedea de aproape pe toți acești români care au plecat din țară împinși de nevoi, de guverne iresponsabile și care trimit atâtea miliarde înapoi rudelor lor ajutând implicit România„, a spus fostul senator PNL.

Chestionat referitor la efectele pe care manifestația de mâine le poate avea, Sorin Roșca Stănescu a precizat că impactul va fi doar psihologic pentru că „din punct de vedere constituțional, un miting urmat, desigur, de un marș a un milion de oameni nu poate să aibă niciun efect pentru că nu poate genera distrugerea majorității parlamentare, așa cum a ieșit ea din alegeri și nici nu poate genera un nou Guvern”.

Mai mult, acesta a remarcat că un protest de o asemenea magnitudine va contribui la „o uluitoare victorie în alegerile europarlamentare a forțelor de dreapta”.

„Au spus că vor fi un milion. Din punct de vedere constituțional, un miting urmat, desigur, de un marș a un milion de oameni nu poate să aibă niciun efect pentru că nu poate genera distrugerea majorității parlamentare, așa cum a ieșit ea din alegeri și nici nu poate genera un nou Guvern, dar psihologic dacă vor exista un milion de români veniți să își ia țara înapoi efectul va fi foarte mare și vom asista la o uluitoare victorie în alegerile europarlamentare a forțelor de dreapta„, a conchis jurnalistul Sorin Roșca Stănescu pentru PSnews.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.